A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az artystáskodás az már csak ilyen,itt sokkal jobban megérezni az rng hatását.Valamelyik nap Minesen,Lefh-val,elkezdtem leszedálni egy szerencsétlen M6-ot,full hp-rol indult,folyamatosan láncolva tartottam+sebeztem. Egészen addig amíg le nem faragtam 85hp-ra,innentől 1 db sebző lövést nem tudtam bevinni neki,pedig az akkora tank hogy kilóg a célkeresztből,de onnantol csak alá fölé,+mellét adott
És hiába cikázol sokszor az arty előtt,nem segít,mert ha számít rád akkor megpróbál úgy helyezkedni,hogy a löveg kitérithetöségen belül legyél,és akkor ha nem rángatja az egeret,akkor simán kirak a garázsba.Pláne ha a gold van betöltve,aminek a szplesse
is elvisz egy Lt-t
Igaz nekem csak 2 db van,O261+T92,de ezekkel rendszeresen eljátszom ezt
Itt mondjuk nem fogadtam volna magamra,az Ap miatt,de az rng beadta ugy is ,hogy a fél tank már kiment a célkeresztből