418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #381655 Két egymás utáni kör. Vicc... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
asolyom #381654 Nem mondom, hogy könnyű, mert kell hozzá normális csapat, meg szerencse, de az ELC-vel megcsináltam T8-ban 2000+ sebzést, és mellé 2000+ spot sebzést. -
pett3rson #381653 hűha, akkor van mit gyakorolnom :( Kezdem feladni a light-os küldit, szerintem sosem fogok 1500 aztán 2000 damage-et összehozn iassist-ba, ráadásul még nekem is sebeznem kellene 1000-et meg 1500-at...ez nekem mission impossible...
mondjuk az AMX 13 75-el már másabb, meg talán a 13 90-es lesz könnyebb..ugye? :) -
asolyom #381652 Hát mert a scoutoknak ott Himmelsdorf.
-
asolyom #381651 Tegnap megint valami iszonyatos méreteket öltött a retardáltság. Alig lehetett jó csatát menni. A legjobb az volt, amikor Mines-on egy T1 Heavy top tierként egész végig egy szikla mögött kempelt a bázis közelében, és amikor már csak ő maradt, egy Sexton, meg én a Bishoppal, akkor a Sexton szépen kitolta a T1-et a szikla mögül, hogy végre csináljon már vmit. Persze szinte azonnal megdöglött. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.14. 06:15:52 -
azért közel sem mindenkit,T7 csatában 2105 dmg,5 kill,734 xp...a csapatban a másodiknak volt 311 :D
...de persze legyalultak minket 0-5re,nem is baj mert nem maradt volna ammo a maradék tankra :D
eléggé ráéreztem a franciákra (is) így a küldi legvégére,6,5k csata kellett hozzá és 10 hónap folyamatos játék... -
pett3rson #381649 Mindenkit te öltél meg vagy hogy csináltad ezt? :) -
napom...
-
András77 #381647 A vicc az, hogy sokan a pattintásra mentek vele a HT-15 miatt és hát igen, az arcát belövik, ha lőni próbál a maus, ergó dönthettél, hogy lősz párat, de akkor kapsz is vagy jobb gombot göcsösen nyomva használod a tankot és inkább a több pattintásra mész. Persze az elvesztett hp is beleszámít, tehát volt is olyan csatám, amikor kétségbeesve kínáltam a maus oldalát, hogy lőjék már be, hogy legyen meg a 12e biztosan és mégsem tudott belőni.
Erre fel a WG agytrösztjei rájöttek, hogy alacsony a sebzés vele, akkor buffot az ágyúnak. Ez nem baj, de szerintem, akik a HT-15-re mennek vele, azok nem fognak emiatt sokkal többet sebezni, mert túlságosan nagy és egyértelmű az arcán a gyenge pont (ez nem is pont, hanem felület már) és minden lövésnél kockáztat az ember 2-3x annyi bekapott sebzést.
Mindegy, ráfér a Maus-ra egy buff valóban, de én sokat nem fogok belőle profitálni, mert kínszenvedés vele a játék a szinte folyamatos prokhorovka, malinovka meg sand river-en egy rakás nagy arty mellett. Csak a HT-15-re tartogatom. A HT-15-t is úgy tudtam csak megcsinálni a 12e-t, hogy nem volt arty a csatában és mountain pass-on beálltam srégen közép részre, de lőni 1x próbáltam, ami nem sebzett és nekem meg leugrott 1e hp. Utána már jobb gomb folyamatosan nyomva és nem lőttem többet, csak a végén. Amíg engem lőtt egy kazal ellen, addig nem lőttem, mert kiszedtek volna az arcán keresztül. Szögbe berakva szerencsére már pattint az arc része is, pedig minden g.ci oda akart lőni, az első pattanó után arannyal, a skillesek azonnal arannyal.
Tényleg érdekes egyébként, hogy könnyű tankkal szinte alig adja be ezeket a pályákat, amíg lassú nagy nehéz tankokkal meg 10-ből 3-4 itt játszódik. -
Végre, ideje volt már a Maus-t is buffolni. Jelenleg nem sok értelme van random csatára bemenni vele. Már csak a toronypáncélt kéne kicsit buffolni, hogy ne hugyozzák be folyamatosan. -
Angelus1991ster #381645 Maus változások:
– DPM increased from 2057.7 to 2555
– Reload time reduced from 14.288s to 11.507s
– ROF increased from 4.199 to 5.214
– Accuracy increased from 0.364 to 0.345
– Aim time reduced from 2.21 to 2.01
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Toldi ROF-ját persze nem képesek buffolni. -
Lichtmaschin #381644 Próbáltam a torony alá lőni....sikerült is -
A T34-es elejét nem tudom hogy ütötted be, de bazi nagyot kapott. :)) -
mordawn #381642 Csak olyan formában, hogy megkérsz egy kellő tankkal rendelkező ismerőst, menjetek be ketten gyakorló csatába. -
pett3rson #381641 Sziasztok,
Olyan gyakorló pálya nincs ahol le tudnám tesztelni melyik tank hol sérül? Egy bot vagy csak egy álló tank Én meg lövöm, mint a céllövöldében. -
viper07 #381640 Jó kis csata volt főleg a vége, ahol a futottam mint a nyúl :)
replay -
Angelus1991ster #381639 Mai minipatch tartalma:
Svéd t6-os rádiójának hatótávja 400 m-ről 710-re nőtt. (remélem 9.17-től ingame is bekerül)
T25E6 amerikai t8-as prémium nehéztankkapcsolatos valami. -
Lichtmaschin #381638 Reggeli kávé mellé kv2 megregulázza a t8-at :-) -
VaFec #381637 Igen, már rájöttem én is. Mehet a süllyesztőbe. -
Lokker #381636 Minden tiszteletem Ciff-nek hogy ki mert állni a mesterrel. Jó úton halad afelé hogy ráérezzen a játékra a mester keze alatt. -
TiborTamas #381635 A Rampage módban használt IS-7-tel (volt) kompatibilis. Ezt jelzi a végén az R betű. :) -
Ma nagyon megnyomtuk a fiúkkal!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Userx2 #381633 Richikehpro vs. Ciff -
yossarianHUN #381632 Miért ne lenne? -
VaFec #381631 Valóban, viszont a lövedék nem kompatibilis az IS-7 ágyújával. -
yossarianHUN #381630 Más tank nem használja azt a löveget. -
VaFec #381629 Biztos vagy benne?
-
is7 -
VaFec #381627 Üdv!
Szerintetek ez a lövedék melyik tankkal illetve ágyúval kompatibilis?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.kephost.com/images/2016/10/12/shot_001.jpg
Utoljára szerkesztette: VaFec, 2016.10.12. 20:10:57 -
Kellemes kicsi Leoval állandóan tier7-8-ban csücsülni..... vagy elsők vagy utolsók között lőnek ki, hozzátenni semmit nem tudok..... -
Pares #381625 Nekem néhány hete volt egy akkora random lövésem T49-el, hogy majdnem lefordultam a székről. Screent nem volt időm készíteni, talán a replay megvan, ha győztünk és jó csatát mentem, de már nem emlékszem... Na szóval Westfielden, D5->C6 irányba mentem vissza bázisunkra teljes gyorsasággal, közben a pálya másik felén valaki felspotolt egy D0->C9 irányba dombról a bázisunk felé lefelé száguldó T62A-t, én meg hülyeségből végsebesség mellett eleresztettem az irányába egy teljesen becélozatlan lövést. És telibetalálta, menet közben... Bár asszem nem pusztult meg a pofontól, de leesett a lánctalpa, rögtön fókuszt kapott és meg is döglött. Nem tudom hány méter lehetett, de az hétszentség, hogy 1:100000-hez volt valószínűsége... Máskor meg 50 méterről a földbe lő, ha megvárom, míg befókuszál... XD -
asolyom #381624 Az első öt meccsen az ELC-vel képtelen voltam átlagban kettőnél több sebző találat bevitelére, viszont vagy egy tucatszor lőttem le a láncot. Már kezdtem belenyugodni, hogy ez egy ilyen nap, aztán jött ez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #381623 Ferdi mögött nem lett volna jó helyem,amíg nem haltak meg az ellenség scoutjai addig a bázisunk előtt keringtem,utána mikor kihalt a scout banda tipli az egyes ágon végig majd még fel egész a bázisuk előtti sziklákig,onnan spotoltam őket.T57 akkora gyökér volt,tele lőtte a sziklát ami mögött dekkoltam. -
Angelus1991ster #381622 Simán leveri. -
Téééééényleg. Majd valaki linkelje plz :D -
Valaki nem tudja mikor kezdődik a Ciff vs hopretardka mérkőzés??
-
Gyuszopapa #381619 Persze hogy nem láttál rá túl közel voltál hozzá.Talán a Ferdi mögé kellene helyezkedned akkor jobban ráláttál volna.
-
pett3rson #381618 Hűha, az olyat is tud? Egyébként is utálom őket, nagyon nehezen találom meg a gyenge pontját, legalábbis szemből. elvileg a két torony az elején az az, de nekem nem az :) -
Plata #381617 Hát hallod,ugyanaz a helyzet.Mozgás közben szűkülés nélkül 534 méterről kikaptam mozgó prém M41-et.Pedig nem is láttam rá rendesen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bezzeg szépen célozgatva akkor pechem volt.
Háromszor is pont akkor mozdult el tank mikor lőttem.
-
Akkor mese nincs,elő kell venni a sznájper T49-t