A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #380445 Nem volt ilyen. Vannak hülye ember és vannak gazdag emberek, de a kettő kombinációja elég ritka jelenség, pláne WoT-ban és pláne ha gold spam-et nézem.
Nagy klánokban volt már akkor is arany osztás és ha nem tudták máshova felhasználni, akkor néha trollkodtak csatában. Ilyennel mondjuk naponta 1-2 alkalommal össze lehetett futni, de "sima" játékos hogy aranyat lőjön, szerintem hetente ha volt 1, más sokat mondtam. Ráadásul ott sem biztos, hogy direkt arany lőszert akart vagy csak benézte, mert már ilyent is olvastam chat-en akkoriban, hogy elnézést kért és szentségelt, amiért egy csomó aranya bánta, hogy rossz lőszert vett.
Egyébként az is érdekes, hogy amikor bejött a kreditért arany lőszer móka, voltak féláras akciók. Öcsémmel közös accon ezresével vettük az összes tankra, amit használtunk + a prémekre, de valami nagyon brutál mennyiségeket, 1e volt a legkevesebb és a kedvencekre meg 4-5e, pl obj268-re 5e-t. Azért emlékszem rá, mert utána amikor nerfelték az obj ágyúját vagy a lőszereket, már nem tudom pontosan, elvették a lőszereket (hogy majd veszünk újra, ha akarunk), de a teljes kredites árat jóváírták. Néztünk is először, honnan a qrva sok kredit növekedés, aztán rájöttünk. Mondjuk azon az accon 60-80m kredit volt mindig, úgyhogy nem volt rá különösebb szükség, de nyilván majdnem 5e arany lőszer árát észrevettük.
Érdekes viszont, hogy tényleg mintha ésszel használták volna akkoriban az arany lőszert az emberek. Papír tank szinte soha nem kapott, most meg alap. Oldalba, hátba szintén alig kaptunk aranyat. Meg hát persze nem volt ennyire elterjedve sem nyilván.
Most már naponta több olyan csata is van, hogy 50% feletti a bekapott lövések között az arany lőszer aránya (papír tankokra is, ami szégyen) és legalább 1 csata, amikor csak aranyat kapok, főleg E5,E3, azokra már szinte akkor csodálkozom, ha nem arany jön.