banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Van egy nagyon egyszerű módszar a Noob Protection bizonyítására, amely majdnem minden nap megtörténik velem. (is)
    adott egy vérpiros szintű játékos, mondjuk Fiery Sailenten, a pálya közepén, aki úgy gondolja, hogy neki fel kell mennie Tigerrel a kis dombra középen, mert a Tigris a 2.VH legerősebb tankja volt és azt lehetetlen kilőni.
    Persze azonnal leláncolják, én meg lövöm, mondjuk SU 100 al, két találat, aztán, már csak egy kellene a kivégzéshez, de a következő lepattan, sebaj, mert egy arty sszplesss (:D) továbbra is láncon tartja. Betöltök, án a következő lövés, a tank hasa, és a talaj között átrepül a túlsó térfélre, ami -ilyen szóráskép mellett- valljuk be, szinte lehetetlen. Ekkor lemegy róla a spot és az utolsó ismert pozíciójára küldök egy vaklövést, és voila: "Az ellenséges tank megsemmisült". Ez, sokszor irreális -400-500-méter távolságból is működik.
    Hogy miért van ez? Mert spot híján, a noobot védő algoritmus nem tud bekapcsolni, mivel nincs meg hozzá az hozzá kapcsolható alany, ezért a kilőtt lövedék, kénytelen, az eredeti-ballisztikailag logikus-röppályályát követni, és mivel az éppen metszi az ott elhelyezkedő objektum térbeli pozícióját, beleakad, és az átlagos átütési erővel fossá robbantja a Tigert.
    Ki lehet próbálni.

Az RNG-vel, pedig az a bajom, hogy miféle "véletlen generátor" az, amiben jól megfigyelhető rendszer van?! Ha valamiben rendszer van, az már nem véletlen.
    Én soha nem állítottam , hogy lenne személyre szabott szop-o-méter, legfeljebb poénból, de meggyőződésem, hogy csapatra szabott, előre meghatározott véletlen balansz (mínusz tíz az egyiknek, plusz tíz a másiknak) létezik. Ez teljesen tetten érhető volt az egyik patch után, amikor ugrásszerűen megnőttek a 15:5 és 5:15 arányú csaták. Előtte még hasonlóval is ritkán találkoztunk. És ezeknek a számoknak olyan szép közös nevezője van, hogy az egyszerűen nem lehet véletlen.