A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #380037 Elfogadom, hogy nektek, akik a kezdetek óta játszotok, és abba nőttetek bele, hogy nem volt lehetőségetek aranyért venni lőszert, és szenvedtetek a +4 tier-es csatákban ez a módosítás, kvázi könnyítés feleslegesnek tűnik.
Amikor én kezdtem a játékot, már csak a +2 tier élt, már simán lehetett venni drágán lőszert, én ebbe szocializálódtam, nekem ez a természetes.
Ennek ellenére nem használok goldot gondolkodás nélkül, és max pár darabot viszek csak tankonként.
Viszont a játék mai formájában ilyen, ehhez kell alkalmazkodnunk, mert visszasírni a régi állapotokat felesleges, és hiábavaló.
Nekem az az alapállásom, hogy a játékot élvezni kell, nem bosszankodni miatta, mert akkor az már nem játék.
Nem is játszanék vele, ha bennem is mindig ilyen indulatok gyűlnének folyamatosan.