banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    2010 óta játszom a játékkal, még ha az utóbbi időben nem is nagyon volt idő, (nem, az, hogy a fórumon jelen vagyok, nem jelenti, hogy van időm játszani), úgyhogy szerintem kimondhatjuk, hogy tisztában vagyok a játékbeli viszonyokkal, a játék "f*szságaival". Az a különbség, hogy én nem nyavajgok itt életformaszerűen, és hárítom a WG-re, manipulációra, meg minden egyéb kitalálható hülyeségre a saját bénaságaimat, és/vagy az RNG-től elszenvedett sérelmeket. Ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy néha mindenkinek ki kell engednie a gőzt, de aki gyakorlatilag kizárólag, vagy legalábbis 95%-ban arra használja a fórumot, hogy teleszemetelje a dühöngésével/hisztijével, azzal időnként közlöm erről a véleményem.

És szerintem ez még mindig elég lightos rendszer a régi szép időkhöz képest. Pár éve, mikor még nem volt divat a fórum ilyen WoTfacebook-szerű hisztifelületként való használata (és mellesleg teljesen más színvonalat képviselt még a topik, mint most), akkor az ilyen panaszmukikat úgy szétcincálták egy pillanat alatt, mint a pinty.