418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Jaja hamár a replay-ben nem játsza le, hogy mennyi sebzés jött össze.
  • Gyuszopapa
    Tegnap mentem 3 csatát,persze akartam többet is de a sok balfasz miatt elegem is lett egész hétvégére.
  • ROMOTO
    Is6 tornyába lőttem kettőt 50 méterről IS3 al ami átvitte, mondom magamban egy kicsit facehuggolok, 4 lepattant közvetlen közelről, kiszedett és továbbállt 400 hp val...
  • Lunki88
    Gratula! Részletes beszámolót illetve tankászos replayt kérünk róla majd!
  • yossarianHUN
    Lövök egy ellenséges, szilakupac mögött kushadó LTTB-t, erre mögém jön a Pantheres csapattárs, és seggbelő. Mondom magamban ez hülye, de oké, megesik. Majd megint seggbelő, és beírja a csetbe (szabad fordításban), hogy "Bocs, de mindig megbüntetem a blocker köcsögöket.". Kérdezem (dióhéjban), hogy miafasz, erre közli, hogy én blokkoltam az ő tűzvonalát. Mert érted, ott álltam, és lőttem. Ő meg mögém jött (a 300 négyzetméteres üres placc közepén), és mivel mögöttem volt, nem tudott lőni.

• endrodiz
    7000 spot assist. Semmit nem tettem, csak lestem a szamlalot. Ennyi erovel wc-re is mehettem volna... Termeszetesen Malinovka.
    Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2016.10.09. 22:02:34
  • bekescsaba
    Meg van a T44-100, illetve meglett.

Érdekes, az OI-val mentem 40 kört, írd és mond 3 szor voltam tier 6 ban csak. Vicc.
  • yossarianHUN
    Status Reportról: akinek minden csatában visszaállítja magát kicsire a minimap, az kapcsolja ki a beállításokban a spéci térképfunkciókat.
  • ROMOTO
    "A játékot a TD ölte meg már nagyon régóta" az artisták szokták a TD re kenni
    Cheater mod meg mindig lesz a wotban, mert ha nem jön könnyen a sikerélmény otthagyják a noobok és az senkinek sem jó...
  • Lucifer001
    Idióták ....

És mégis nekik köszönhetem ...

• joe662
    Nehogy túlképzettek legyenek:-D
    Gyűjtőgetek egy kis freet,a karácsonyi dömpingre.A pz2j :-)csomagbol majd átváltom,kedvezményesen.
  • HTS s3rg1nh00
    egy apró észrevétel:miért nem kapcsoltad be a gyorsított legénységfejlesztést?
  • joe662
    De mutatja,ez csak az első,és egyben utolsó is nekem,sajna többre nem futja a tudományomból
  • joe662
    Heh
  • Lokker
    Úgy rémlik nem mutatja mind csak hogy kaptál 3 csíkot ismét.
  • robogo81 #381520
    Grat!
    Nem kötekedésképpen kérdem(nemigazán értek hozzá azért,ez van),de a németeknél nem 9 csík van?
    Vagy az értesítőn csak a szinteket mutatja?
  • Lokker
    Nem lehetett olcsó, biztos repült a sok a goldammo.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.10.08. 16:23:53
  • joe662
    Csak 142 csata kellet hozzá,mondjuk ha leveszem a gyerek bohóckodásait akkor is min 100.És több nem is lesz rajta sajnos
    Ilyenkor érzem magam igazán noobnak mert vannak akik 90 alatt felrakják mind a hármat
  • Lokker
    Tyűha, mik vannak. :) Le vagyok akkor maradva rendesen.
  • Lucifer001
    Kaptam választ . Akkor fogom látni , hogy megvettem azt a tokent , ha az összes többi megvan . Nekem úgy is jó .
  • yossarianHUN
    Ezer éve bent van, keresd a beállításokban az "Enable the 16x and 25x" beállítást.
  • Lokker
    Én még egy nagyobb zoomolási lehetőséget tennék be, nekem vés a 8x.
  • András77
    Ez így nem igaz, de van ok és okozat. A női legénységnek az acélnővérek 0. skillnek felel meg, azaz nem követel xp-t. Ez az is jelenti, hogy ha van a női legénységnek mondjuk acélnővérek + hatodik érzék + javítás mondjuk, akkor az úgy néz ki, hogy 3 skillje van, de úgy számolódik neki az xp igény, mintha csak 2 lenne. Azért nem mindegy, mert ugye minden új skillnél duplázódik a szükséges xp igény (első skillsor 200e, aztán 400e,800e,1600e stb).

Meg a másik dolog, hogy a női legénység acélnővérek + 1 választható skillel jön alapból. Ezért is van nekem 800 csatával 4,6 skill az obj140 női legénységben, igaz a csaták felét legalább prém tankkal mentem, de prémium fiók nélkül. Prémium fiókkal már belenyaltak volna a 6. skillbe.

Néha prém tankokhoz kapni 0. skilles férfi legénységet, igaz annak "csak" BiA van alapból és nem jön +1 választható skill, de előny, hogy szét lehet őket dobni. A női legénység acélnővérek skill nem működik együtt a férfiak BiA-jával, pech. A rudy-hoz is adtak pl 4 ilyen férfi tankost, azok is gyorsabban fejlődnek, ha így nézem. Persze ez csak azért van, mert a BiA 0. skillnek felel meg, nincs xp igénye, tehát több skill soros legénységet lehet fejleszteni rajta ugyanannyi csatából, mint a sima férfi legénységben.
  • bekescsaba
    Összehasonlítottam az STA 1 (ami nagy kedvenc), az STA2, a Mutz és a T54Proto tankokat a t44-100-al. Nos így szárazon nagyon meggyőző volt a T44-100. Remélem élőben is.
  • asolyom
    Én is így vagyok ezzel. Nálam csak az xvm van fent.

Valahol azt olvastam, hogy a csajok gyorsabban fejlődnek, mint a férfi legénység. Tényleg így van?
  • Pares
    Igazából ebben egyetértek a Whoregaymingal. A legnépszerűbb és leghasznosabb, de játékmenetet nem befolyásoló modokat bele kell tenni a játékba, és miután ez megtörtént, teljesen letiltani mindenféle modolási lehetőséget. Mindenki játszon ugyan azzal az eszköztárral, ezzel bezárulnának a kiskapuk a csalók előtt. Ezt a filozófiát kellett volna folytatni már a játék megjelenése óta. Most, hogy beletették a sebzés/pattintás/assziszt jelzőt, tényleg nincs már egyetlen olyan mod sem, ami egy cseppet is izgatna.
  • Angelus1991ster
    Nyugodtabb lett az egész. Jó, hogy nem látni az aimbotozókat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze a kurva Toldit még mindig nem buffolták!!!! "szuper"tesztes L-60-as svéd t2-es dpm-be leveri.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.08. 12:02:41
  • Sunsetjoy
    Én meg azt (már az alatt a 20-25 csata alatt azóta), hogy mintha síri "csend" lenne a kommenteknél, max. a végjátéknál van néha több duma.
    Bevallom, nekem nagyon bejött, hogy nincs enemy chat.
  • Lunki88
    Azt vettem észre hogy mióta az ellenfélnek nem lehet írogatni, jóval gyakoribb lett a csapattársak csesztetése. Sokszor ok nélkül megy az oltás, néha már a csata eleji visszaszámoláskor is. :)
  • asolyom
    T7 csata El Hallouf. Derék Tigrisünk top tierként egész meccs alatt kempel, utána meg a csapatból azt b@sztatja, aki foglalni mer, mert ő még le akarja vadászni az ellenség utolsó megmaradt tüzérét. A végén a nagypofájú 490 sebzéssel zár. Ha jól számolom, akkor ez kb. két (!!!!) lövés a Tigrissel, amit így is vélhetően a spottereknek köszönhet, mert maga nem látta volna a célt. Csak a mihez tartás végett a kis szutyok AMX 12-mel 1300+ sebzést szedtem össze a spot sebzések mellé.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.08. 11:09:35
  • joe662
    Sajnos tokent még nem vettem,nem tudom hogyan múkődik.De remélem hamarosan megkapod.
  • Lokker
    Mivel olyan problémával rukkoltál elő amit életemben nem láttam még így a legegyszerűbb megoldást javasoltam. Nagyobb sikerrel járnál ha azon a fórumon érdeklődnél ahonnan letöltötted.
  • tutyimutyi2
    vagy fogják magukat és 1 beáll foglalni az arty meg rá omlasztja az épületet és nem lehet se meglőni se lerammolni :P
  • aru
    A játékot a TD ölte meg már nagyon régóta, meg a cheater modok sokasága. :) Amúgy valóban lehetne az artynak jobb funciót is admi csak maga a WG jelentette ki, hogy olyan nem lesz, hogy hídakat és épületeket lehet leomlasztani... Pedig milyen jó lenne amin a tankodra robban egy ház és miközben a kikecmergéssel foglalkozol az ellenséges tankok szétlövik a seggedet. :D
  • Angelus1991ster
    Köszönöm. De itt meg a bal felső damage panel, játékos színek nem látszanak.
  • Lunki88
    Töltsd le az aslain féle xvm-et, nekem azzal nincs problémám.
  • Angelus1991ster
    Ha nem használsz módokat akkor minek válaszolsz?
  • Lokker
    Nem kell xvm-et feltenni. A wg úgyis arra törekszik hogy kiirtsa a moddereket..
  • Angelus1991ster
    Feltettem az xvm módot, és a célkereszten kívűl más interfész elemet nem látok. Másnál is előfordult ez?
  • HTS s3rg1nh00
    komolyan mondom,ezt a paris nevű mapot egy retardált autista 6 éves gyerek szerkesztette paintben....ekkora szart nem lehet kiszülni magából épeszű embernek...