A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #380027 Én is fizetek rendesen a játékért, tehát nekem is meg lehet a véleményem. Amúgy másnak is, aki nem fizet semmit.
Ez egy játék, aminek a szabályait nem mi írjuk, hanem készen kapjuk, és játszunk vele képességeink szerint.
És az ég áldjon meg! NINCS ARANY LŐSZER !! Drága lőszer van, ami mindenkinek elérhető, és a játék része. PONT.
Szerintem nem én érzem magam felsőbbrendűnek, hanem azok, akik feljogosítva érzik magukat, hogy a szerint minősítsék a játékos társaikat, hogy az adott szabálykereten belül ki mivel él, és mivel nem.
Ha nem tetszik a játék a jelenlegi formájában, akkor nem kell vele játszani, de lebarmolni másokat, akik más elvek szerint tolják az az igazi nagyképűség, és fennhéjazás.