banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Méltányolom az erőfeszítéseidet, nekem 5 év alatt 1x volt valami 2hét prémem amikor a T34 et kellett időre kihúznom, így nekem könnyebb volt, (előtte KV-1 el és hasonlókkal farmoltam) és igen, kb. egyfolytában farmoltam-(ok), szinte csak azokkal megyek, a többivel 1-2 kivételtől eltekintve csak a kötelező kihúzáshoz szükséges mennyiséget, ezért is mindig volt egy rahedli felszerelésem és fogyóeszközöm mert akciósan mindig előre bevásároltam hogy legyen a fejlesztendő tankokba, kis előrelátással (több farmolással) nem kivitelezhetetlen dolog, de ismerek olyanokat akiknek ingyen prém8 asa sem volt és 25k csatával, a mai napig tier8 prémjárgány nélkül (T29, KV1 el farmolva) simán kihúztak 4-5 t10 járgányt amikkel többszáz meccsük van, egyszerűen többet kell menni a farmtankokkal ha nincs más megoldás és akkor még arra a pár extrém esetre is elő lehet rántani azt az extra lőszert amivel megoldható egy szitu...