A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jha, ha meg középtájon (a roncs előtt még, a betonbunkerek körzetében) roggyan le a Mark, akkor tudtam olyat csinálni, hogy mentem arrafelé a javításuk után közvetlen pár másodperccel. Erre megjelent előttem 10 méterre a bomba, felvettem, és megtorpanás nélkül be tudtam ugratni (inkább esni, nem volt távol) a célpont mellé egy újabb bummra.
És ezt ellenfélnél is megcsinálták vagy kétszer...
Az oké, hogy a Mark-bot elvileg magától választja ki az elágazási útirányát, de középtájt, ha az elején megfogják az előrehaladását, zsinórban lehet szopatni a támadókat. Ha jól emlékszem a céltól távolabbi sarokra helyezi a bombát elsőre, de ez középtájon nem megy résmentesen.
A WG-nek sikerült egy újabb imbalance sztorit csinálnia? Naná!
(A 8 bites módok voltak elviselhetőek, meg a rallymód leginkább. A focisban több volt a hiba, az áprilisi holdraszállás még talán elment. Ennek a módnak a "csomagátadós" rendszere jó, CTF játékmód kellene :))