A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #380556 A sárga füst jelzi az ágyú feljavítás cuccot. Géppuska (20 lövéses) meg gépágyú (3 lövés és lassú töltés, de minden lövéssel ki lehet szedni egy ellenfelet).
Én se látom, hogy kinél van a bomba vagy a javító a modok miatt, de nem is sokat érdekel. Ebben a módban egy a lényeg, hogy legalább 1x vigyük be a bombát vagy javítsuk meg a tank lánctalpát. Ennyi. Erre már jár a 750xp, akár ott is hagyhatod a tankot és elmész mondjuk inni egy pohár vizet vagy sört. Az összes többi görcsölés csak a 15e kredit miatt van meg a személyes tartalékot adó küldetés miatt.
Lazításnak jó ez a mód, de én már letettem az 1 skill soros cromwell legénységről. 270 ilyen csatát nem fogok tolni, inkább csinálom a t44 maratont.