418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #381174 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nirz #381173 4 hónap után megint elővettem, ami meglepett a minimális update ami fogadott.
A ping egész jó de úgy látom mintha egyfjata swap történt ovlna mert server 1 jó a server 2 meg kevésbé, régebben fordítva volt na mindegy
Be is ültem jó öreg low tieres TDbe lényegében szinte nem változott semmi, a mapok abszolút nem jók max 1-2 lövésem van aztán kiszedik papíromat, meg ugye a powercreep mert évekkel ezelőtt max 2 lövés akármi most már 3 minimum akár mi is legyen ha nem több. Szóval csak pure support. Mindegy . -
IS-2-vel állandóan tier 9, Matildával meg állandóan tier 6-ba rak, wtf? -
asolyom #381171 Megint belefutottam egy 3 perc alatt 13-2-es meccsbe, csak most véletlenül nem a dákó rossz oldalán voltam.
-
Scheff #381170 Hello mindenki! A következő pár sor annak szól, aki kicsit szeretne kiszakadni a random csaták kavalkádjából. :)
18 órától FACEIT csatákat láthattok és továbbra is lehetőségetek lesz egy csapatban játszani velem/velünk. :)
Ehhez regisztálj a FaceIT oldalon: https://www.faceit.com/en/wot_EU
Írj rám, hogy szeretnél jönni: https://www.faceit.com/en/players/MrScheff
Majd megy az inv. Gyorsasági alapon történnek az invek, szóval a leggyorsabb 6 játékost hívom be. :)
Ha pedig társakat keresel magad mellé, akkor itt az erre a célra létrehozott csoport: https://www.facebook.com/groups/1275002115867301
Utoljára szerkesztette: Scheff, 2016.09.29. 17:03:24 -
Plata #381169 Annak idején mikor nekem volt T29,vagy 4 éve,még isteni jó tank volt,na persze akkor még nem volt gold ammó meg anyám kínja.
Mindegyiket szerettem,T29,T32,T34 és a T30-at is.
Az M103 meg T110E5 ami jött T34 T30 helyett nem tetszik.Azóta nincs is T10 amcsi tankom.
Jah 1 van a T110E4.Azt meg hagytam küldizéshez.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.29. 15:14:37 -
asolyom #381168 Hát azért az a 76 mm-es ágyú nagyon ostobán néz ki rajta, és még használhatatlan is.
A 90-es már jobb, de ahhoz is sok gold kell adott esetben.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.29. 14:54:01 -
szaboz80 #381167 Volt idő mikor bántam ezt az ágat, főleg a Nashorn elődjét. Az utóbbi 1-2 hétben azonban imádom őket :) -
Plata #381166 Napi első csatámon T49-el spotoltam és öltem is.Meguntam passzív spotot.
Berongyoltam medek és heavyk közé,kapásból rongyá lőttem egy nagy medet,ellenség nem talált el így padló gáz a bázisukra.Át robogtam 3 elkenség között spotolom őket,erre a csapattársak kinyírnak. -
pett3rson #381165 Személy szerint a T29 első pár csatában, full stock tankként is meglepett mennyire jó. Azóta már arcon csaptak párszor, mert nem ismerem elég jól, de kellemes csalódás eddig, és még csak az elején tartok.
A hétvégén nyomtam 1 napos prémiumot. Az valóság, hogy hétvégén sokkal jobb a játék és hétköznap esténként meg csak szenvedek vagy szövögethetek összeesküvés elméleteket a premiumos matchmaking és egyéb: jobbanmegyajátékhapremiumbavagyok teóriákról?
Valami van az biztos, de nem tudom melyik... -
Hajózz, ott jobban előfordul a csapatjáték, ha máshogy nem akkor kollektíven futnak el :D
A Nashorn nagyon jó kis TD, élvezetes vele a játék. -
Angelus1991ster #381163 Ebben a játékban csapatjáték? Néha-néha van.
Szörnyű, de itt magadnak kell ki kapargatnod gesztenyét. Magadra vagy utalva az esetek 80%-ában. -
szaboz80 #381162 Ó látom vannak itt negatív tapasztalatok... Mondjuk én még "kispályás" vagyok hozzátok képest (T6-Nashorn), de igen sok gyökérrel (minden nemzetből) sodort össze az élet, a játék. MT-vel beáll mögém a bokorba és engem talál el, csata végén kiabál (11-7-es állásnál az ellennek), hogy menjek hozzájuk mert majd együtt... csak a táborunkat foglalták, ők ezt ignorálták.... Azt hittem a játék elején, hogy jó kis csapat játék, de egyre többször kapcsolom ki dühösen a játékot 5-6 csata után. Tartok ~1400 csatánál, melyből összesen ~48%-ot a nyertes oldalon voltam :( Azért még bízok abban, hogy több jó csatát élek-halok meg :) -
asolyom #381161 Jaj, hát ilyen nekem is volt. Egy okos IS leállt közelharcolni egy IS-6-tal, egy Centurionnal, és egy másik IS-szel. Én a T29-cel a tornyot kidugva támogattam kicsit messzebbről, egy Tiger II meg flankelt. Aztán mikor a barátunk meghalt, akkor mindenki hülye volt csak ő nem. Szerinte menni kellett volna a T29-cel a legelső sorba bírkózni. Más kérdés, hogy a Centuriont, meg a IS-t én szedtem ki, az IS-6-ot a Tiger II. -
Angelus1991ster #381160 Ezek a magyarok. Ez a kib.aszott gyaur népség. Úgyis eltűnnek 300 év múlva.
-
András77 #381159 Én egyébként mindig az hittem, hogy az ilyen egysejtűek nem ismerik a pályát semennyire és azért mennek mindig ahova éppen sikerül. Nemrég két magyar beszélgetett a chat-ben és mondja az egyik a másiknak, hogy ne menjen oda, menjen vele és leverik a medeket, azok könnyű ellenfelek. E100-ban volt a nagytudású, de amit igazából megértettem, hogy ez azért megy direkt a med helyre, mert ott kisebb ellenállásra számít.
Az, hogy közben a nehéz tank hiányzik a neki jobban megfelelő helyről, hol érdekli az ilyeneket? -
Lichtmaschin #381158 Ez a csata is így indult.... Mellettem volt egy 110 aki rá rohant 2 t30- ra meg egy tiger2-re. Mire felvettem a pozíciót addigra már az arcomban voltak és igen megfutamodtam es hatra hagytam egy blackprincet és elfoglaltam egy huilldown pozíciót. Sikeresen visszavertem őket az artyk segítségével. Innen indultam tovább -
Gyuszopapa #381157 Ez a sok idióta a kedvencem.De sajnos a sok átlagjátékos is elég sokszor balfasz.
Himmelsdorf,délen kezdünk.9-es csata én T-10 van egy ST-i is velünk aki átlagjátékos.Fasza mondom ez eljön majd velem a vár alatti HT utcába tornyozni én meg majd fedezem szépen.Ketten befogjuk az utcát.
Dehát csak én gondoltam ezt hogy így jó ő nem,elindul a vasutak felé és a 3-as sor utcáján megindul az ellenség felé.Elmegyek a HT utcába de nem sok reménnyel.Természetesen ott már egy 9-es WT balfaszkodik tehát nem tudok odaállni biztonságos lövési pozícióba.A balfaszkodása alatt az ellen 5 HT tankja túlér az utca felén mert ez a bajfasz még el se tudta őket találni,majd 50 HP-val elhúz.Beállok mert menekülésre már nincs esélyem és 4 sebző lövést leadok goldzápor közepette amit rázúdítottak majd végem..Az ST-I-t a D-3 sarkán megfogják és elintézik.Elkezd mindenkit szidni igy retard úgy retard.Természetesen bukta.A csatajelentésben 0 sebzéssel szerepel az ST-I.Akkor ki is volt itt a legnagyobb retard?
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.09.29. 11:50:48 -
gyorsan meg kell halni,és akkor nincs ilyen baj
-
pett3rson #381155 Akkor Neked is jól indul a nap :)
Én inkább olvasok...nem csak ezért :) -
Lichtmaschin #381154 Ma reggel....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szituáció maradtam én T29 és egy ONI. Ellenfél rhmscorpio, Type4, lor1550, mind egylövéses. ONI beáll foglalni, gondoltam én elébe megyek a dolgoknak és meg akadályozom, hogy ONI-hoz oda érjenek. Kiszedem a scorpiót, és ekkor az ONI kimegy a foglalásból. kicsivel később kiszedem type4-et oni beáll a foglalásba, de csak 1 perc volt hátra én meg a térkép közepén voltam. egy esély hogy a lorr-t megölöm mert beállt foglalni, sajnos hiányzott még 10 másodperc ehhez.... aztán kapom ezt:
brzydal77 (7:06:43) you are clearly idiot
Lichtmaschin (7:06:52) me?
Lichtmaschin (7:07:26) dont u want to write to oni?
brzydal77 (7:07:40) yes you are, this art is so quick for both idiot in last batle
brzydal77 (7:08:06) tell him the same typical morons both, over
Lichtmaschin (7:08:27) maybe he is quick, but if we capped we should died
Lichtmaschin (7:08:51) i killed scorpion and type 4
Lichtmaschin (7:09:04) but oni should capped
Lichtmaschin (7:09:14) but he didnt do that
brzydal77 (7:09:16) dont be more stupid please, without tanks just you stay in enemy base he must came to you
Lichtmaschin (7:09:37) oni was there dude
Lichtmaschin (7:09:46) and he just moved out
brzydal77 (7:10:09) if you dont now mechanic game please change game, this batlle was winned you and yhois second moron lose batle
Lichtmaschin (7:10:09) i wont show my back to enemy just for cap
Lichtmaschin (7:10:37) yea yea if i dont know why have i more exp now than u?
Lichtmaschin (7:11:39) why are u fuckin with me ? when this is a party game not a personal, and the others did shit
brzydal77 (7:20:10) you are good as your last batle now this old sentence? from sommbody who have this statistics i can expect much more understood? over
Lichtmaschin (7:25:45) if u expect much more play only at team battle and there will be only as good players as u are
brzydal77 (7:27:37) please , elementary tactics on end batlle quick art and two slowly tanks and what are you doing, runing as -foorest - pease dont answer me more, gl
Lichtmaschin (7:29:58) retard dont u understand oni was in the cap? and we have 2 enem who would come around us i killed scorpion and oni moved out the cap and just standing, i wont left there the one shot type4...nobody would left there. Who are the main failed that was oni
Lichtmaschin (7:30:42) btw i have taken a look for ur stat....i can say try more harder and try to learn smthing more dude
Lichtmaschin (7:30:53) u are not as clever as u think
Lichtmaschin (7:31:44) if u keep ur mounth close and ur eyes open that will benefit for u -
No a statpadder tankokról jutott eszembe a régi jó KV-1S... az a t6 pedotankja volt.
Az utódját (KV-85) ki tudja, mióta nem vettem elő, de ma, a topik hatására, meg amúgy is az oroszokkal megyek mostanság a T-44-100 grind keretében, elővettem.
Nem is olyan szar, ez két, egymást követő csata (csak közben megnéztem a BL-összefoglalót:) )
:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Érdekes, a felső ász menet lett, a második csak 1. osztály (ennyit számít, hogy a másodikban csak t7 volt a legnagyobb.
Mi ez, ha nem statpedo? :)
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.09.28. 23:57:31 -
András77 #381152 A malinovka assault egy érdekes valami volt. A hegy tetején a "védők". Annyi anyázást ritkán olvasni chat-ben, mint abban a módban. Olyan értelemben beleférne a válogatásba, hogy hiába malinovka, de egy teljesen más menetű csata. Mondjuk volt hangulata, de a támadók tényleg sokszor nagyon kellemetlen helyzetben voltak, ha nem hangolták össze a mozgást legalább egy kicsit.
A mountain pass encounter-t hagyjuk, az felejthető. A sand river-re nem emlékszem, szerintem az is felejhető.
Akárhogy is, ezeket belerakhatná a válogatásba, mert teljesen más taktika kellett mindegyikre, mint amit az alap pálya kér. Pár mondatot megérne mindegyik. Az biztos viszont, hogy a westfield assault csatákat még ma is felemlegetjük öcsémmel. Az egy nagyon érdekes pálya volt azzal a támadással.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.28. 23:10:42 -
TiborTamas #381151 Ennyi erővel még a régi Sand River assault is beleférne, amikor a védők bázisa a "hegyek" lábánál volt. :) De volt még Malinovkán is assault mód, meg Mountain Pass-en encounter. Bár ezeket jobb inkább elfelejteni... :D -
Minden csatában van néhány lila statpadder. Nem ritka hogy 40K csatás "kezdők" oktatják a kicsiket :) -
András77 #381149 Ami kimaradt, a Port, Hidden Village, Severogorsk meg a South Coast. Illetve csinálhatna videót a Westfield speciális támadás módjáról, amikor a középső hídon át lehetett kelni. Szerintem az nagyon is király volt, igaz mindig nagy volt a káosz, hogy ki mit csináljon, de mégis baromi jó csaták voltak. Na az pörgött a jó értelemben. Nem rush volt, mert pillanatok alatt megdöglött, aki nem figyelt, de lehetett helyezkedni, nyomulni stb. Ha annyit megcsináltak volna, hogy arty nem mehetne arra a módra, akkor pl egy t95 középen a hídon, brutális lenne. Persze a WG ilyent soha nem csinált még, hogy egy típust kitiltott valahonnan. Meg mondjuk akkoriban nem volt ennyi arany tartalom a levegőben sem. -
TiborTamas #381148 El is mondja a végén, hogy kimaradt még néhány map, szóval lájkolják + írják meg kommentben, ha tetszett ez a videó és akkor csinál a többiről is. -
Angelus1991ster #381147 Azok viszont nem néznek ki rosszul. Abban az időszakban készített térképek hangulatát hordozza. Ez egy pozitív lépés.
Kezelőfelület a garázsban is lehente ilyen vagy könnyen móddolható.
Hasonlókra gondolok:
https://www.google.hu/search?q=ww2+game+interface&biw=1360&bih=576&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjB5vbb17LPAhXJESwKHeiLAWQQ_AUIBigB -
dejó is volt de hát a tomatoknak egyszerüsíteni kell.... a minimapok is azért fognak úgy kinézni, ahogy mert a 10 évesek ha véletlen ránéznek tudniuk kell mit is mutat -
pett3rson #381145 hali,
Srácok. hogyan lehetek újonc versenyző?? :))
Jó lenne kapni pár XP boost-ot és hát találtam ezt a jelentkezz normál versenyre dolgot...de hogy? -
Angelus1991ster #381144 Hehehaha nosztalgia. Francnak vették ki ezeket... Hangulata volt a játéknak. Egyiknél sem kaptam idegbajht ha betett oda ellentétben Kharkovval.
Mostani WoT kezd egyre szürkébb lenni.. csak Kharkov-Pilsen urquvel- Highway trió...
Severogorsk, South Coast és Hidden Village valamiért kimaradt :) Utóbbinak erős intró zenéje volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Angelus1991ster #381142 Jaja, elengedhetetlen T10 fétis :D -
Szokásos wg megoldás, bedobnak csalinak egy op high lvl-t, odáig meg lehet szopni, spéci skillnek elképzelnék hozzá egy jó kis stunt, mint az artiknál... -
Angelus1991ster #381140 Kap egy 152,4 löveget? Nocsak :P
Egy durva E-100 lesz belőle :D
Hamár megvan makettban is, akkor ideje lesz kifejleszteni a Császár Titánt. -
yossarianHUN #381139 Japó szuperteszt változás
Még a végén tényleg érdemes lesz kihúzni azt az ágat. -
yossarianHUN #381138 Az, hogy halomra lövöldözöd a T1 nubokat, nem taktika. Intéznék, de a franc akar a T1 anarchiában játszani, csak azért, hogy csinosítsa a WR-jét. -
telórol írok, kicsit félrement, szóval a T7 combat car Mittengardrdon is bevállt... -
Engem végül is annyira nem zavar, bőven lesebzem a magamét minden tierben, annyi a különbség hogy én jól elvoltam tier 1 ben is a többséggel ellentétben, felismertem a lehetőségeket és kihasználtam a magam javára, most tárasokkal megyek nagy ritkán, a czar egész életképes... -
Angelus1991ster #381135 Hát bugos ez a rendszer is.