banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Tegnap behúztam A Dmax-ot a másod accomra és végre van egy használható kredit farmoló tankom, mert a churchill iii nem az. Van fun faktora, de elsősorban legénység képzésre jó, mert az arany éhsége miatt a kreditet csak mérsékelten hozza.

Ez kicsit mellékszál most, de sokáig a T28-t használtam farmolni, meg a stug küldetéseket csináltam meg vele és kb 600 átlag sebzés mellett jobban hozta a nettó kreditet, mint a churchill. Igaz tény, hogy nem spóroltam az arannyal a churchill-ben, mert a legénység fejlesztés volt a fő cél, kredit jól jött az IM-ből is.

Már nem keresem vissza, hogy ki volt, de valaki linkelte az ismerőse accját, aki lilára húzta ki. Belenéztem és ő 800-as átlagot tud menni a T28-al, ami szerintem nagyon komoly teljesítmény, akár kis tier akár nem. A legtöbb fikázó szerintem a közelébe nem jutna ennek az eredménynek. A dyaebl-nek van 700 átlaga a T28-al, pedig őt nyugodtan lehet etalonnak tekinteni, hogy mi a nagyon jó teljesítmény egy tankkal.

Visszakanyarodva a DMax-ra, elsőre toltam vele egy 2900 sebzéses csatát, de csak azért sikerült mert nem volt arty. Az arty valóban megöli a taktikát, mert pl a DMax gun dep-jét és a gyorsan célzó ágyúját lehetetlenség lett volna kihasználni arty mellett. Gyakran spot alatt mentem ki lőni, de annyira csak a tetejét kellett mutatnom, hogy nem találtak el. Egy arty viszont kiszedett volna, mert nagyon beszorultam egy dombhoz, minden irányból ellenség. Persze az is egy érdekes kérdés, hogy miért jönnek teljesen nyílt terepen cikkázás nélkül egy TD felé a tankok. Régen ha belelőttem valakibe, akkor volt rá reakció. Vagy fedezéket keresett, vagy tekerte a tankot. Most semmi, kapja a lövést és ugyanúgy jön tovább. Persze ha pro játékos lenne, akkor mondhatnánk, hogy tudja a Dmax viszonylag lassan tölt és kiszámolta, hogy még hány lövést kaphat be tőle, mire fedezékbe ér, de biztos, hogy nincs mögött ilyen megfontolás

Szóval igen, ha van arty, akkor oda a dombharcnak. Mivel kb 30m sáv állt rendelkezésre a biztonságos mozgáshoz, kiszedett volna. Tényleg nem nagyon lehet olyan harci helyzetet mondani, amikor az arty nélkül nem lehetne megoldani. Innentől meg tényleg csak annyi a szerepe, hogy lerövidíti a csaták idejét, amit a WG szeret, mert nem foglalja kevés játékos a hosszúra nyúlt végjátékkal az értékes szerver időt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.14. 11:16:32