World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm akkor a belseje lenne olyan amilyen ha nem jutnának ki időben nem ? <#awink>
De mind1 ahogy gondolod 😊 de ezek után remélem csak azért is berakják , és nem csak Miho Pz4-sét hanem az összes többit 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viccet félre téve a GUP és Wg összefogásából lehetne prémiumtankokat kreálni egyedi GUP-os festésekkel. Wg-nek is megérné. Persze , úgy hogy ne bassza szét a balanszt .

angelus1991ster.blogspot.hu

Hú de gázul néz ki,mintha hasmenése lett volna a legénységnek és nem jutottak volna ki időben a tankból.<#vigyor5>

Hát kérlek szépen hol buzis a kinézet ? <#confused> barna színű Pz4H , max a rózsaszín ördöghal/horgászhal (ami a te elképzelésedben "buzis" ) ami a tank tornyán található ! 😊
Miho Pz4-se

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Mivan buzifób vagy? XD Mekkora lenne már egy rózsaszín tank, amin a géppuskacsövek csöcsök és a lövedékek dildók 😊

angelus1991ster.blogspot.hu

Felüdülés hogy ilyen fosra mázolt tankban vagy?<#ijedt>
Én a WoWs-ban sem foglalkoztam a homár festésű hajók megszerzésével.Mert taszít a kinézetük.

Dettó,
Ha ilyen buzi festésű tankok lennének WoT-ban rég abbahagytam volna.
nem azért játszom vele mert buzis tankokat akarok látni.

ööö nem kötelező kihúzni 😄 meg legalább kicsit eltér és felüdülés XX.-dik századi hajókhoz képest , amúgy ha láttad aZ Arpeggio of Blue Steel - Ars Nova-t az pont a közeljövőben játszódik és mind II. VH-s hajó csak másképpen ! <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.04.08. 23:41:29

neked lehet minek <#ejnye1>, de én örülnék neki <#awink>

Lehangoló??? Ja, az, azokat a hülye színes hajókat látni egy XX. századi környezetben.Ha a WoT-ba is berakták volna, már lehet nem játszanék vele. Kész szerencse, hogy a WoWs-ben is van olyan mod, ami ezt leszedi.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.08. 23:36:32
Fúj minek,ki a fene akarna olyan homár kinézetű animes tankba ülni.

Ohh ezt szomorúan hallom 😞 nem is értem a Pc-s platformot miért hagyták ki ? 😮 WoWsben hál ének máshogy van 😄 de azért kicsit lehangoló , pedig berakhatták volna 😄

Mondanom sem kell, hogy KANNA NAVI negyeddöntő igazi nyalánkság lesz holnap. Pár éve előrehozott döntőnek is beillett volna, azonban mára nem is tudom mi oknál fogva, mivel nem látok bele a Kazna ereje felörlődött <#idiota>
nap vicce nálam: b*zi E50M Himmelsdorfon felborul a hegyre feljáró út tövében a sarokkal szemben... erre beszól, hogy miért nem állítjuk az oldalára... írtam neki, hogy te nagyon okos ******... olyan nehéz vagy, hogy nem is tudom mi tudna megmozdítani... + egy kib*szott sarokba vagy, ergo csak befelé tudnálak tolni, ha tudnálak... 😄DD
Milyen nevetséges, hogy a KANNA fekete swages csukjában eltakart arccal jöttek be. Ez olyan mintha én punisher néven játszanék. Vígaszágon jutottak be és az első csatát bukták. Most bukta, akkor kapáltak nekik.
Na elnéztem, megvan az esti mese legalább
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.08. 20:05:34
Akit érdekelne a GF, az magyar kommentárral itt

Most jön a KANNA csata az eklipszel. KANNA A GF-en.
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.08. 19:52:52
Egyébként D8-ból tudsz felmenni.

(irónia on)
Ugyan már, nem tudtok semmit: így kell annak csinálnia, aki eredményt is akar a wot-ban! <#taps>

Ha nem esett volna le: végig gold-dal lőtt, így a célzással sem nagyon kellett bajlódnia.
(prémium nélkül ez a kör 64k mínusz lett volna, annak ellenére, hogy top-közeli teljesítmény...)

(irónia off)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nekem most már tele a tököm,valaki mindig megzavar,vagy teló vagy jön valaki,mikor csatában vagyok.

Úgy viszont kellemetlen ellenfél lehetsz BP-ben.... Így lassan a 21000. csatámnál megtanultam, hogy heavy-vel még akkor se mászkálok nyílt terepen ha top tank vagyok (egyébként pont ekkor szoktam leginkább elhalálozni..elbízza magát az ember).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát a winrate egyelőre elég meggyőző (IS crew, ami hajtja jelenleg csak úgy lapátolja be az xp-t)...Amúgy sokan direkt a tornyot lövik, de ez különösebben nem izgat mikor én 4 másodperc alatt töltök ő meg hosszabb ideig, addig szénnélövöm simán.

+2 szint: sokat tolom mostanában a revalorisé-vel ott meg simán jöhetnek a 10-es tankok is... gold lőszerrel azokat is tudom sebezni...továbbá meg ha magasabb szintű ellent lövök ki azt díjazza a játék ahogy észrevettem. Jah és most kezdek ismerkedni a scoutolással is szóval a +2 szint ott sem nagyon zavaró.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tudom hogy nem túl pontos,de nem szoktam közelről harcolni,és általában asse látják honnan lövök.

Egyrészt a matilda bp rohadt pontatlan 2 lövés között hiába 2 másodperc a töltés....másrészt meg nem várom meg, hogy szétlőjön hanem húzodok vissza fedezékbe és elmegyek más irányba, vagy megkerülöm...

Jah csak engem mindig a másik oldalra tesz.

A Tierlimit-nek én nem örülnék annyira: ezt akkor kapja a prémtank. ha már a sajátjában is vannak gondok vele, nemhogy följebb; ill. amit itt nyersz tier-eket, azt a többi tankon fogja bevasalni a rendszer (a többivel fogsz több +2-es csatába menni), mert megvan határozva az arány és abba bele kell férni, bármi áron is!

Amúgy tényleg csak az abszolút kezdők ellen "hatásos" az a gép...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ilyen medált sem kaptam még artyban. Idióta light tank le akart rammolni.

Defeat
Battle: Sacred Valley
Vehicles: S-51
Experience received: 384
Credits earned: 16 713
Battle achievements: Kamikaze, Rock Solid
Az a lényeg hogy minimum 60 kmh mennyen a tank tehát lehetséges azzal is.:-)
Beforgatom a tankot nagyjából 45 fokban és úgy tolom ki a seggét hátrafelé tolatva...lövök majd megyek vissza...Vk36 is pattan így.

Jah.Azt én nem követem.
Na gondoltam felmegyek wot-ozni,bulizós T49-el kezdem,jah csak hogy skoda t50 meg t10 csapattárs egyből lesebzett és modulom is sérült,hát bazd.
Vereség
Windstorm
T49
Szerzett tapasztalat:95 Szerzett kredit 5 474 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 496)
Ugye ez vicc hogy 496.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.08. 18:57:35

A depressziós RNG mivé válik ?
heterová Nem lesz kedve többet másokat szopatni! <#nevetes2>
Ground Forcesre asszociálnék elsőre, ez a WT tankos játék modja, de most a WoT Grand Finalra gondolok
Nem értem bocs. Seggel mész ki fedezékből, az ellenfélnek azt mutatva és úgy lősz ? Mint a KV-5-el?
Mi a rák az a GF?

Kv220 azzal az istenverte Matilda BP-vel is szétlőhető lazán,ráadásul vicces mert ő meg pattan a toronyról.
T14 gold meg úgy viszi mint állat.
Utóbbi heavy küldinél lett kipróbálva.

Lehet túl perverz kérés, de valaki tudna olyan oldalt linkelni ahol az aktuális GF csaták benne vannak eredményekkel, ami már végetért ?

Kazna az elsőben vesztett, de a másodikban mi volt?
Tudják sokan, de attól még a páncél op..Seggét szoktam kitolni, kijövök lövök egyet vissza...kb mint az is3-nál.

Lehet az összes fukar akció mögött az a motiváció húzódik meg, hogy mindent az utolsó kreditig magunk játszuk ki, így fejlődve.
Eszerint a WG pokolian jól dolgozik ! <#nevetes2>
Ha oda feljutnék t49-el,szétbarmolnám a fél bandát.<#banplz>

"Tierlimites..Isten király páncél, "

Amíg rá nem jönnek, hogy a tornyát kell lőni. Sose hulldanozzál vele !
"Fura, én biztos nem játszanék valamivel, amiről meg vagyok győződve, hogy manipulációval és direkt szopatással dolgozik, csak azért, mert leköt. Azért annyira nem kétségbeesett a helyzet így, a 21. század elején szórakoztatóipari téren, hogy erre kényszerüljön az ember. Szerintem. "

Hát nézd ! Miután megtudtad, hogy az alkohol milliószámra öli egy nap alatt az agysejtjeidet, nem ittál utána többet? Tudományosan bizonyított, mindenki számára ismert, hogy a telített zsírok nagy arányú bevitele és a fehér cukrok fogyasztása jelentősen csökkenti a szervezet élethosszát, életminőségét, ellenálló képességét és komoly krónikus betegségek kialakulásához vezet. Ma már rengeteg hasonlóan ízletes táplálék áll rendelkezésedre, mégsem fogsz leszokni a kedvenc pizzáidról, sülthusijaidról, kóládról vagy éppen mekis hulladékhúsodról.Na hát detto….<#vigyor>
E25 is baromira OP.
Sikerült!😊
Lát kép
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2016.04.08. 18:31:51
Pontosan ! Tudom, mert én is szívtam ezekkel a személyes tartalékokkal, mivel aktivációjuk után rögtön vesztes szériákba rakott. "Érdekesnek" nevezném a legfinomabb kifejezéssel azt, hogy a WG adta játékbeli bónuszokkal gyakorlatilag egyfajta hátrányos MM, RNG kombinációt ad. Rengeteg screenshootom van arról, amikor német tankokat kellett volna kilőni és az összeset ide tette. A poén az, hogy ezt sokan bizonyították és az ehhez hasonlóak saját sreenshootukkal, ennek ellenére ez konteo szinten beszédtéma fórumokban :-P

Az 5xp-3xp-ket sem adja könnyen a játék. Igazából nem is sejtem mi okból lehet ez a bizarrnak nevezhető szívatásnak az oka. Magam pl nem is aktiválom már a személyes tartalékokat. Azt tudnám tanácsolni számodra, amivel magam is kikerülöm ezeket a kínzási metodikákat.

1 – Ne fejlessz tank ágat. Úgyis mind állandó egyensúlyban vannak, folyamatos nerf és buff sorozatában. Egyszerűen míg kihúzod az ágat elértéktelenedik nerf vagy valamilyen más átalakítás miatt
2 – Használj tierlimites prémtankokat vagy nagyon OP prémeket. Ezzel egyből előnybe kerülsz, mert nem dob fel +2-be. Ha most is vesztesz legalább kreditet kapsz azért. Ha ez is zavar
3- Használj, RNG-re immunis „pedo OP” prémeket. PzB2 picit ilyen, de a jelenleg kapható LeFHB2 arty is ilyen, ráadásul az előröl brutál kemény, szinte autoloadernek nevezhetném olyan gyorsan szórja a golyókat és artyTD módban igazi TD érzést ad a játék vele. Ennek a királya a Pz II J. Vele akármilyen szopóágon vagyok tudok fordítani, ha nem majmokkal vagyok egy csapatban
4-Artyzz. Az arty egyébként is elég nagy RNG-vel szórja az áldást, így ha eleve hecticRNG-n vagy nem fogod érezni annyira és mint tudjuk a statok alapján az artyk élnek a legtovább.

ezek a legjobb módszerek. Igazából régen sosem artyztam, csak az RNG kényszerített erre, illetve a kijátszását irányuló erőfeszítések vezettek ütegekkel való játékra, szerencsére a TD modnak már élvezetes ezekkel a szutykokkal is játszani.
Mert nem vagyok ennyire k*cs*g... és azért mert, tudtam, hogy esélyem nincs riggerkedés nélkül megszerezni, és mert a mód úgy szar ahogy van a jelenlegi formájában.

Egyébként te is ilyen rigger fenegyerek vagy, hogy ennyire véded őket?
Egyébként tudok aludni ettől, az zavar, hogy úgy nyilatkozol, mintha te is csináltál volna ilyet. 😄
joe662
A lehetõsèg adott,mièrt nem èlsz vele?
Csak nehogy azt mondjad,nem tudnàl aludni miatta:-D:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sziasztok!
Valaki meg tud ajándékozni egy invite kóddal?
Téged nem zavarna, ha mások elcsalnak valamit?
Ez sem különb.
joe662
Làtom nagyon zavar,ez a t22 buli:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nem bírtam ki és megvettem a KV-220-t....Szuper jó kis gép ez...Tierlimites..Isten király páncél, nagyon élvezetes vele játszani.

Erre bedobják ezt a francia arty-t ami rengetegszer szívatott már meg, ráadásul prém idővel, raklap arannyal...Ha csak ezeket nézzük a tank más szinte ingyen van.