World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Azzal a pexote kaktusszal vagy mi a túróval kipróbálnám, nameg bélyeggel.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.11. 12:21:26
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szevasz JgpzE100-ba is lőttem már szemből kurva nagyot.

angelus1991ster.blogspot.hu
Egyébként konrétan ez a feljáró a tundrán ballansz probléma is lehet, ha értelmesebb játékos foglalja a hegyet és nem olyan aki ott döglik meg pillanatok alatt (korai spotolás, az ellen nem tud normálisan támadni stb). Mert csak egyik oldalról lehet felmenni. Régebben csak komoly hp veszteség mellett lehetett felmenni, ha volt kis esze az ellennek.
Más téma, sikerült a stug animáció (mind a 60 küldetés másodlagossal). Nem sokat látni belőle, elég gyenge animáció, de talán mégis. A második képen, ami elvileg másik animációs fázis, szóval ennyit látni belőle kb, na szóval mellé raktam a t28htc-t meg a t55a-t referenciának.

Jah, amit kihagytam, hogy m44-el csináltam meg, ami tényleg használható arty IM-re. Nagyrész normál HE, de egy arany lövéssel a tiger-be elég volt, hogy 2e fölé kerüljek és mivel tier8 csata volt, a top3-ban is végeztem.
A t28htc animációhoz is csak arty küldetések hiányoznak, megpróbálom azt is, bár többet vártam az animációtól, nem valami nagy dolog.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.11. 11:37:51
Itt új vagyok, de WoT-ban mér régi motoros. Sok tankkal és sok csatával (számot most nem tudok).
Odáig jutottam, hogy kipróbálnám klánban játékon belül. TS-en sokszor fent tudok lenni, de legtöbbször csak hallgatóság vagyok.
Esetleg, ha egy klánnak így is kellenék, akkor írhat nyugodtan itt, hogy hogy találom meg őket.
Amúgy egy ilyen játékban, ahol a szerencse ennyire erős faktor én nem tennék ekkora különbséget az első 3-4 csapat között. Valahol nem fair ez így szerintem. Végül is mindegy nekem, melyik orosz csapat mennyit kap, csak ebben a játékban a szerencse túl nagy szerepet kap és kapott is a döntőben is akár, a navi-nak több rng-s győzelme volt, a hellraiser aggresszívebb játékkal sem tudott nyerni. Mondjuk ez a tank beragadás a végén epic fail / hatalmas hiba és független a játék rng-től, hát evvan. 75e dolláros beragadás, duurva.
asolyom: sir circon is megtartotta a pz1c, csak ő full arany lőszeres köröket megy vele. Mondjuk múltkor a prémium előfizetés melletti 140e kredites bukó még neki is sok(k) volt <#crazya>#crazya> több pro játékos megtartotta hülyülni, de arannyal menni vele nagyon költséges...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.11. 09:34:24
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Mellesleg T49-el mentem egy csatát,alvás előtt,985-öt pusziltam szemből maus-ba.<#mf2>#mf2>
Mondjuk komolyabb előnynél és nem tetű lassú tankkal én inkább elindulok vadászni, mert még egy plusz sebzés is jól jöhet. A foglalás nagyon gyatra xp-t ad, kreditet meg talán semmit vagy azt is csak minimálisat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.10. 23:42:36
Akkor kell foglalni, ha az tűnik az egyetlen lehetőségnek nyerni, ennyi, nem bonyolult ez. Foglalás közben nem kell futkosni, jobb az álca tudniillik, kivéve light tankokat. Az arty sem fog vakon nehezebben eltalálni, ha nem mozogsz, az csak mese. Nem szabad objektum mellé állni, mert ha van esze az artynak, oda lő. Ha tényleg fontos foglalni, akkor meg nem ugrálunk ki és nem lövöldözünk, de úgy látszik ezek a hót egyszerű dolgok is túlságosan nehezek sok játékosnak.
Talán xwm-el meg lehet csinálni olyan taktikai foglalást, hogy az ellenfél egysejtűit a rohamozásra lehessen késztetni. Bizonyos pályákon látni ezt. Persze két forgatókönyv van, lehetséges, hogy az ellenséget egyáltalán nem érdekli a foglaló tank és akár befoglalhat, de a tipikus az, hogy egyesével esetleg kis csoportban egyenes vonalban rohamoznak. Ez lehet egy jó taktika, persze kell hozzá önbizalom.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Erlenberg támadás, nagyon kellett volna foglalnunk, mert kevés idő volt hátra és jött egy wz111 resetelni, de még messze volt, mert megkerülte az egész térképet szokás szerint és hősiesen levadászta a hátra maradt artyt. Könyörögtem a csapatomban a szintén wz111-nek, hogy foglaljon, mert egy isu152 is rejtőzik valahol, ha felspotolódunk, mert egyedül sokáig tart a foglalás. Azért sem, ő vadászott, az ellen wz odaért, de tvp-vel voltam és az ő egy lövésére 2x tudtam válaszolni, úgyhogy már úgy voltam, hogy pont kiszedem a 4. lövéssel, erre mit csinál ez az agyhalott, aki addigra visszaért? Beáll a pofájába, hogy ne tudjam meglőni az alsó gyenge pontját. Kész voltam ettől, ki kellett mozduljak a fedezékből, bekaptam egy plusz és teljesen felesleges lövést az ellen wz-től és csak utána szedtem ki. Megköszöntem neki a chat-ben, erre mondja, hogy ha ő nem segít, akkor kilőtt volna engem az ellen. Mondom ez qrvára nincs így, ráadásul hogy lehet ennyire hülye, hogy nem ismeri a saját tankját, amivel már 500+ csatát letolt? Egyébként ő is lőtte talán 2x is az ellen wz-t, nulla találat természetesen.
Kicsit beállt foglalni, de gondolt megint egyet és elindult isu-t vadászni 450 körüli hp-vel, nem kicsit kockázatos. Hátralevő idő 1:10 és a foglalás meg 1:05, szóval ilyen helyzetben képes elmenni. Úgyhogy a végén olyant tettem, amit a profik soha, kimentem a foglaló körből, mondom a qrva szádat fogok én neked foglalással nyerni, megyek én is vadászni. Jött a shit storm, de végül nyertünk mert az isu rohamozott, ahogy kell és 1 lövés volt csak. A wz barátunk megint egy nagy homályt lőtt, de szerencséje volt, mert menet közben az isu is mellé lőtt.

Egy lövés kellett volna a T-34-100-ba, de természetesen a T34 és az IS befoglaltak, dacára annak, hogy kétszer kértem meg őket szépen, hogy ne tegyék. Hogy gargarizálna hurkazsírral az ilyen szemét barom.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
El mész ám a zárlatos zimankó zúzmarás zrityójába.<#wow3>#wow3>
Nincs az az isten hogy végig szenvedjem a francia medeket.<#wilting>#wilting>
Így levonhatnák azt a következtetést, hogy előre lejátszott csatákba dobja be a játék...
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Holnap reggel, ha minden igaz a WG karitatív szervezetek általi együttműködésének köszönhetően adja át a szerényebb erőforrásokkal rendelkező játékosok számára az új kreditfarmer tankját gift keretében. Melyről storm beszélt.
Napi intellektuális kérdés : Hány csata alatt fogja a most kezdő Pisti nulláról kifarmolni a cse10-est? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Unicum wn8-asoknak : Ha Pisti wn8-a lemegy egy T3-al farmolva, míg kihúzza az IS7-est. Mennyi csatával hozható vissza a stat értéke, ha Pisti szigorúan monoton növekedő (meredekség : 2% WR+wn8-al) játsza végig a fát? <#kerdes>#kerdes>
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.10. 17:36:55

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
mert pl.: 98rol 99%ra 4560 xp kell, mig 79%rol 80ra kell 1901xp.
ha meg a harmadik skillrol beszelunk ugyanez a 79rol 80ra 15k xp.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.10. 16:39:47