418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #381535 Jaja hamár a replay-ben nem játsza le, hogy mennyi sebzés jött össze. -
Gyuszopapa #381534 Tegnap mentem 3 csatát,persze akartam többet is de a sok balfasz miatt elegem is lett egész hétvégére. -
Is6 tornyába lőttem kettőt 50 méterről IS3 al ami átvitte, mondom magamban egy kicsit facehuggolok, 4 lepattant közvetlen közelről, kiszedett és továbbállt 400 hp val... -
Gratula! Részletes beszámolót illetve tankászos replayt kérünk róla majd!
-
yossarianHUN #381531 Lövök egy ellenséges, szilakupac mögött kushadó LTTB-t, erre mögém jön a Pantheres csapattárs, és seggbelő. Mondom magamban ez hülye, de oké, megesik. Majd megint seggbelő, és beírja a csetbe (szabad fordításban), hogy "Bocs, de mindig megbüntetem a blocker köcsögöket.". Kérdezem (dióhéjban), hogy miafasz, erre közli, hogy én blokkoltam az ő tűzvonalát. Mert érted, ott álltam, és lőttem. Ő meg mögém jött (a 300 négyzetméteres üres placc közepén), és mivel mögöttem volt, nem tudott lőni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
endrodiz #381530 7000 spot assist. Semmit nem tettem, csak lestem a szamlalot. Ennyi erovel wc-re is mehettem volna... Termeszetesen Malinovka.
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2016.10.09. 22:02:34 -
bekescsaba #381529 Meg van a T44-100, illetve meglett.
Érdekes, az OI-val mentem 40 kört, írd és mond 3 szor voltam tier 6 ban csak. Vicc. -
yossarianHUN #381528 Status Reportról: akinek minden csatában visszaállítja magát kicsire a minimap, az kapcsolja ki a beállításokban a spéci térképfunkciókat. -
"A játékot a TD ölte meg már nagyon régóta" az artisták szokták a TD re kenni
Cheater mod meg mindig lesz a wotban, mert ha nem jön könnyen a sikerélmény otthagyják a noobok és az senkinek sem jó... -
Lucifer001 #381526 Idióták .... 
És mégis nekik köszönhetem ...
-
Nehogy túlképzettek legyenek:-D
Gyűjtőgetek egy kis freet,a karácsonyi dömpingre.A pz2j :-)csomagbol majd átváltom,kedvezményesen. -
egy apró észrevétel:miért nem kapcsoltad be a gyorsított legénységfejlesztést? -
De mutatja,ez csak az első,és egyben utolsó is nekem
,sajna többre nem futja a tudományomból
-
Heh
-
Lokker #381521 Úgy rémlik nem mutatja mind csak hogy kaptál 3 csíkot ismét. -
robogo81 #381520 Grat!
Nem kötekedésképpen kérdem(nemigazán értek hozzá azért,ez van),de a németeknél nem 9 csík van?
Vagy az értesítőn csak a szinteket mutatja? -
Lokker #381519 Nem lehetett olcsó, biztos repült a sok a goldammo. 
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.10.08. 16:23:53 -
Csak 142 csata kellet hozzá
,mondjuk ha leveszem a gyerek bohóckodásait akkor is min 100.És több nem is lesz rajta sajnos
Ilyenkor érzem magam igazán noobnak
mert vannak akik 90 alatt felrakják mind a hármat
-
Lokker #381517 Tyűha, mik vannak. :) Le vagyok akkor maradva rendesen. -
Lucifer001 #381516 Kaptam választ . Akkor fogom látni , hogy megvettem azt a tokent , ha az összes többi megvan . Nekem úgy is jó .
-
yossarianHUN #381515 Ezer éve bent van, keresd a beállításokban az "Enable the 16x and 25x" beállítást. -
Lokker #381514 Én még egy nagyobb zoomolási lehetőséget tennék be, nekem vés a 8x. -
András77 #381513 Ez így nem igaz, de van ok és okozat. A női legénységnek az acélnővérek 0. skillnek felel meg, azaz nem követel xp-t. Ez az is jelenti, hogy ha van a női legénységnek mondjuk acélnővérek + hatodik érzék + javítás mondjuk, akkor az úgy néz ki, hogy 3 skillje van, de úgy számolódik neki az xp igény, mintha csak 2 lenne. Azért nem mindegy, mert ugye minden új skillnél duplázódik a szükséges xp igény (első skillsor 200e, aztán 400e,800e,1600e stb).
Meg a másik dolog, hogy a női legénység acélnővérek + 1 választható skillel jön alapból. Ezért is van nekem 800 csatával 4,6 skill az obj140 női legénységben, igaz a csaták felét legalább prém tankkal mentem, de prémium fiók nélkül. Prémium fiókkal már belenyaltak volna a 6. skillbe.
Néha prém tankokhoz kapni 0. skilles férfi legénységet, igaz annak "csak" BiA van alapból és nem jön +1 választható skill, de előny, hogy szét lehet őket dobni. A női legénység acélnővérek skill nem működik együtt a férfiak BiA-jával, pech. A rudy-hoz is adtak pl 4 ilyen férfi tankost, azok is gyorsabban fejlődnek, ha így nézem. Persze ez csak azért van, mert a BiA 0. skillnek felel meg, nincs xp igénye, tehát több skill soros legénységet lehet fejleszteni rajta ugyanannyi csatából, mint a sima férfi legénységben. -
bekescsaba #381512 Összehasonlítottam az STA 1 (ami nagy kedvenc), az STA2, a Mutz és a T54Proto tankokat a t44-100-al. Nos így szárazon nagyon meggyőző volt a T44-100. Remélem élőben is. -
asolyom #381511 Én is így vagyok ezzel. Nálam csak az xvm van fent.
Valahol azt olvastam, hogy a csajok gyorsabban fejlődnek, mint a férfi legénység. Tényleg így van? -
Pares #381510 Igazából ebben egyetértek a Whoregaymingal. A legnépszerűbb és leghasznosabb, de játékmenetet nem befolyásoló modokat bele kell tenni a játékba, és miután ez megtörtént, teljesen letiltani mindenféle modolási lehetőséget. Mindenki játszon ugyan azzal az eszköztárral, ezzel bezárulnának a kiskapuk a csalók előtt. Ezt a filozófiát kellett volna folytatni már a játék megjelenése óta. Most, hogy beletették a sebzés/pattintás/assziszt jelzőt, tényleg nincs már egyetlen olyan mod sem, ami egy cseppet is izgatna. -
Angelus1991ster #381509 Nyugodtabb lett az egész. Jó, hogy nem látni az aimbotozókat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze a kurva Toldit még mindig nem buffolták!!!!
"szuper"tesztes L-60-as svéd t2-es dpm-be leveri.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.08. 12:02:41 -
Én meg azt (már az alatt a 20-25 csata alatt azóta), hogy mintha síri "csend" lenne a kommenteknél, max. a végjátéknál van néha több duma.
Bevallom, nekem nagyon bejött, hogy nincs enemy chat. -
Azt vettem észre hogy mióta az ellenfélnek nem lehet írogatni, jóval gyakoribb lett a csapattársak csesztetése. Sokszor ok nélkül megy az oltás, néha már a csata eleji visszaszámoláskor is. :) -
asolyom #381506 T7 csata El Hallouf. Derék Tigrisünk top tierként egész meccs alatt kempel, utána meg a csapatból azt b@sztatja, aki foglalni mer, mert ő még le akarja vadászni az ellenség utolsó megmaradt tüzérét. A végén a nagypofájú 490 sebzéssel zár. Ha jól számolom, akkor ez kb. két (!!!!) lövés a Tigrissel, amit így is vélhetően a spottereknek köszönhet, mert maga nem látta volna a célt. Csak a mihez tartás végett a kis szutyok AMX 12-mel 1300+ sebzést szedtem össze a spot sebzések mellé.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.08. 11:09:35 -
Sajnos tokent még nem vettem,nem tudom hogyan múkődik.De remélem hamarosan megkapod. -
Lokker #381504 Mivel olyan problémával rukkoltál elő amit életemben nem láttam még így a legegyszerűbb megoldást javasoltam. Nagyobb sikerrel járnál ha azon a fórumon érdeklődnél ahonnan letöltötted. -
tutyimutyi2 #381503 vagy fogják magukat és 1 beáll foglalni az arty meg rá omlasztja az épületet és nem lehet se meglőni se lerammolni :P -
aru #381502 A játékot a TD ölte meg már nagyon régóta, meg a cheater modok sokasága. :) Amúgy valóban lehetne az artynak jobb funciót is admi csak maga a WG jelentette ki, hogy olyan nem lesz, hogy hídakat és épületeket lehet leomlasztani... Pedig milyen jó lenne amin a tankodra robban egy ház és miközben a kikecmergéssel foglalkozol az ellenséges tankok szétlövik a seggedet. :D -
Angelus1991ster #381501 Köszönöm. De itt meg a bal felső damage panel, játékos színek nem látszanak. -
Töltsd le az aslain féle xvm-et, nekem azzal nincs problémám. -
Angelus1991ster #381499 Ha nem használsz módokat akkor minek válaszolsz? -
Lokker #381498 Nem kell xvm-et feltenni. A wg úgyis arra törekszik hogy kiirtsa a moddereket.. -
Angelus1991ster #381497 Feltettem az xvm módot, és a célkereszten kívűl más interfész elemet nem látok. Másnál is előfordult ez? -
komolyan mondom,ezt a paris nevű mapot egy retardált autista 6 éves gyerek szerkesztette paintben....ekkora szart nem lehet kiszülni magából épeszű embernek...