banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Nem sok értelme van rá aranyas felszerelést rakni, ha van esetleg javítóládád, azt lehet hogy rá lehet rakni (nem néztem). Hogy gyorsabban javítson, mert kicsi a hp-je - ennek megfelelően talán kis javítót. Ezeken kívül nem látom másnak értelmét, ez a jármű pattog, repül, bukfencezik és kibírja, stb.

Legénységet meg aszerint fejleszd, amilyen brit tankágra fogod őket később berakni (mert a többihez hasonlóan ezek a fazonok októberben, amikor vége a módnak, mennek a barakkba, utána képezheted át őket). Én alap javítást húzok rajta először.

Azonban úgyis kiegészítőknek jók, mert brit ágon mindenhol t4-t5 környékén többen vannak a tankokban, mint az itteni 4 ember. Esetleg, ha sokat nyomulsz vele (tehát több legénységet is csinálsz), és később van aranyad, akkor átképezhetsz egy-két embert más feladatra (pl. rádióst plusz töltőnek). Persze azt nem néztem még, hogy lehet-e úgy külön embert "venni" hozzá, mint más tankokhoz. Lehet, hogy kaptunk 4 embert az I. vh-ból, aztán légy boldog vele :)