banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    én az arty mechanikába még bevezetném azt a lehetoséget hogy az arty kapjon debuff bonuszt de csak arra a célpontra amit egy játékos megjelolt , hogy "erre a célpontra kéret tuzérségi támogatást" és akkor az artynak kell eldonteni rá lo e vagy sem és ha igen azt milyen módon teszi meg. Artylleri barage( nagyobb teruletet terítt be kissebb sebzéssel de debuffolja a teruletenn lévo tankokat bizonyos ideig), vagy 1 nagy ereju robbanolovedék (ami rettentoen pontatlan és nagyon kicsi az áttutése), vagy páncéltoro lovedék (ami kicsit sebez de nagyon pontos és nagyobb távolságra repul), vagy illumination round (ami bizonyos ideig láthatóvá teszi az álcaháló és 100% os álcaskill nélkuli tankokat egy bizonyos teruletenn). még az artyknak adnák ilyen pozicionálos képességet ahol például " le tudnának rakodni" vagyis széttpakolják az artyt ami eltart mondjuk 15 sec ig és akkor gyorsabban tudnak tolteni , nagyobb az álcájuk, és gyorsabban tudnak lovedéket váltani, de 20 sec ig tart mondjuk az osszerakodás. Rengeteg otletem volna ami a játék érzést novelné meg és joval tobb lehetoséget nyujtana a játékosoknak. Ami viszont nagyon jol jonne játék szempontjábol egy kis ambient sound. Én kifejezetten élvezném ha itt ott repuloharcok lennének a csatatér felett, ha a repulok csak találomra egy felspotolt tankot megszórnának lovedékkel (persze nem sebezne semmit de a feeling az érdekes lenne) A számok csak "hasamra csaptam" és ugy írtamoket. Teszt szerveren nlehetne azokat az ártékeket finomhangolni.
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.14. 13:13:53