banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nem is kell. Ezért van másod acc. Ha már tényleg nincs több tartalom a játékban, ami komolyan érdekel, de mégsem állnál le teljesen, akkor a fő accot alternatív módon hasznosítod (lel) és a másod accon elbohóckodsz utána.

Az biztos, hogy nem fogsz újra végig szenvedni tier10-ig még egyszer, csak ha tényleg nagyon tetszik valamelyik ág.

Én már rengeteg kihúztam, de csak pár olyan tank van, mondjuk 4-5, amit mindig szívesen előveszek és ebből kapásból 2 prém tank az e25,rudy. Sajnos az e25 már nem lesz többet kapható, a rudy meg csak időnként, de elméletben a rudy-t tudja helyettesíteni egy t34-85 nagyjából. Egy-két tier10 ág (újra)kihúzása még beleférhet és ennyi...

yossarian: kiváló a logikád, főleg ha elfogytak az érvek - lel A motivációdat viszont továbbra sem értem, na mindegy is. Én leírtam, nekem b.ssza a csőröm és nem tudom elfogadni a strucc politikát, hogy amit látok és tapasztalok az nincs, mert hülye vagyok és csak a WG féle szent RNG létezik... Ádott legyen a WG féle szent RNG. De tényleg ez olyan mint a hit, mert hiszel benne, de fogalmad de nincs, hogyan működik valójában. Persze nekem se sok, de észreveszem az anomáliákat legalább...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.12. 18:08:16