World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na de a venti nem úgy működik, hogy a legénységi skill által adott 10%, plusz a venti által adott 5% (azaz 15 össz), hanem hogy a skill által adott 10%, plusz a 10% 5%-a a venti miatt. Egyébként az az 5% is csak névlegesen 5%, gyakorlatban valami 2,5 vagy hasonló, erre már nem emlékszem fejből.
hogy mindenki elhuzott JPZ E-100 at huzni és missziókat csinálni.
Mármint mi minek a jele?
viszont ha megfelelo skillek vannak a legénységen akkor már van haszna a ventinek és a potkajának is mivel az feljavítja a másodlagos skilleket is vagyis 15%-al messzebbre fog látni a legénység a commandernél ugye ott a recon a rádiósnál meg ott a situational awareness,15%-al pontossabb lessz mozgás és toronyforgatás kozben a lovés, 15%-al jobb lessz az álcád, plussz ott a bia amiben nem vagyok biztos még máig sem hogy hány % ot ad. végig kell nézni az osszes skilt ,hogy mit boostol a kaja meg a venti.
Hogy elhallgattatok. Ez vajon minek a jele?
Két magyar Wotos fórumot ismerek és ez a kettő a leglátogatottabb.
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.04.05. 14:44:49
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
wotinfón
Bocsi, hogy így szóltam.
Prémium pótkaját max artyknál meg O-I-knál hasznos.

angelus1991ster.blogspot.hu

Hát srácok lehúzhatjuk a redőnyt, 1,5xHP damage alatt azonnal uninstall. A maradék három meg ne felejtese el időnként beírni: kuva artyk. :-)

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Határ? Nyilvános fórum, mindenkit meghallgatunk, aki képes kulturáltan viselkedni, és nem macerálja a többit. Azt azért nyilván itt sem feltétlenül szeretjük, ha 600 wn8-as egyének osztanak ki unikumokat az egyes tankok helyes használatáról (volt már rá példa), de az ilyen virtuálpéniszes neosznobizmust mellőzzük.
pont ezért mondom ha arra vagy kíváncsi milyen + adna a potellátmán yakkor gyakorloban van értelme kiprobálni mivel ott meg tudod határozni mi legyen az ellenfeled, aminek ugy tudod a látótávját, így ki tudod probálni ,hogy télleg hatátos e a kaja míg random csatában nemigen menne ez mert ki a fene tudja mi van az ellenfél tankjánn. Randomban nagyon sokminden kozrejátszik például a bokrok elhelyezése hány bokor van kozted és ellenfél kozott, vagy hog yéppen ki spotol téged és még sok minden más. szoval ha télleg érdekel akkor gyakorlocsata "labori" korulmények kozott.
Ki kell próbálni, el kell dönteni. Én speciel az összes pótkaját, de még a ventiket is parasztvakításnak tartom, de vannak, akik esküsznek rá. Hogy mennyit javít a teljesítményeden, azt nyilván lehetetlen levezetni, de ha nagyon erőltetni akarod, akkor 5%-ot (vagy amennyi bónuszt ad).
Nálatok mennyi a határ ? Elég a HP-t meglőni ?
Viszont azért ez se normális dolog. Amelyik fórumon nem hallgatnak meg 1,5x HP dmg alatt, oda nem kell járni, csók a család. Azért az álelitista marháskodásnak is van egy határa. Ezért görcsölni, meg pótkajáztatni meg külön röhej.
De én azzal a tankkal megyek, ami egy adott karakterisztikát képvisel. Az érdekel, hogy ez a nüansznyi valóban jelent jobb játékot, teljesítményt vagy sem, mert én kb semmit sem érzek illetve kissé mozgékonyabb a tank, de motorolajjal ugyanaz a hatás érhető el. A pótkajának van egyéb hozadéka (álca, látótáv stb) ezek valóban javítanak annyit, hogy a pro usereknek van igaza és javít a teljesítményen vagy csak unicum betegség? Ez érdekelne.
De ez nem az élet fóruma, hanem a WoT-é.
Tévedsz ! A fórumokon, ha nincsen HP*1.5 dmg-ed el sem fogadják a véleményed semmiben sem. Több ismerősöm, be sem megy sima tankkal pótkaja nélkül, még kis tierben sem. Inkább nem veszi meg a X-eseket prém fiók, 10 db prem 8-as mellett, mert nem telik rá a konstans pótkaja mellett, de a wn8 esésből picit sem engednek
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.04.05. 14:30:57
én gyakorlocsatát javasolnék mivel az ellátmány a legénységi skilleket noveli nem a te tudásod vagy ugyességed, ezért gyakorloban lenne értelme felállíttani teszt korulményeket. (hacsak nem kávézol te is kozben ) 😊
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.04.05. 14:24:10
Mi a fasznak ez a görcsös wnX statmánia? Hasznavahetetlen az egész. Sehol sem nézik ezt az életben.<#falbav>

angelus1991ster.blogspot.hu

Szerintetek, ha meg akarom tudni hogy valós teljesítményjavulás érhető el pótkajával ezt hogyan tegyem, hogy hiteles eredmény szülessen?

Legalább 10 kört kell mennem nélküle és azzal ugyanazon tankkal pl FCM-el tervezem. Az RNG 10 csatából már kiszűrődik valamennyire. Az XP, kredit vagy dmg-et kellene alapul venni? Először arra gondoltam egymás után megyek 20-at, de az nem adna relevánsabb eredményt, mert lehet később egyre belejönnék, majd kifáradnék és ez a hullámzó teljesítmény miatt lenne és ebbe a periódusba a később vizsgált kávés menet esne bele, ami torzítja az eredményt

Szerintem felváltva kellene mennem kávéval és anélkül, hogy a referencia értékek kb azonos egyéni teljesítmény esetén legyen. Ti ezt hogyan szoktátok kivitelezni? Milyen tanácsot adnátok nekem?<#conf><#confused>
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.04.05. 14:19:23
Én is így gondolom az adatok alapján, hogy nem pazarlom a kreditet meg az xp-t rá akkor.
semmiképp sem érdemes felrakni , hiábba nagyobbat lo néha képes 280 as sebzést is kiosztani és rettentoen pontatlan. az inkább egy heavy tank ágyu de a tanknak nincs páncélja , hogy kozelharcban bevetheto legyen , viszont a motort éremes kifejleszteni és megvenni egész jó mobilitása lessz a tanknak tole, tolatni nem érdemes vele arra lassu de jól fordul
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.04.05. 13:41:22
Érdemes a TVP-re felrakni a 10,5cm-es ágyút? A nagyobb alfáért cserébe kisebb RoF, pontatlanabb és lassabban céloz. Nem szívesen költeném a kredit rá, hacsak nem lesz tőle tényleg jobb. A nyers adatok alapján sok értelme nincsen, a 8.8-as egy használható ágyúnak tűnik, igaz a tank egésze nem túl jó.
263 meg wt-el megpróbálhatom. A többi kuka 😄D (túl random, túl szar 😄)
263, wt, fv183, fv4002, t110e4, ezek vannak ^^
full goldos WTE100-al mehetek pár kört ha gondolod, unatkozok és mostanában nem igazán tankoztam 😄
Sztem azzal meg tudnám csinálni a 8k dmg-t 😄
Milyen 10-s td-id vannak? 😄 (e3, jpz, wte100, obj268 meg 263 ezekkel szívesen próbálkozok és ezekkel sztem meg is tudnám csinálni 😄)
igen lehet az FCM a maga 120milis páncéljával "hulladék" de senki sem mondta hogy heavy ként kell használni. de mikor az Wotisten is veled van tud érdekes dolgokat pattintani http://wotreplays.com/site/2595570#erlenberg-megamax-fcm_50_t
11:45 tol érdekes mikor meguntam a CDC csipkedését
ami még érdekes hogy miért én kaptam a Steel wall-t mikor a csapattárs IS6 tobbet blokkolt jóval és még életben is maradt.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.04.05. 12:14:43
patchaou
Aljas módon rá kell menni a spawnoló játékosokra.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

na ilyenkor mit gondolhatottt az ellenfél T110E5 játékos? https://www.youtube.com/watch?v=1b2JUfo3IOs
Nekem már a sima módban is sok a 8k TD-vel, még 7k oké, de ez a 8k nekem eléggé lehetetlen szagú. Egyszer sikerült 7600-t sebezni wte-100al, meg még régebben a még le nem nerfelt wtvel 8400-t. FV183-al volt pár olyan köröm, ahol ha a vége jól jött volna ki meglehetett volna a sebzés, de a killek pl még ott sem.
joe662
Az igen<#eplus2>
Szerencsétlen helyében én már a 2 után,alt+f4 nyomtam volna<#zavart2> De ö kitartó volt szerncsére<#hehe>

Ezt már probálta valaki?

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.04.05. 12:03:03

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

volna otletem a megoldásra: bázis és harcmezo, bázison spawnolhatsz loszert és felsezrelést választhatsz és ott immunis vagy minden sebzésre, tobb kijárattal, és lenne a harcmezo ott meg lehetne amit eddig (duhongeni) persze a játéknak nagyobb térképekre volna szuksége
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.04.05. 11:59:43
Ennyi géppel tudok menni. Minden kisebb nem prém gépet eladtam, mert a lentebbi tierek játékos állományát már nem bírom idegileg.

8, ill 7 küldetésem már megvan. Szólsz, ha kellek.
Szerintem az egyik legjobb kapható prém tank. Lehet, hogy mondjuk a mutz, vagy a t-54 proto jobb, de azoknak nincs MM kedvezményük. Egyébként bőven elég a jó ágyú és baromi jó mozgékonyság kombó. Van, hogy én is belerohanok vele olyan szituba, amibe nem kellene, de az egyik legjobb támogató prém tank. Én szinte csak ezzel farmolok. Mondhatni, hogy e-25 után a kedvenc prémtankom.
patchaou
Tisztán lenne az igazi 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Okosba?
Akkor meg a 2-3x töltés idejére (tárasoknak 1x a töltés idejére + 10 másodperc) egy energia pajzsot kell adni a tanknak és akkor legalább be tudna tölteni és lőni párszor, úgyhogy nem lenne túl barátságos körbeállni a megjelenő helyeket. Mondjuk ezt nyilván csak viccből mondtam, de akkor ez így megoldhatatlan feladat és soha nem jön vissza ez a dühöngő mód. Totális kudarc a WG részéről, hibás tervezés, ami a játék élményt is tönkre teszi és a küldetések miatti orbitális riggerelés, ami körbeveszi ezt a módot, nem csodálom, hogy szépen kinyírják.

A kommunikációban amúgy nem is biztatnak a visszatéréssel, inkább annyi van csak, hogy bizonyos játék elemek bekerülhetnek a randomba később vagy önálló mód.
patchaou
Kivéve amikor bespawnoltál, futottál előre 7 métert és az enemy mögéd spawnolt... XD

A COD okban sem volt jó a "random" megjelenés elore meg tudtad mondani a csapatod helyzetébol hol fog a legkozelebb spawnolni a játékos.
Elég lenne annyi, hogy több megjelenési pont lenne és random dobna valahova. Itt tényleg az a gond, hogy soxor még betölteni sincs idő (táras tankoknak nagy öröm az ilyen helyzet) és máris kiszedtek, mert ott várnak rád körben.
patchaou
Igazából nagyobb mapok simán megoldanák a problémát, de azt ugye meg a játék motorja nem bírja...

Én a helyukben megcsinálnám hogy aki basecampel az amíg a teruletenn belul tartozkodik folyamatossan veszítsen HP-t és 50% al kevesebbet sebezzen azonn a teruleten ahol a másik játékos spawnol.
Majd kipróbálom még párszor, hogy frissebb élményeim legyenek, de előtte valami nyugtató teát bekészítek.

Amire én emlékszem, hogy teljesen tudatosan mentek a szakaszok az ellen megjelenési pontjához, ez mindkét irányból így volt. Azt nem néztem, hogy közben mennyi tankot vesztett az ellen. Az biztos, hogy mostanra már mindenki ismeri és alkalmazza ezt a taktikát, ami végül is tönkre vágta az egész dühöngő módot.

A steel hunt-on még gondolkodom, azt lehet, hogy nem vállalom be, mert berakhat egyedül is és a szakaszok olyankor direkt rám vadásznak, de még szakaszban is neccess lehet, ha egy klánból 2 szakasz van bent.
patchaou
De amikor mi kapjuk el a szerencsétleneket az mókás 😊

joe662
Ez a baserape dolog dominanciában,tipikusan akkor jön elő,mikor a noob csapattársaid 1 perc alatt lenullázták minden tankjukat<#whatever>
Ugyan az mint randomban a 15-5, 2 perc után<#wink>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Teljesen eltorzult ez a dühöngő mód mostanra. Ezek szerint már van szakkifejezés arra, amikor az ellenfél megjelenési pontját körbeveszik és a folyamatosan megjelenő tankokat össztűzzel pillanatok alatt kiszedik. Egyszerűen érthetetlen, hogy a tervezés és tesztelés során ez a jelenség miért nem jött elő vagy csak WG-s módszerrel, közel volt a határidő és lesz.rták.

Először steel hunt módban találkoztam ezzel és a szakasz sem segít, mert rigger g.ci klánok beküldenek egy időben több szakaszt, a csúcs eddig 3 szakasz volt egy klánból, igaz az egyik az én oldalamon, de ők nyilván nem hogy nem segítettek nekünk, hanem talán még el is árulták a pozíciónkat (bár lehet, hogy keverem a domination-al, azt tudom hogy 3 szakasz volt egy klánból késő este, öröm bódogság), bár végül is könnyű rátalálni. 6 tank körbevesz 3-t és akkor hiába vagyunk szakaszban, egyedül meg aztán a torkos szívás netovábbja.

Aztán most már domination-ben is ugyanez történik kb minden második csatában. Ezért hozzák a "pro" játékosok a prémium tankot grindelni, beállnak az ellenfél megjelenési területe köré és fókusz tűzzel kiszedik a megjelenő tankokat. Aki már sok hp-t vesztett elmegy javítani és visszajön. Amelyik csapat ezt meg tudja csinálni az csinos sebzést kioszt, ami prém tank esetében jó kredit és szinte kockázat mentes, sok megjelenő tanknak még betölteni sincs ideje.

A küldetésekkel haladgattam, de nagyon nem jött be nekem az a dühöngő mód ilyen formában. Jó kreditet ad meg reserve-t de azért nem annyira pofon egyszerűek szerintem. Van pár könnyű, de a többség közepesen nehéz, mondjuk ilyen csata beli tüzérség küldetéshez hozzá se tudok f.ngani, nem tudom, azt hogy kell megcsinálni.

Őszintén én nem csodálkozom, hogy kiszedték. Bekerül párszor a játékos a phasz rossz oldalára és kiszedik pár másodperc alatt a megjelenő tankjait és nagyjából egy életre elmegy a kedve az egésztől. Utána megpróbálja újra és megy kb 2-3 csatát és ugyanúgy megkapja.

Összeszokott szakaszoknak, akik jól ismerik ezt a taktikát mondjuk megérheti, mert próbálkozó balek mindig van, akit körbe lehet venni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.05. 10:57:04
Antimat
Az olyan, mint a nigger, csak fehér emberből.

cyka blyat

köszi

Azt jelenti, amikor két klán, vagy két csapat összebeszél, és egyszerre nyomják meg a csata gombot.
Ekkor elég nagy a valószínűsége annak, főleg az éjszakai órákban hogy egymás ellen dobja be őket a rendszer.

Ilyenkor aztán azt csinálnak amit akarnak. Szépen sorban segítik egymást a küldetések teljesítésében.
Ilyenkor a legextrémebb feladatok is teljesíthetők, mert mindkét fél asszisztál a küldi teljesítéséhez.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.04.05. 10:40:14

Nazarov77 ne kerülj az is3 elé vele mert biztosra veszem te húzod a rövidebbet, eddig mákod volt mert valószínű noobok álltak szembe veled, nem gondold állnék rád feszülve és várnám hogy lőj, is3 hatalmas harci ereje a veszekedés könnyű vele más tankok oldalába kerülni

Mondjuk az Obj. 260 küldetései jóval könnyebbek, mint a T-22-é. A zászlófetisiszták miatt nincs elég idő sebezni, vagy a baseraperek vágják tönkre a kört.
De nagyon jól lehet farmolni, és néha sikerül egy-egy küldi. Kb. 1 hónap alatt kellene végezni, így kissé esélytelen.