World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Nem tűrik még a gyenge kritikát sem 😄 Hülye oroszok 😉

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A riggereknek a T22-ért is az kéne... de a wg ilyen, fuck logic... 😄DDD
Ezért spermabant kapni? Gondolom retardált moderátorokat alkalmaznak (persze kivétel lehet). XD
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.08. 17:21:10

angelus1991ster.blogspot.hu

premaban, az kemeny!
Sunsetjoy
Azt miért "jutalmazná", ha meglátnak?
Anno én is voltam úgy, hogy kiírta, én meg nem tudtam mi van. Utána észrevettem, hogy a közelbe ott egy enemy...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sherman0070
Ellenre 😊

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez lehet, hogy hülye kérdés, de mikor csatába vagy és nincs 6. érzéked... de ki írja, hogy felfedezett (azzal a plecsnivel), akkor azt a játék rám vagy az ellenre írja? Mert mindha a spotolásra lenne másféle plecsni is... csak mert így kvázi van egy nem feltűnő 6. érzék... kivéve ha rosszul emlékszem. 😄
Azonnal jelző hatodik érzéket megtudnák írni a játékban?
Meg megcsinálhatnák azt, hogy egy skillen belül lenne még további 3 szint.

Sherman0070
Beírom twitch-re hogy "végre valami akciódús esemény" angolul, erre:

Köszi!
M44!!!!!!!!!!! HEAT(arany)-el... + kóla... 3 körön belül meglett az SPG-15 (T55A), miután raktam bele kólát is... kóla nélkül nem volt jó. :"D Lmao.Viszi a pénzt, mint állat, de ha kis mákot ad a gép a küldi meg lesz.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.08. 16:33:50
Melyik usa artyt ajánljátok az im-ekhez?
Nemtom, nem érzem magam eligazodva.<#nemtudom>
Nem rohanok, de ha túlságosan lemaradok, akkor mindent kilőnek előlem.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Nekem is volt
Tartalék További eligazítás felhasználva. Hátralévő idő: 01 ó 59 p.

Nekem 19.4 másodperc a töltés időm.
Általában 1 lövés visz 2-3 modult vagy legénységet,de volt már 5 vagy 7 modul és legénység sérülés is egy tankba.Ha jó helyen lövöm be akkor 800-1k körül bizony odacsap,de ha szar helyen akkor 200-600.

Sziasztok!

Egyszer csak megjelent csata végén:

Tartalék További eligazítás felhasználva. Hátralévő idő: 01 ó 59 p.

Ez mi a tököm?

A TVP-vel nem szeretem a T49-t <#crazya> Ezzel a 240-es alfával mire lebontom, 2x belém tud lőni és garantáltan átüt szinte mindenhol.
Én szeretem,bááár,a legénysége szedett vedett,mert félig td-ből loptam félig medből.<#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hehe, nem hiába troll (és köcsög) tank az a T49... már már úgy utálom, mint az artykat. 😄D
Engem ma védett,Jpz e100 kb 30 méterről sebzés nélkül pattant a t49 tornyáról,t49-el meglőttem amx 13-90-et bokorban,erre kiderült ketten csücsülnek a bokorban,és valami 1300+ sebzést kaptak,akit nem láttam nagyobbat kapott mint akire lőttem.

Mikor véd az RNG (ritka 😄D): 47 hp-ról 10-m-ről rám párhuzamosan dupltrackelnek! 😄 Majd utána mellé lő (és meghal). 😄DDD
Most kezdem olvasni a mai hozzászólásokat bocs.Megyek is étkezni, majd később re !
Pont errol elmelkedtem a hosszu kommentem vegen fel oraval ezelott.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

konkretan keresztrefeszittetnem, aki kitalalta, h at lehessen menni, a med agrol a t29, mert full palcikagyus t29ekkel van tele a jatek, merta sok remenytelen, meg azona szinten sem fogja fel, h gondolkozzon elore es tartalekoljon kozos xp-t.
miert, neked esetleg van olyan modod, ami szamszeruen kiirja minden lovesednel, a rng aktualis erteket?

az mondjuk kulon erdekelne, h ebbe a trollkodosba, mi volt az epito jellegu... mert max flamkeltesre jo az egesz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.08. 15:27:12
Feltételezem az e5 irányába mész, mert a t1 másfele nem vezet. Én az m4 felé mentem, mert a pershing vonal is érdekelt és onnan át lehet majd oda is menni.

Ha viszont nem érdekel a pershing ág és nem akarsz szabad xp-t sem beáldozni, akkor érdemesebb talán a T1 felé menni. A t29-nek nem lesz ágyúja különben és mehetsz a pálcikával vagy bedobhatsz 14e szabad xp-t

A másik szempont, hogy az m3lee med, tehát mindenképpen 1x kell egy med-nehéz átképzés, ami 60e xp-t vesz le kredites képzésnél. Azt megcsinálhatod, hogy mész az m4 vonalon és összegyűjtöd a legénységen a szükséges xp-t és a t29-re mikor átképzel már 100%-ról indulhatnak (azaz nem választasz skill-t a legénynek, csak a t29-n) vagy benyeled a 60e-t a T1-nél, de gondolm a lee-n nem sok legénységi xp-t gyűjtöttél, úgyhogy az kicsi fájdalmas lehet.

Szóval több minden szól az m4 mellett (pershing ág + tudsz gyűjteni legénységi xp-t a med-nehéz átképzésre), de kell némi szabad xp-t tartalékolni a t29-re.

Igazából mindegyik tank jó, szóval inkább csak praktikus szempontokat tudsz nézni, legénységi képzés, későbbi ágak fejlesztése stb.

Ja meg egy plusz töltő is kell a t29-re (ha t1-m6 felől jössz, akkor meg az egyik lövész mehet vissza a barrakba, aki viszont jól jóhet másik tankban később).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.08. 15:26:38
Lenne egy építő jellegű kérdésem : Ezt a GF-t a 25% RNG függvényében komolyan veszi valaki ? <#lama>
Mert nem kéne előre rohanni,azt hagyd meg a felderítőknek.
Ha med vagy heavy vagy nem azt jelenti hogy akkor előre kell rohanni,ha felderítő akkor sem.Bár ha ügyes vagy túléled azt is.
Td-vel meg artyval pláne nem kéne előre rohangálni.

Tök mindegy. Egy generális kérdés volt a játékra vonatkozóan. Bármilyen járművel megyek mindig ugyanaz történik. Láthtatlan fantomok lövöldöznek rám és meghalok. Mivel pedig így az xp a zéróhoz közelít a legénység fingot nem fejlődik. Ez az egész marhára kiegyensúlyozatlan így. Kínlódás az egész, a WoWs százszor élvezetesebb volt már ez elején is. Itt olyan kicsi a a HP, hogy gyakorlatilag nem lehet hibázni, mer rögtön kifingasz. Ott azért ha manőverezel a hajóval, akkor nehezebben találnak el, itt tök mindegy így is úgy is meghalsz. Kb. 1,5 perc a csata, és utána döglés.

Mydgard
A M4-nel megy mindket ag, plusz az M4A3E2-nek eleg beteg a torony pancelzata... Szerintem ez lesz.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Mind kettő.
M4 irtó jó tank.
Ha az M4-re mész onnan is mehetsz vissza a heavy ágra,de T1 és M6 nem túl kedvelt sok játékosnál,én szerettem kb vagy 4-5 éve.

Mydgard
Csao, egy gyors kerdes. Melyiket erdemes kiprobalni az amerikai hvy agon az M3Lee utan? M4 vagy T1 Heavy ag? Dontenem kene asap. :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Na bakker,azt mondták nekem hogy Gj t49.<#taps>

barret
Annyit tudok mondani,hogy döntően észjáték.
Elején maradj hátul,nézd meg hogy helyezkednek a többiek!
Ha már ök rossz helyre mennek,akkor nagyjából bukó a kör...
Nem tudom mióta játszol,de ide Nagyon sok tapasztalat kell.
Az meg sok idő...Ismerni kell a pályákat,és az ÖSSZES tankot
az adott tierben.(Páncélvastagság,sebzés,gyenge pontok.)
Ha ezt mindet tudod már betéve,akkor fejlődsz😊 Ja és RNG 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Milyen tankkal mesz?
Jól fejre állt. 😄DD Biztos élvezte. 😛
Tényleg jó,képzeld még T54-el is sikerült plusszos csatát csinálni.
Baromi nagyot tud most már rammolni,és alig sebződik hozzá.

Jó ez az új fizika a játékban.

Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.04.08. 14:38:26

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Még is melyik tankra gondolsz?

Valaki tényleg elmagyarázhatná, hogy is kell ezzel szutyokkal játszani. Ha óvatoskodom, akkor még lőni sem tudok senkire, ha megyek a többiekkel, akkor abban a pillanatban kilőnek. A legtöbbször még mielőtt reagálhatnék.

Na ezt kapjátok ki,meglőttem az Amx 13-90-et.403-at sebeztem belé,állt mellette egy másik amit észre sem vettem,abba meg 997-et sebzett.<#wow2>
Tudom hogy a T49 ágyúja troll,de ennyire?
Jó kis meglepi volt.
Egyiknek torony lánctalp,másiknak torony,parancsnok és lövegkezelő szállt el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.08. 14:32:59

barret
Figyelem itt a sírást mindig! Én keveset játszom,de minden nap elolvasom az összes hozzászólást!
Két munkatársam tolja aktívan,gyerek és munka mellett .Mindkettő lehetne akár a WOT példaképem is.
Azt figyeltem meg,hogy ők mindig jó köröket mennek,miközben itt megy a sírás... Hogy is van ez?
Ha jó a csapat,ellopják a fragot előled,ha rossz,akkor tudsz TE sokat sebezni,és jó sebzést összehozni.(WN8)
Nap mint nap lila (vagy sötét lila) wn8-at csinálnak,még 30% winrate mellett is.Egy bizonyos szint felett egyszerre nem lehet mindkettőt emelni...

Bérbe vehet? reklámfelület...

En regebben a Gran Turismo-val jatszottam ami az 5 prologtol kezdve online volt. Bekepzeltseg nelkul mondhatom, hogy eleg jol toltam. A time trialban igaz mindig kaptam 2-3 tizedet a vilag elvonalaban levoktol, de mikor versenyezni kellett akkor partiban voltam veluk mert azokat a par tizeddel lassabb koroket folyamatosan tudtam a verseny vegeig(neha 25-30 kor) tartani es csak nagyon ritkan hibaztam.
A wot-ban is ez volt ram jellemzo az elso ket evben, hogy ritkan voltak kiemelkedo csataim, de azert a stabil 2.7-3k+ (tanktol fuggoen) damaget hoztam a 10-es tankjaimmal gold spam nelkul. Neha kicsit irigykedve neztem, hogy Jeff meg a tobbiek milyen komoly koroket mennek(6k+ damage) szinte naponta annak ellenere, hogy a statjuk gyengebb azokkal a tankokkal amivel elertek ezeket az eredmenyeket.
Aztan valami tortent es elkezdett hullamzani a teljesitmenyem. Jottek a minden ricochet meg critical es a celzas nelkul is kilovok barmit csatak.
Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy engem kiszurt a wot szemely szerint es direkt szopat vagy jutalmaz mert ez biztos, hogy nem igy van. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a jatek besorolja a jatekosokat (ez mindenkire vonatkozik) szisztematikusan olyan szeriakba ahol az rng vagy veled van vagy ellened.
Ebben a wot-nak van erdeke mert gondolom evek alatt lattak a statisztikakat es felmertek, hogy a jatekos allomany 60-70%-a a fejlodes legkisebb jelet sem kepes felmutatni es nem emelkedik a vart utemben a letszam/bevetel. A tok hulyek kezdtek elpartolni a jatektol pedig tudjuk, hogy ok adjak a bevetel legnagyobb reszet. Ezert kellett az rng-hez hozza piszkalni mert nekik is kell sikerelmeny. Micsoda orom az egy piros vagy sarga jatekosnak(meg igazabol mindenkinek) mikor E100-ban ulve 4 tank lovi es minden pattan rola o meg kiszedi a hulldown-ban levo tankokat siman. Egy ilyen csata nekik a mennyorszagot jelenti es napokig ebbol taplalkozva toljak a jatekot.
Persze nem csak a noobok kivaltsaga az ilyen szeriat mindenki megkapja ugyan ugy es ugyan olyan mertekben, de amig a verpistikenek ez nem tunik fel mert fingja nincs az egeszhez addig egy jo jatekos bosszankodik eleget mert erzi, hogy ennek nem igy kellene lenni.
Volt, hogy mar szegyeltem magam mikor batchattel berohantam 3 low hp-t 10-es td kozze az erdobe az egyik lelancolt a masik critical, de meg a lancom sem esett le a harmadik meg lepattant rolam es hp veszteseg nelkul kinyirtam oket. Fasza volt, de tudom, hogy ott meg kellett volna halljak es bukni kellett volna a csatat. De az rng istene nem igy akarta.
Ezert is furcsa nekem, hogy vannak bajnoksagok es emberek vert izzadva treningeznek, hogy a vilag legjobbjai legyenek egy olyan jatekban ahol ekkora szerepe van a "veletlennek". Persze a tudas hosszutavon megmutatkozik, de ez annak a csapatnak edeskeves aki az rng miatt bukja mondjuk valami verseny dontojet.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2016.04.08. 14:31:33

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Avval top gunt összehozni olyan, mint mással 8-9 killt.

Magas ez nekem, mint nyúlnak a farzseb. Nincs ebben a fostalicska játékban valami figyelmeztető, hogy egyáltalán ki és milyen irányból lő rám? Azt látom, hogy egymás után kapom a találatokat, de hogy ki lő, honnan lő...semmi. Bebújok az épület mögé...akkor is lő. A tököm ki van ezzel rakás szarral! Így játék még baszott ki velem. Nem hiszem el, hogy már T2-ben ekkora profik vannak. A hajós játékban simán görögtem előre a tierkeben, élvezetes meccseket játsztva, de itt eddig egy na dupla nulla. Alighanem én vagyok tök alkalmatlan erre a játékra, vagy maga a jaáték is egy nagy kupac lócitrom.

Simán. Én a Toldit is nyüstölöm, pedig amúgy nem tartom meg a tier hat alatti prém tankokat. Sőt még a mozgó ponton hidat is eladtam.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Turánt megvehetném azért még két hetet is bevállalnék.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.08. 13:42:21

1 hét bannért simán bevállalnék egy "ingyen" tankot...Főleg, hogy egyszer bannoltak már úgy egy hétre, hogy a hülyegyereket véletlenül beblokkoltam, de nem tudtam kiállni mögüle hirtelen, és benyelt két lövést... erre kilőtt... őt nem bannolták, engem meg egy hétre eltettek láb alól. 😄