banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nekem minden nemzetből van tier9-10 tankom és tier5-6-7 is. Meg van egy csomó táras tankom is, azok jók mindegyikre. Azaz nagy tier sebzésre és kisebb frag-re, a táras tank meg mindkettőre. Egyedül a cseh kivétel, ott csak tier9 van, de az még mindig brutál jó gép. Mondjuk a tier6 cseh is nagyon nagy kedvencem volt, ha lenne rá legénységem valahogy, simán visszavenném.

Megkaptam a 1,28m kreditet a Dmax-ért, annak terhére megemelem az arany lőszer javadalmazást a tankjaimon.

Napi 31,5e sebzést és 31,5 frag-et kell kiosztani átlagban. Ha kiesik egy nap, akkor kb +1e és +1 frag. Ez azért nem annyira lehetetlen küldetés.
    2e sebzést ki lehet átlagban préselni a tier9-10 tankból, tehát kb 15 csata naponta és mindegy, hogy vesztes vagy nyertes. A frag lesz a kritikus szerintem. Oda nagyon hasznos, ha van egy kisebb tier tank. Pl. orosz vonalon egy t28 vagy t34 a zis4-el. Egy hetzer a troll ágyúval stb. Vannak frag-re specifikusan jó tankok, azok segíthetnek, egyébként a frag lesz a nehezebb szerintem nem a sebzés.

Persze itt 38 napról beszélünk, gondolom nem sokan tudnak minden nap ennyit menni, úgyhogy reálisan 40-50e sebzést kell számolni a játékos napokon

Nem azt mondom, hogy sétagalopp lesz, de a sebzéstől nem félek, inkább a frag lesz itt a probléma.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.16. 21:00:51