A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #380712 Hogy voivod betölti-e a goldot nem tudom?Én nem,első oka az hogy anélkül is a penge szélén egyensúlyozok kreditileg ugyanis nincs prémfiókom 5 év alatt összesen 60 nap volt ennyi.A második az hogy megpróbálok gyenge pontokra lőni több kevesebb sikerrel.Kb.a tankok 90%-nak biztosan tudom a gyenge pontjait.Az más kérdés hogy el is engedi-e találni a játék.
30 tankból 1-et tudok fullosan kezdeni mert csak addigra lesz komolyabb mennyiségű free xp-m.Sok járművemen nincs felszerelés mivel nincs miből venni.Még soha nem kezdtem tankot 100%-os legénységgel max. 90% kredittel átképezve.De sok tankot 75%-ös legénységgel kezdek.
Ha sikerül összeszednem egy kis aranyat,akkor akciókor tudok 100%-os parancsnokot átképezni másik járműre,de már az is jó dolog mert emeli a többi tag képzettségét és nem kell alacsony látótávolsággal játszanom.
Így is hozok 1200 feletti wn8-at úgy hogy nem hajtok rá,mert nem azért játszom.Próbálok kreditet termelni alacsony tierben.