World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Biztos hogy nincs szóköz, mert az nem lehet a névben 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

joe662
A filaterista módszerrel csak óvatosan,maradandó is lehet a hatása,az meg nem túl nagy élvezet<#gonosz3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lehet, hogy nincs közte space, tehát "WoodenThing" de nem biztos. Inkább rád írok majd, ha fent vagy.
Milyen érzés állandóan beszívva WoT-tal játszani? XD
Azzal a pexote kaktusszal vagy mi a túróval kipróbálnám, nameg bélyeggel.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.11. 12:21:26

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem 😊 Háromszor probáltam a gifet de nem sikerült.
joe662
Na még 1x hátha sikerül<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I have no idea what's going on 😊)
Nem teljesen értem mi ez a href-el kezdődő szöveg,de talán kép akar lenni?

Az csöppet sem titkos,néha hülye heavy is megpróbál ott felmászni,vagy td,hát azokat poén onnan kilőni.

Peched van,csináltam róla képet a garázsban még tegnap,csak eddig nem voltam fent.

Szevasz JgpzE100-ba is lőttem már szemből kurva nagyot.

<#eplus2>

angelus1991ster.blogspot.hu

Ilyen néven nem találtalak meg. Írj rám, ugyanezen a néven vagyok.
Szia! Most nem vagyok fent, dolgozok éppen 😊 De amúgy "Wooden Thing" a nevem.
lejárt a szerk idő, helyesen mind a 75 (5x15) küldetést meg kell hozzá csinálni másodlagossal, elírtam.
Ezeket majd mind kinyírják a következő paccsban vagy utána, de ezeket szokták irtani és lezárni böszmeteg kőtömbökkel. Monastery pályán is volt egy nem túl titkos feljáró a noob folyosó melletti hegyre jobb oldalon. Azt lezárták egy böszme sziklával a 9.14-ben, bár valahogy még mindig fel lehet menni máshol, mert láttam fent tankokat, csak szerintem sokkal kockázatosabb útvonalon. Jó azért, hogy ilyenre van erőforrása a wg-nek, hogy a pár trükkös megoldást kiirtsa. A legtöbb játékost úgysem érdekli, mert soha nem megy oda.

Egyébként konrétan ez a feljáró a tundrán ballansz probléma is lehet, ha értelmesebb játékos foglalja a hegyet és nem olyan aki ott döglik meg pillanatok alatt (korai spotolás, az ellen nem tud normálisan támadni stb). Mert csak egyik oldalról lehet felmenni. Régebben csak komoly hp veszteség mellett lehetett felmenni, ha volt kis esze az ellennek.

Más téma, sikerült a stug animáció (mind a 60 küldetés másodlagossal). Nem sokat látni belőle, elég gyenge animáció, de talán mégis. A második képen, ami elvileg másik animációs fázis, szóval ennyit látni belőle kb, na szóval mellé raktam a t28htc-t meg a t55a-t referenciának.

Jah, amit kihagytam, hogy m44-el csináltam meg, ami tényleg használható arty IM-re. Nagyrész normál HE, de egy arany lövéssel a tiger-be elég volt, hogy 2e fölé kerüljek és mivel tier8 csata volt, a top3-ban is végeztem.

A t28htc animációhoz is csak arty küldetések hiányoznak, megpróbálom azt is, bár többet vártam az animációtól, nem valami nagy dolog.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.11. 11:37:51
A titkos feljáró : Tunrda pályán vagy csak én nem tudtam ezt?
Mi a neved a játékban?
Sziasztok!
Itt új vagyok, de WoT-ban mér régi motoros. Sok tankkal és sok csatával (számot most nem tudok).

Odáig jutottam, hogy kipróbálnám klánban játékon belül. TS-en sokszor fent tudok lenni, de legtöbbször csak hallgatóság vagyok.

Esetleg, ha egy klánnak így is kellenék, akkor írhat nyugodtan itt, hogy hogy találom meg őket.
Most olvastam a wot EU cikket, hogy a GF győztes 150e dollárt, a második helyezett meg 75e-t kapott. Azt a q..., 75e dollárba fájt a hellraiser-nek a beragadt batchat, mert egyébként lehozták volna a csatát.

Amúgy egy ilyen játékban, ahol a szerencse ennyire erős faktor én nem tennék ekkora különbséget az első 3-4 csapat között. Valahol nem fair ez így szerintem. Végül is mindegy nekem, melyik orosz csapat mennyit kap, csak ebben a játékban a szerencse túl nagy szerepet kap és kapott is a döntőben is akár, a navi-nak több rng-s győzelme volt, a hellraiser aggresszívebb játékkal sem tudott nyerni. Mondjuk ez a tank beragadás a végén epic fail / hatalmas hiba és független a játék rng-től, hát evvan. 75e dolláros beragadás, duurva.

asolyom: sir circon is megtartotta a pz1c, csak ő full arany lőszeres köröket megy vele. Mondjuk múltkor a prémium előfizetés melletti 140e kredites bukó még neki is sok(k) volt <#crazya> több pro játékos megtartotta hülyülni, de arannyal menni vele nagyon költséges...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.11. 09:34:24
lacibacsi
A minap KV-4-ben bementem foglalni Siegfried Line-on, támadás módban. Fogyott az idő, az ellen meg rejtőzködött. A csapatunkban volt egy SU-14-2, meg valami med (talán Panther). Az ellenségnél meg két low HP-s Mutz. Írta az a barom artys, hogy "no cap, kill all", de hát a KV-4-gyel nem nagyon lehet Mutzok után futkosni, így inkább foglaltam tovább. Erre a "jóember" meglőtt, ráadásul olyan sikeresen talált el, hogy egyből kiszedett (már nekem sem volt csak valami 30% körüli HP-m). A csata hülye poénja: a két Mutzus simán megette a két derék vitézünket. Pedig az is elég lett volna, ha simán rejtőznek még egy kicsit, mert már alig volt idő... Ha nem lő ki az artysta, akkor simán nyerünk...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Szépen lassan tanulgatom a játékot. A Pz. IC-t kezdem élvezni, jó kis felderítő jármű, lehet vele xp-t gyűjteni. Azt hiszem, hogy ezt meg is tartom.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Azért ez már nagyon legenda szagú.............
Ha gyors tankkal vagyok esetleg én is elindulok ha van esélyem sebezni még, de nagyrész heavy tankkal megyek.
Jah és nincs pénzem megvenni az Amx 13-75-öt.

Mellesleg T49-el mentem egy csatát,alvás előtt,985-öt pusziltam szemből maus-ba.<#mf2>

Nem szégyen cap, lassú tankkal például, ha fogalmatlan hülye a csapat és össze-vissza futkosva keresik az utolsó pár ellent. Egy lassú tanknak amúgy se lenne esélye odaérni viszont egy foglalással lehet, hogy mozgásra, támadásra késztetem az ellent.

Mondjuk komolyabb előnynél és nem tetű lassú tankkal én inkább elindulok vadászni, mert még egy plusz sebzés is jól jöhet. A foglalás nagyon gyatra xp-t ad, kreditet meg talán semmit vagy azt is csak minimálisat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.10. 23:42:36
Én is be szoktam "keppelni", hidegen hagy a többiek "vérnyákolása". Volt már olyan meccs, nem is egy, ahol 5v2-be maradt a csapatom, írtam nekik cap, de aztán le akarták vadászni a maradék 2-t és meghaltak, jó kis bukó kör volt.
Előnynél meg minek foglalni, hacsak nem assault mód és fogytán az idő?

Akkor kell foglalni, ha az tűnik az egyetlen lehetőségnek nyerni, ennyi, nem bonyolult ez. Foglalás közben nem kell futkosni, jobb az álca tudniillik, kivéve light tankokat. Az arty sem fog vakon nehezebben eltalálni, ha nem mozogsz, az csak mese. Nem szabad objektum mellé állni, mert ha van esze az artynak, oda lő. Ha tényleg fontos foglalni, akkor meg nem ugrálunk ki és nem lövöldözünk, de úgy látszik ezek a hót egyszerű dolgok is túlságosan nehezek sok játékosnak.

Talán xwm-el meg lehet csinálni olyan taktikai foglalást, hogy az ellenfél egysejtűit a rohamozásra lehessen késztetni. Bizonyos pályákon látni ezt. Persze két forgatókönyv van, lehetséges, hogy az ellenséget egyáltalán nem érdekli a foglaló tank és akár befoglalhat, de a tipikus az, hogy egyesével esetleg kis csoportban egyenes vonalban rohamoznak. Ez lehet egy jó taktika, persze kell hozzá önbizalom.
A legnagyobb hiba az mikor nincs előny és foglalnak egy olyan zászlónál ami könnyen resetelhető.Amíg nincs előny óriási hiba ez és sajnos rengeteg csata megy el ezen is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mert lehet már sokadszorra nem tud győzni és le akarja szorzózni a tankját. Passz. Amúgy tényleg nem sok értelme van. Mondjuk pont 5:5-nél még talán, de tipikusan ezek akkor foglalnak, amikor már jelentős az előny és nem hagyják a csapatot befejezni.
Nyilván, ha a győzelem múlik rajta, akkor én is szoktam foglalni, ha már lehet ilyet, de egyébként utálom. Én játszani akarok, lövöldözni, nem pedig 1-1,5 percig állni egy körben, és bámulni a számlálót, ahogy megy felfele. Ezért nem értem, minek csinálnak pl. olyat az emberek, hogy 5-5 állásnál már befoglalnak... Alig kap érte valamit, elcseszi azok csatáját, akik rendesen játszanának a játékkal, de örül magának, hogy ő volt a hős, aki lehozta a csatát...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Pontosabban, amikor kéne akkor nem foglalnak, amikor nem kéne, akkor meg tuti ott rohad pár a körben.

Erlenberg támadás, nagyon kellett volna foglalnunk, mert kevés idő volt hátra és jött egy wz111 resetelni, de még messze volt, mert megkerülte az egész térképet szokás szerint és hősiesen levadászta a hátra maradt artyt. Könyörögtem a csapatomban a szintén wz111-nek, hogy foglaljon, mert egy isu152 is rejtőzik valahol, ha felspotolódunk, mert egyedül sokáig tart a foglalás. Azért sem, ő vadászott, az ellen wz odaért, de tvp-vel voltam és az ő egy lövésére 2x tudtam válaszolni, úgyhogy már úgy voltam, hogy pont kiszedem a 4. lövéssel, erre mit csinál ez az agyhalott, aki addigra visszaért? Beáll a pofájába, hogy ne tudjam meglőni az alsó gyenge pontját. Kész voltam ettől, ki kellett mozduljak a fedezékből, bekaptam egy plusz és teljesen felesleges lövést az ellen wz-től és csak utána szedtem ki. Megköszöntem neki a chat-ben, erre mondja, hogy ha ő nem segít, akkor kilőtt volna engem az ellen. Mondom ez qrvára nincs így, ráadásul hogy lehet ennyire hülye, hogy nem ismeri a saját tankját, amivel már 500+ csatát letolt? Egyébként ő is lőtte talán 2x is az ellen wz-t, nulla találat természetesen.

Kicsit beállt foglalni, de gondolt megint egyet és elindult isu-t vadászni 450 körüli hp-vel, nem kicsit kockázatos. Hátralevő idő 1:10 és a foglalás meg 1:05, szóval ilyen helyzetben képes elmenni. Úgyhogy a végén olyant tettem, amit a profik soha, kimentem a foglaló körből, mondom a qrva szádat fogok én neked foglalással nyerni, megyek én is vadászni. Jött a shit storm, de végül nyertünk mert az isu rohamozott, ahogy kell és 1 lövés volt csak. A wz barátunk megint egy nagy homályt lőtt, de szerencséje volt, mert menet közben az isu is mellé lőtt.

Köszi, elég pedo tud lenni a Mod. 1, ha top tiernek rakja.

World of cap, de utálom az ilyet. Ha lenne cap nélküli játékmód, csak azt játszanám. Egyébként grat, így is szép. 😊

Egy lövés kellett volna a T-34-100-ba, de természetesen a T34 és az IS befoglaltak, dacára annak, hogy kétszer kértem meg őket szépen, hogy ne tegyék. Hogy gargarizálna hurkazsírral az ilyen szemét barom.
Asszem Amx 13-75-nél lett tele vele a hócipőm.

Már pedig azért érdemes végigvinni azt az ágat.Annyira nem rossz ág az,sokmindenre megtanít az biztos.Igaz hogy az új light-ok jobbak mint az AMX-ek de el lehet velük lenni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Miért? Csak az ELC-ig sz.r az az ág.

Batchat?
El mész ám a zárlatos zimankó zúzmarás zrityójába.<#wow3>
Nincs az az isten hogy végig szenvedjem a francia medeket.<#wilting>

Szép volt! Kedvenc tankom. Szerintem az új fizika betett neki,ha borul nem lehet fel állítani,hirtelen megállásnál elveszti a célt, és már nem lehet vele jókat ütközni. De még így is nagyon játszható! Viszont nagyon sokat megy saját tierben. Ja meg sokszor gyullad,és modul érzékeny. Ha nagyon felhúz a játék ezzel mindig lehet jó köröket menni. Nekem ez a xanax.B-)
Szemfülesebbek észrevehették, hogy a szerver idő fél órával előrébb jár.
Így levonhatnák azt a következtetést, hogy előre lejátszott csatákba dobja be a játék...

E25 szakasz
Utoljára szerkesztette: Lichtmaschin, 2016.04.10. 18:30:25

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Kedden (12-én) fog kezdődni a születésnapi akció, nem holnap. Ajándék lónak meg ne nézd a fogát. Bár még mindig semmi hivatalos infó nincs arról, hogy mit/miket fogunk kapni...

Crew skill calculator Esetedben a fő képzettség (primary skill) 90%-ról 100 %-ra még 39 k XP igényt számol. 0-ról 100 %-ra fejlesztéshez az első skillnél pl álca 210,064 XP, míg a 3. skill megszerzéséhez már 840,255 xp kell. Ennek tudatában válassz skilleket.
Figyelem emberek ! <#banplz> Ma kell megvenni a fogyócikkeket & felszereléseket még féláron, mert ez a 7végi event csak reggel 7-ig tart. Holnap már az 5.évforduló keretében fog a WG elképráztatni minket egy csodatankkal és remélem a Turán 3 is beköszön az EU-ba valamilyen formában majd.

Holnap reggel, ha minden igaz a WG karitatív szervezetek általi együttműködésének köszönhetően adja át a szerényebb erőforrásokkal rendelkező játékosok számára az új kreditfarmer tankját gift keretében. Melyről storm beszélt.

Napi intellektuális kérdés : Hány csata alatt fogja a most kezdő Pisti nulláról kifarmolni a cse10-est? <#fejvakaras>

Unicum wn8-asoknak : Ha Pisti wn8-a lemegy egy T3-al farmolva, míg kihúzza az IS7-est. Mennyi csatával hozható vissza a stat értéke, ha Pisti szigorúan monoton növekedő (meredekség : 2% WR+wn8-al) játsza végig a fát? <#kerdes>

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.10. 17:36:55
Mert parancsnokod megadja a 10 % bónuszt a többieknek, azért látszanak ők 100 % -nak. Jobb kilkkel nyisd meg az adatlapját a legénynek, meglátod az csak 90%
Még nem skillekről beszélünk, mert előbb el kell érni a 100%-os szintet, hogy egyáltalán skillt lehessen választani. A Hetzeren pl. az ábra szerint megvan a 100%, de mégsem tudok skillt választani. <#schmoll2>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Nekem csak a skill van rajta, és ezzel már nem érzem annyira vészesnek. Persze előfordul, hogy ellövik így is, akár kétszer is, de érezhetően kevesebbszer, és nem akadályoz abban, hogy tartsam vele a ~3000-es átlagsebzést. Na mindegy, szerintem túl lett tárgyalva, majd kitapasztalja, hogy neki melyik megoldás lesz a megfelelő.

nekem fent van, de neki nem hiszem 😊
aslainba van ilyen mod... 😊
Nem artana tudni, h hany %on all egy adott legenysegi tag. hany csata volt az a "csatak ota", mennyi xp-t kaptal.
mert pl.: 98rol 99%ra 4560 xp kell, mig 79%rol 80ra kell 1901xp.
ha meg a harmadik skillrol beszelunk ugyanez a 79rol 80ra 15k xp.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.10. 16:39:47