A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #380220 De oké, zárjuk le a dolgot, mert tele lesz szemetelve itt minden. Végszóként csak annyit, hogy felejtsük el ezt, hogy aki nem hisz a konteókban, az hülye, mert ugyanekkora erővel azt is le lehet írni, hogy aki a konteókban hisz, az hülye, és mindkettőre ráfoghatjuk, hogy ugyanannyira megalapozott kijelentés, mint a másik (ez se igaz, de mindegy). Én is belenyugodtam, hogy az emberek nagy része konteóhívő, a csupakabrában, meg a vendigóban is sokan hisznek, ez van, élni és élni hagyni, én se hánytorgatom már fel ezeket, csak mikor folyamatosan ezeket kell olvasni, ráadásul esetenként olyan tudálékossággal tálalva, mintha ezek bizony kész és bizonyított tények lennének - akkor azért már mindig bírja az ember szó nélkül hagyni a dolgot.