banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• plutoka
    Hétvégei eredmény: Szombat - 96 csata franciával kész a küldi, a hangulat rózsás. Vasárnap - 82 csata német rész kész, hangulat pocsék.

Francia oldalt BC és 13-90-el csatánként 1-2 kill szinte mindig volt, megvoltak az izgalmas körök 4-5 killel. Frag hunterek nem okoztak gondot mivel táras jószággal ugy rohantam neki ellenfeleknek h tudjam h meg tudom ölni. Volt pár suicde mozdulat amit tényleg a kill miatt történt, 4 tank közé berohanás h 2 low HP-t megöljek, de mókás volt összeségében.

Német oldalt Grille és B2. Grille esetén feltünően sok TD-t pakolt mindig a csapatokban (MT küldetés a 4k sebzés TD-be, szóvla max volt 2-3 csatánként), illetve sok Prohrovka volt spotter nélkül és városi pályák. Kb 60 killig ment szekér, 2-3 minden körbe megolvt, és 3k sebzés, majd jött a "balszerencsés" lövés, amikor ellenséges 200 HP-s grille oldaláról lepattanok a TD-vel, de még nem is láncolja, fut tovább, stb. Sebzés még jött is, de lehet mert már délután volt, beindult a frag hunterek, az epic Med szakaszok, inkább elmentem boltba, kajálni, filmet nézni. Este folyt köv, lassan de jött a sebzés és a kill is, 150k után váltás B2-re, utolsó 30-at mondom 10 csata alatt meglesz. Low tierbe sokkal frusztrálóbb volt játszani, legalább 15 tank volt amit 1-10 hp között hagytam és mire betöltöttem megölték, pedig B2 nagyon gyorsan tölt. T4-be sok a Valentine, Matilda, de a kedvencek a arany lőszere, 1 hittelő Hetzerek. Kinlódva, de meglett a német is, -500k ezust (B2 eszi a kreditet).

Cserébe mivel 100 csata alatt vagyok per nemzet, volt idő szintezni WoW-ba, a sok csata után a pecázás nagyon kellemes :P