banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egyébként tényleg hogy értelmes beszélgetés az ellenféllel nagyon ritka. Mondanám, hogy nem is emlékszem egyre sem.

Ledupláztam az fv402-t és prokhorovkát kaptam, beálltam szépen a vasúti kocsi mögé, ahova nagy látótávú tank bemehet. Csak várok és jön a spot sebzés gyönyörűen. 3,7e spotig jutottam, pedig az úton a töltésen ott volt egy obj268, a hegyen meg egy kazal tank és mégis nekem számolta. Meg se mozdultam, amíg jött az ellen a hegyre. Egy szerencsétlen ru meg kifutotta a belét az egész csatában középen és kapott 4,7e spotot. Egyik szegény csapattársamat a hegyen riportolták, mert csíter, mert megint úgy lőttek ki ellent, hogy a 6. nem jelzett be neki.

Őszintén szólva még ezek a csíterezések érdekesek kicsit, mulatni rajtuk, de máskülönben tényleg értelmes beszélgetés az ellenféllel nem nagyon van.