A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #380624 Ez az arty játék veszélye :) Én is alapból riportolom az artyt, ha kiszed. Az én szempontomból ez kondukátor hiba. Persze, ennek a tudatában játszom artyval, hogy engem is tutira riportolnak ilyenkor.
Erről jut eszembe
, hogy végül megvettem a tier10 franczia artyt 427 csata és 235 nap fejlesztés után, úgy, hogy beletoltam 15e szabad xp-t is, mert aktiváltam egy személyes tartalékot és első két csata 0 sebzés, győzelem, harmadik 144 sebzés és vereség, aztán 400 sebzés győzelem és így tovább. Mondom ezt csinálja az, akinek két feje van. Tényleg, hogy a legtöbb artyt egyszerűen kiiktatja a mostani játékmód, amikor megy a horda előre, hogy már görcsöt kap a mutatújjuk a W billentyűn. Folyamatosan menekültem és néha egy kapáslövés, aztán már futás mert közelített az ellen.
A lényeg ezek után, hogy a francia tier10 arty viszont a második arty a játékban az FV után, ami tetszik. Gyors, agilis, városban odamentem a maus oldalába, felálltunk L alakban és szerencsétlen túl lassan tudta csak a tornyát forgatni és mindig másvalaki lőtt bele, így kitáraztam az oldalába. Az is milyen epic, mikor kergetem vele a menekülő medet, ott vagyok a nyomában és ki is szedem
Mellé hozta tovább a pontosságot, arty szemmel nézve gyors célzást és az egyedi táras megoldást. Már volt vele egy 5e sebzéses köröm, amikor a többi artyval 4e fölé is nehezen jutottam eddig, itt meg a 3. csatára sikerült. Igaz prokhorovkán. 2x megkerültük a pályát a csapattal az ellenség meg valahogy ugyanarra ment, érdekes egy csata volt.
Két tankot vettem meg a hétvégén, a 121-t meg a franczia tier10 artyt és már régen találkoztam ekkora király tankokkal. A 121 egyszerűen brutális, pl legutóbb 3-an foglalnak meg jött az arty is a seggemben (pont a franczia 10, betöltve), de én full hp-n voltam és kiszedtem az összeset. Kib.szott jó a túlélőképessége és csak azon veszi észre magát az ember, hogy hopp már 4e sebzésnél jár. Baromi pontos menet közben (skillek + modulok), jól páncélozott, kiváló tank. Néha gimnasztikázni kell a lövési pozícióhoz, de a 121, 113 és a wz132 mind egészen egyszűen über tankok. Nagyon örülök, hogy megvettem a 121-t, nem is értem azokat, akik szidják a gun dep miatt, mert bőven pótolja a többi tulajdonsága. A kínai top tankok egészen kiválóak, megvan mind a 3 úgyhogy most már tapasztalatból is mondom.
A francia 10-es arty meg tényleg az über arty, legalábbis nekem. Van CGC-m, de azzal rühellek kimenni a garázsból, ez a francia meg ledöbbentett a rugalmasságával, agilitásával és kiváló tulajdonságú ágyújával.