banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Aki +-2 tierben nem tud prémium lőszer nélkül érvényesülni, az az észosztás helyett elkezdhetne megtanulni játszani :) Felsőbbrendűnek sem érzi magát senki (legfeljebb jobb játékosnak)... Más játékokban is vannak hasonló dolgok, pl cod-ban van aki csak rpg-vel és rakétavetővel tud érvényesülni, kapják is érte szépen a szitkokat, jobb szerverekről pedig gyorsan ki is penderülnek. Itt is ez van prémlőszerrel, vannak akik nélküle semmire nem mennének... aki low az low, van aki nem is tud róla (ebből van a legtöbb), van aki csak nem vallja be magának, van akitől csak annyi telik amennyi és van akit frusztrál, de nem tesz ellene (vagy csak átvált "goldra" ). Én sem vagyok jó játékos, sőt attól igencsak messze állok és túl sokat hibázok de sajnos még így is messze jobb vagyok mint az átlag. És mégegyszer megjegyzem ettől nem érzem magam felsőbbrendűnek, csak tudom hogy a többihez képest milyen játékos vagyok... Persze kár is volt leírni, mert akik nem értik mi ezzel a probléma, azok nem is fogják soha :(