World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.08. 17:21:10
angelus1991ster.blogspot.hu
Anno én is voltam úgy, hogy kiírta, én meg nem tudtam mi van. Utána észrevettem, hogy a közelbe ott egy enemy...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Meg megcsinálhatnák azt, hogy egy skillen belül lenne még további 3 szint.

Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.08. 16:33:50
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Tartalék További eligazítás felhasználva. Hátralévő idő: 01 ó 59 p.
Általában 1 lövés visz 2-3 modult vagy legénységet,de volt már 5 vagy 7 modul és legénység sérülés is egy tankba.Ha jó helyen lövöm be akkor 800-1k körül bizony odacsap,de ha szar helyen akkor 200-600.
Egyszer csak megjelent csata végén:
Tartalék További eligazítás felhasználva. Hátralévő idő: 01 ó 59 p.
Ez mi a tököm?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
az mondjuk kulon erdekelne, h ebbe a trollkodosba, mi volt az epito jellegu... mert max flamkeltesre jo az egesz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.08. 15:27:12
Ha viszont nem érdekel a pershing ág és nem akarsz szabad xp-t sem beáldozni, akkor érdemesebb talán a T1 felé menni. A t29-nek nem lesz ágyúja különben és mehetsz a pálcikával vagy bedobhatsz 14e szabad xp-t
A másik szempont, hogy az m3lee med, tehát mindenképpen 1x kell egy med-nehéz átképzés, ami 60e xp-t vesz le kredites képzésnél. Azt megcsinálhatod, hogy mész az m4 vonalon és összegyűjtöd a legénységen a szükséges xp-t és a t29-re mikor átképzel már 100%-ról indulhatnak (azaz nem választasz skill-t a legénynek, csak a t29-n) vagy benyeled a 60e-t a T1-nél, de gondolm a lee-n nem sok legénységi xp-t gyűjtöttél, úgyhogy az kicsi fájdalmas lehet.
Szóval több minden szól az m4 mellett (pershing ág + tudsz gyűjteni legénységi xp-t a med-nehéz átképzésre), de kell némi szabad xp-t tartalékolni a t29-re.
Igazából mindegyik tank jó, szóval inkább csak praktikus szempontokat tudsz nézni, legénységi képzés, későbbi ágak fejlesztése stb.
Ja meg egy plusz töltő is kell a t29-re (ha t1-m6 felől jössz, akkor meg az egyik lövész mehet vissza a barrakba, aki viszont jól jóhet másik tankban később).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.08. 15:26:38
Ha med vagy heavy vagy nem azt jelenti hogy akkor előre kell rohanni,ha felderítő akkor sem.Bár ha ügyes vagy túléled azt is.
Td-vel meg artyval pláne nem kéne előre rohangálni.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
M4 irtó jó tank.
Ha az M4-re mész onnan is mehetsz vissza a heavy ágra,de T1 és M6 nem túl kedvelt sok játékosnál,én szerettem kb vagy 4-5 éve.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Elején maradj hátul,nézd meg hogy helyezkednek a többiek!
Ha már ök rossz helyre mennek,akkor nagyjából bukó a kör...
Nem tudom mióta játszol,de ide Nagyon sok tapasztalat kell.
Az meg sok idő...Ismerni kell a pályákat,és az ÖSSZES tankot
az adott tierben.(Páncélvastagság,sebzés,gyenge pontok.)
Ha ezt mindet tudod már betéve,akkor fejlődsz😊 Ja és RNG 😄
Bérbe vehet? reklámfelület...
Baromi nagyot tud most már rammolni,és alig sebződik hozzá.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.04.08. 14:38:26
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Tudom hogy a T49 ágyúja troll,de ennyire?
Jó kis meglepi volt.
Egyiknek torony lánctalp,másiknak torony,parancsnok és lövegkezelő szállt el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.08. 14:32:59
Két munkatársam tolja aktívan,gyerek és munka mellett .Mindkettő lehetne akár a WOT példaképem is.
Azt figyeltem meg,hogy ők mindig jó köröket mennek,miközben itt megy a sírás... Hogy is van ez?
Ha jó a csapat,ellopják a fragot előled,ha rossz,akkor tudsz TE sokat sebezni,és jó sebzést összehozni.(WN8)
Nap mint nap lila (vagy sötét lila) wn8-at csinálnak,még 30% winrate mellett is.Egy bizonyos szint felett egyszerre nem lehet mindkettőt emelni...
Bérbe vehet? reklámfelület...
A wot-ban is ez volt ram jellemzo az elso ket evben, hogy ritkan voltak kiemelkedo csataim, de azert a stabil 2.7-3k+ (tanktol fuggoen) damaget hoztam a 10-es tankjaimmal gold spam nelkul. Neha kicsit irigykedve neztem, hogy Jeff meg a tobbiek milyen komoly koroket mennek(6k+ damage) szinte naponta annak ellenere, hogy a statjuk gyengebb azokkal a tankokkal amivel elertek ezeket az eredmenyeket.
Aztan valami tortent es elkezdett hullamzani a teljesitmenyem. Jottek a minden ricochet meg critical es a celzas nelkul is kilovok barmit csatak.
Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy engem kiszurt a wot szemely szerint es direkt szopat vagy jutalmaz mert ez biztos, hogy nem igy van. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a jatek besorolja a jatekosokat (ez mindenkire vonatkozik) szisztematikusan olyan szeriakba ahol az rng vagy veled van vagy ellened.
Ebben a wot-nak van erdeke mert gondolom evek alatt lattak a statisztikakat es felmertek, hogy a jatekos allomany 60-70%-a a fejlodes legkisebb jelet sem kepes felmutatni es nem emelkedik a vart utemben a letszam/bevetel. A tok hulyek kezdtek elpartolni a jatektol pedig tudjuk, hogy ok adjak a bevetel legnagyobb reszet. Ezert kellett az rng-hez hozza piszkalni mert nekik is kell sikerelmeny. Micsoda orom az egy piros vagy sarga jatekosnak(meg igazabol mindenkinek) mikor E100-ban ulve 4 tank lovi es minden pattan rola o meg kiszedi a hulldown-ban levo tankokat siman. Egy ilyen csata nekik a mennyorszagot jelenti es napokig ebbol taplalkozva toljak a jatekot.
Persze nem csak a noobok kivaltsaga az ilyen szeriat mindenki megkapja ugyan ugy es ugyan olyan mertekben, de amig a verpistikenek ez nem tunik fel mert fingja nincs az egeszhez addig egy jo jatekos bosszankodik eleget mert erzi, hogy ennek nem igy kellene lenni.
Volt, hogy mar szegyeltem magam mikor batchattel berohantam 3 low hp-t 10-es td kozze az erdobe az egyik lelancolt a masik critical, de meg a lancom sem esett le a harmadik meg lepattant rolam es hp veszteseg nelkul kinyirtam oket. Fasza volt, de tudom, hogy ott meg kellett volna halljak es bukni kellett volna a csatat. De az rng istene nem igy akarta.
Ezert is furcsa nekem, hogy vannak bajnoksagok es emberek vert izzadva treningeznek, hogy a vilag legjobbjai legyenek egy olyan jatekban ahol ekkora szerepe van a "veletlennek". Persze a tudas hosszutavon megmutatkozik, de ez annak a csapatnak edeskeves aki az rng miatt bukja mondjuk valami verseny dontojet.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2016.04.08. 14:31:33
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.08. 13:42:21