A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #380515 javító láda rámehet, az alap dolog az ütközések miatt és EGLD + venti, ezeket tudja hasznosítani. Optika esetleg néha jól jön, a venti helyett talán megéri, de nagyon ritka, hogy nem látom az ellenfelet. A probléma csak az, hogy ez 10 vagy 20 arany és közvetlen hatása szerintem nincs az elért eredményre. Elég 1 bombát bevinni és 1 javítót a 750xp-hez, az meg eddig 1 csatában nem volt meg. Talán 100 csatából 1x a győzelem múlhat ezeken a kiegészítőkön. A javító ládát ingyen le lehet szedni a végén, az a leghasznosabb.
Skilleket szerintem nem érdemes rátenni, hacsak nem tudod biztosan, hogy melyik tankba mennek. Egy dolgot érdemes meggondolni, a parancsnokra mentor skill-t. Az folyamatosan adja a többlet xp-t a 3 legénynek és ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor a parancsnok se fog lemaradni.
Ezt nagyon nehéz kiszámolni, hogy megéri-e, mert utána a mentort le kell cserélni a parancsnokon pl hatodik érzékre, ami 10% xp veszteség (itt most tényleges 10% xp, nem úgy, mint az átképzésnél, tehát kb 34e xp). Én úgy számoltam, hogy kb 100 kör felett megéri. Mentorral 160-165 csata elég az 1 skill + 40e xp átképzési veszteség fedezésére, de már 100 kör felett többlet xp-t hoz, alatta viszont a szükséges skill reset miatt nem éri meg.
Erre a tankra egyébkén a javítás skill kellene a legjobban, de tényleg nem érdemes kiosztani szerintem, csak ha biztos vagy abban, hogy pl nehéz tankokra fognak kerülni. Nekem cromwell-re mennek és kamo+lövés pontosság támogatás lesz, de nem osztom ki előre, mert így nem szorítom be magam és erre a lanchesterre ezek amúgy is szinte fölöslegesek lennének.