banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Azért gondosan kerüli a szemét tankokat, de ezzel együtt is nyilván jól játszik. Ezt vitatni kár, de a tudatosság a tankválasztásban azért észrevehető.

Más, így kell csatát nyerni

Megint és újra meg újra a kiba utolsó esély RNG szétb.szó algoritmus. T34-el lövöm az excolsior seggét. 4 lövés simán csont nélkül beviszi, az utolsó, ami kiszedné, pattan. Hát persze, melyik másik pattanna le róla. Szerintem század másodpercek voltak hátra a lefújásból, a megismételt lövésem betalált és nyertünk. Értem, hogy van amikor meg engem véd meg az utolsó esély, de nyilván én sokkal többször állok a rossz oldalon.

A rohadt noob protection algoritmusaikat kiirthatnák a játékból. Ezek miatt nagyon meg kell gondolni, hogy rámegyek-e valakire egy az egyben, mert ha bekapcsol a kiba noob protection meg utolsó esély, akkor nem fogom tudni sebezni, lepattan, miközben én meg kapok egy nyaklevest, kritikus modul sérülés vagy fontos legény (nem rádiós) pusztul stb. Szerintem ez nagyon beteg ebben a játékban, nekem az a tapasztalatom, hogy a teljesen egyértelműnek tűnő 1:1 helyzetekben rendszeresen megszívat a program, hogy én pattanok, ő meg nagyon durva sebzőket lő közben, akár kapásból is. Kedvenceim az artyk, amikor én mellé lövök célzás mellett, ez meg a spot után rámfordul és kapásból telibe b.sz. Ez nem ritka helyzet, már számítok rá, amennyire lehet...