banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    Jó nagy vitát generált a reggeli videó, nem ez volt a cél. Amikor az ember megnéz, belőle 1 órácskát, azt mondja; ok egy statpadder, csak úgy olvadnak el lelőtte a nehéz tankok, de nekem ez azé nem kell. Én megspékeltem egy kicsit visszavettem a T54 -et és nem egy csatában kiosztottam vele 5 k sebzést, nyomtam a goldod az E-100 arcába. Mondom magamba mekkora csíter tank ez. Aznap 2500 wéwnnyócam lett szumma. És az artyk miatt tényleg nincs idő egymással szórakozni beütöm nem ütöm játékokat..Tegnap goldnélkül bénáztam 853 a T54-el! Pedig előzőleg azzal géppel toltam fel. Legális csalás? Az. Ők egy teljesen más dimenzióban nyomják, a T54 es napomon kicsit azonosultam velük. Ebből egy kicsit én is kivenném már a részem, mert lehet.Ti itt néhányan meg lelkiztek 4-5 gold miatt. Mindig kishal lesztek a nagyoknak, bosszankodtok, de ez lehetne kicsit másképp is.
    Vovoid ad neked az állam havi 100k nettót a semmiért, ha akarod elfogadod, ha nem akkor nem. Te visszaküldenéd, mert nem dolgoztál meg érte. Csak bolond nem él vele. Ez egy furcsa rendszer, amiben te leginkább vesztes leszel, kevéske sikerélménnyel.
    Szerintem fogyóeszközöket se használjatok, mert az is csalás. /Hopka szint./ Nagy javító, +10 % javítási képesség. Nagy E.Ü. csomag +10 % hp a legénységi tagoknak. Ezzel túl jók lennétek. Ja és minimapot kikapcsolni.
    Tényleg szót nem nagyon érdemelne a gold téma, egyéni szocprobléma hogy valaki nem tud hetente 1 napot prémtankokkal farmolni rá.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.09.08. 20:52:50