banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Megvettem a tokeneket, mert kell a tank, mivel gyűjtöm a prém tankokat. Megérte vagy nem érte meg kérdéssel kapcsolatban annyit, hogy nem vagyok hajlandó közel 1000 csatát megvívni, ami 30 napon át napi 30 csata, azaz közel 100 óra feszkóval, anyázással, frag steel-lel. Ami meglesz token azt meg jóváírják. A tank nekem tetszik, igazat adok Mr. Scheff-nek, aki szerint ez egy tovább fejlesztett T54 mod1 . A mozgékonyságuk össze nem hasonlítható. Tier 10-ben azért kell némi prémiumot lőni, ez történt a replay-ban is. Moderáltan megy T10-ben, kifejezetten jó az MM. Nyilván ez majd változni fog, valszeg most a beetető időszak van. Összességében ha pénzt kell keresni átlagosnak mondanám, ha valakinek ideje, kitartása van, feltétlenül beszerzendő-nek gondolom. A Mutz mellett másik nagy kedvencem lett.