banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A fejlesztők kb semmit nem támasztottak alá, az emlékezetes visszacsatolásos MM-t sem, aztán valaki megtalált a szabadalmat, mert beadták "találmánynak".

Az biztos, hogy belepiszkálnak a véletlenbe, ezen keresztül mindenbe. Lövések szórása, pontossága, átütése, sebzés (utolsó esély pl) meg az MM.

A mikéntjét meg azért nem lehet egészen pontosan megmondani, mert véletlenszám generátorról van szó és pontosan ezért kellene nekik nyilvánosságra hozni, hogy milyen algoritmusokkal módosítják. Ezt nem teszik meg, csak leoltanak mindenkit, aki a megfigyeléseit szembesíti velük.

Erre volt a példám, hogy kijön a lottón az 1-2-3-4-5, azt mondaná mindenki, hogy furcsa, hm, de hát bármilyen 5 szám kijöhet, ilyen a véletlen, ezzel küldenék el a csába az összes kétkedőt.

Ok, következő héten megint kijön az 1-2-3-4-5, mert ilyen a véletlen. Aha, meg a nagy id.óta fejetek ilyen, az ilyen az RNG.

Na a WG féle RNG kb így működik és a sok tudatlannak, letolják a torkán, hogy ilyen a véletlen. Ja, persze, a mesében.

Az viszont igaz, hogy túlzásokba nem kell esni. Nincs személyre szabott RNG stb, de hogy futnak algoritmusok, amik "szabályoznak" azt a csak nagyon hülye nem látja (be). Innentől meg bármi lehet és milyen érdekes, hogy az üzleti érdek is megkívánja például a noob protection-t. Csökkentve a lemorzsolódást, mert a köcs.g ellenfél nem tudott kiszedni, akkor király vagyok. Előtte minden lövése sebzés, de az utolsó, az pattan.

Aki nem tapasztalja ezt gyakran a játékban, az nem tudom, mivel játszik... Teljesen egyértelmű helyzetek, mozdulatlan moron játékosok, én sem mozdulok, nehogy amiatt legyen pattanó és mégis. A legritkább esetben sikerül sorozatban sebző lövésekkel kiszedni akár egy seggét mutató játékost.

Most is pl, egy lövéses AT7, előtte 2x meglövöm a gyenge pontját. Ok, ez tényleg kicsi célpont, de közelről lövök és van hp-m, tehát kivárom a becélzást. Nem lehetett egyszerűen egy mozdulatlan ellenfelet kiszedni. Nem adta be az utolsó lövést, sőt ő szedett ki közben, mert 3x-ra sem sikerült eltalálnom. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire félre mennek ilyenkor a lövések. Maximum full hp-val sikerült volna, 4-5 kísérletre eltalálni, talán, de az sem biztos.

Ennek a véletlenhez csak valami nagyon távoli köze van...

Ilyenkor azért valahol megértem az aranyozókat, mert néha bennem van, hogy bmeg wg, te így játszol, akkor töltöm az aranyat, ami nem fog lepattani. Lehet ez is egy burkolt cél, de ez tényleg csak találgatás.