banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ezt lehet így is fordítani, de a hivatalos verzióban az ötlet egy WG alkalmazott fejéből pattant ki az egyik ötlet rohamon. Aki ismeri az "ötletrohamot" / a brainstroming módszert, az azt is tudja, hogy van egy moderátor, aki mindenféle célokat megfogalmaz, mert különben az ötletroham eredménye az lehet, hogy többen is akváriumot javasolnak az irodába, ami jótékony hatással van a dolgozókra...

Érdekes kérdés lenne, hogy mik voltak a meghatározott célok, amikre aztán egy elfogadott, sőt ünnepelt ötlet és megoldás lett az arany lőszer kreditért? Növeljük a csaták kredit igényét? Csökkentsük a csata időt? Passz, nem lehet tudni, de szerintem bármi is volt, az nem a játékosok érdekét fogalmazta meg, hanem a WG valamelyik mutatóját akarta javítani és l.szarta a várható járulékos hatásokat.

Másrészről én senkit nem hallottam panaszkodni akkoriban arany lőszer miatt, annyira ritka jelenség volt. Az, hogy néha egy nagyobb klános arc belőtt arannyal, hát evvan, mert egyébként pont őnekik amúgy sem kellett volna, mert ismerték a gyenge pontokat. A fame-s felsőbbrendű intelligenciák már akkor is arannyal dúsított lőszerrel jártak