banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    a gold ammo megoli a páncélozott tankokat, de ha nem használják akkor élvezet játszani veluk. A tortoise az atank amire gold ammo sem kell csak célozni kell rá és kész, nos az elozo videóban láthatjuk mi torténik ha az ellenfél kozul csak 1 játékosnak jutott eszébe célozni a gyengepontokra (IS3). Én sezretem mert van idom gondolkozni mikozben haladok valamelyik pont felé ahol vagy lessz ellenfél és lovok párat amitol kifekszenek vagy én pusztulok meg vagy a másik lehetoség hogy végig "rohanok" a pályánn és semmi sem marad amire lohetek.
    Amugy ki tudnám fejleszteni a "halálcsillagot" de valahogy nem akarok 12 lovéssel bohockodni a játékban 24 sec enként loni amit vagy eltalállok vagy nem , vagy áttmegy vagy nem. Jo ez a teknoc ahogy van foleg ezzel a gyorstuzelo loveggel. Multkor egy E100 at csipkedtem halálra HE lovedékkel átlsg 100 as sebzéssel nulláztam le mert nem ment el a sarokról annyira akrt sidescrapelni. Látni a videóban a loszer elosztásom egyáltalánn nem használlok "gold" loszert benne.
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.13. 09:23:54