World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mind1 ahogy gondolod 😊 de ezek után remélem csak azért is berakják , és nem csak Miho Pz4-sét hanem az összes többit 😄
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viccet félre téve a GUP és Wg összefogásából lehetne prémiumtankokat kreálni egyedi GUP-os festésekkel. Wg-nek is megérné. Persze , úgy hogy ne bassza szét a balanszt .
angelus1991ster.blogspot.hu
Miho Pz4-se
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
angelus1991ster.blogspot.hu
Én a WoWs-ban sem foglalkoztam a homár festésű hajók megszerzésével.Mert taszít a kinézetük.
Ha ilyen buzi festésű tankok lennének WoT-ban rég abbahagytam volna.
nem azért játszom vele mert buzis tankokat akarok látni.
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.04.08. 23:41:29
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.08. 23:36:32
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.08. 20:05:34
Most jön a KANNA csata az eklipszel. KANNA A GF-en.
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.08. 19:52:52
Ugyan már, nem tudtok semmit: így kell annak csinálnia, aki eredményt is akar a wot-ban! <#taps>#taps>
(prémium nélkül ez a kör 64k mínusz lett volna, annak ellenére, hogy top-közeli teljesítmény...)
(irónia off)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
+2 szint: sokat tolom mostanában a revalorisé-vel ott meg simán jöhetnek a 10-es tankok is... gold lőszerrel azokat is tudom sebezni...továbbá meg ha magasabb szintű ellent lövök ki azt díjazza a játék ahogy észrevettem. Jah és most kezdek ismerkedni a scoutolással is szóval a +2 szint ott sem nagyon zavaró.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy tényleg csak az abszolút kezdők ellen "hatásos" az a gép...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Defeat
Battle: Sacred Valley
Vehicles: S-51
Experience received: 384
Credits earned: 16 713
Battle achievements: Kamikaze, Rock Solid
Na gondoltam felmegyek wot-ozni,bulizós T49-el kezdem,jah csak hogy skoda t50 meg t10 csapattárs egyből lesebzett és modulom is sérült,hát bazd.
Vereség
Windstorm
T49
Szerzett tapasztalat:95 Szerzett kredit 5 474 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 496)
Ugye ez vicc hogy 496.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.08. 18:57:35
T14 gold meg úgy viszi mint állat.
Utóbbi heavy küldinél lett kipróbálva.
Kazna az elsőben vesztett, de a másodikban mi volt?
Eszerint a WG pokolian jól dolgozik ! <#nevetes2>#nevetes2>
Amíg rá nem jönnek, hogy a tornyát kell lőni. Sose hulldanozzál vele !
Hát nézd ! Miután megtudtad, hogy az alkohol milliószámra öli egy nap alatt az agysejtjeidet, nem ittál utána többet? Tudományosan bizonyított, mindenki számára ismert, hogy a telített zsírok nagy arányú bevitele és a fehér cukrok fogyasztása jelentősen csökkenti a szervezet élethosszát, életminőségét, ellenálló képességét és komoly krónikus betegségek kialakulásához vezet. Ma már rengeteg hasonlóan ízletes táplálék áll rendelkezésedre, mégsem fogsz leszokni a kedvenc pizzáidról, sülthusijaidról, kóládról vagy éppen mekis hulladékhúsodról.Na hát detto….<#vigyor>#vigyor>
Az 5xp-3xp-ket sem adja könnyen a játék. Igazából nem is sejtem mi okból lehet ez a bizarrnak nevezhető szívatásnak az oka. Magam pl nem is aktiválom már a személyes tartalékokat. Azt tudnám tanácsolni számodra, amivel magam is kikerülöm ezeket a kínzási metodikákat.
1 – Ne fejlessz tank ágat. Úgyis mind állandó egyensúlyban vannak, folyamatos nerf és buff sorozatában. Egyszerűen míg kihúzod az ágat elértéktelenedik nerf vagy valamilyen más átalakítás miatt
2 – Használj tierlimites prémtankokat vagy nagyon OP prémeket. Ezzel egyből előnybe kerülsz, mert nem dob fel +2-be. Ha most is vesztesz legalább kreditet kapsz azért. Ha ez is zavar
3- Használj, RNG-re immunis „pedo OP” prémeket. PzB2 picit ilyen, de a jelenleg kapható LeFHB2 arty is ilyen, ráadásul az előröl brutál kemény, szinte autoloadernek nevezhetném olyan gyorsan szórja a golyókat és artyTD módban igazi TD érzést ad a játék vele. Ennek a királya a Pz II J. Vele akármilyen szopóágon vagyok tudok fordítani, ha nem majmokkal vagyok egy csapatban
4-Artyzz. Az arty egyébként is elég nagy RNG-vel szórja az áldást, így ha eleve hecticRNG-n vagy nem fogod érezni annyira és mint tudjuk a statok alapján az artyk élnek a legtovább.
ezek a legjobb módszerek. Igazából régen sosem artyztam, csak az RNG kényszerített erre, illetve a kijátszását irányuló erőfeszítések vezettek ütegekkel való játékra, szerencsére a TD modnak már élvezetes ezekkel a szutykokkal is játszani.
Egyébként te is ilyen rigger fenegyerek vagy, hogy ennyire véded őket?
Egyébként tudok aludni ettől, az zavar, hogy úgy nyilatkozol, mintha te is csináltál volna ilyet. 😄
Csak nehogy azt mondjad,nem tudnàl aludni miatta:-D:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Valaki meg tud ajándékozni egy invite kóddal?
Ez sem különb.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Erre bedobják ezt a francia arty-t ami rengetegszer szívatott már meg, ráadásul prém idővel, raklap arannyal...Ha csak ezeket nézzük a tank más szinte ingyen van.