World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából csak tippelek............Nem lehet abban valami, hogy kezdtek egyre többen dühöngőben farmolni prém tankkal ? Lenerfelik a T-22-őt azt hallottátok ?
Egy csomó időt beleöltem, de nem lesz meg a patch-ig. Iszonyat mák kell némelyik küldihez...
Ott csak azt sajnálom, aki sz*pva szenved érte... a riggerek elmehetnek mind az anyukájukba. Én az olyannak perma-bann-t adnék... mivel különb, mintha modokkal csalna? Csal így is úgy is... erre adnak egy hetes bannt az embereknek, azok meg egy hetet pihennek és sírva röhögve aláznak szarrá mindenkit a T22-vel.
az szerintem megegy fokkal mokasabb, hogy aki mar a koszoben all a t22nek, es nem tudja vegul befejezni, az ugy nez ki egyenlore h egy nagy fityiszt kap 😊
Hehe, gyökér WG... hányadik játéktípust szüntetik már meg: Rampage mode will be “gone for good” in the next update,
a riggerek meg örülhetnek, hogy lesz egy egyedi tankjuk, még az egyhetes (kevés) bannal is...
Regi jatekos lehet az emberunk. Ezt lehetett anno top csomagban venni, amikor atment a wot elesbe, 5 eve.
Na ilyen tankot sem láttam eddig a játékban 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Innen jósolom, hogy egy magyar Turám 3 is beköszön normál & ultimate csomagban !
Egy fontos dolog gyerekek ! <#banplz> Hatalmas leárazásoknak, akcióknak nézünk elibe. <#finom> Már péntektől startol a GF weekend & meg sem állnak az akcióhegyek következő hónap 19.-eikéig, ugyanis a 7végét követően rögtön folytatódnak a leárazások az 5th évfordulós eventek keretében. Már dörzsölöm is a fegyverraktáramat. <#nyes> Jóféle 50%-os fogyóeszköz nem jönne rosszul .........

Nehogy vegyetek most nagyobb hadi porciót, felszerelést, fogyó cikket, tankot. Ki tudja mennyivel lesz kedvezőbb hamarosan.
t32-vel pedig azért meggyűlhet a is6 baja is.
Amikor még megvolt a t32 tier8-as tankoktól annyira nem is tartottam, elég kemény neki a frontja is hogy a 175-pent pattintsa, csak egy kicsit meg be kell forgatni és a lánc már sok minden elnyel.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

"Nekem volt egy rendszeres szakasztársam, aki legtöbbször FCM-mel jött, mert sokat kellett farmolnunk. Stabilan hozta az 1800 körüli átlagsebzést, és nagyon szerette"

Én stabilan hozom az 1400-at és útálom. Az 2-vel több lövés. Én nem használok goldot, lehet rng is, szóval mindegy, de szerintem az FCM egy papír hulladék, de ez ugye csak az én véleményem. Aki szeret papírral menni, annak elnyerheti tetszését, de az hogy ki mivel szeret ez stílusfüggő. De tudni kell, hogy az FCM csak az ágyújára támaszkodhat és azt könnyen ellövik és utána semmire sem jó. Az IS 6-nak a páncélja erős, ha ellövik az ágyút közelre még mindíg jó, de az FCM közelharcan elhullik, mert papír

Azt vegyed meg, amilyen stílust te élvezel. Ugyanis ezek a prémek nagyon balancolva vannak és igazán az tud vele aratni, aki az adott stílusban élvezetet és egyben ötletességet talál.
IS-6 városban, sarokharcnál nagyon troll, nyílt terepen annyira nem, de ha folyamatosan mozogsz és riszálod, hogy ne tudjanak jól becélozni, akkor bármit képes pattintani. Faltörő kos, közelről nem gond neki a pontatlan, 175 mm armorpenes ágyúja se, de sniperkedni nem fogsz vele. Ami bosszantó lehet, az a látótávolság, sűrűn lő ki láthatatlan ellenfél. Távcső+skillek nem ártanak neki, illetve a páncélja pont azon a határon mozog, hogy ha komolyabb átütésű ágyúval lőnek rá, akkor teljesen az RNG kezében van. Utóbbin lehet segíteni a mozgással.

Összességében szerintem jó tank.

"Annak ellenére, hogy pro játékosok által a legjobb prémtanknak beállított járgány."

Na vajon hol lehet itt a hiba? Nekem volt egy rendszeres szakasztársam, aki legtöbbször FCM-mel jött, mert sokat kellett farmolnunk. Stabilan hozta az 1800 körüli átlagsebzést, és nagyon szerette.
Mondom ezt úgy, hogy mindkettővel 1400 dmg átlagom van.
Fasza tanítónéni! 😊

Kizárásos alapon akkor marad az IS6.Ez akkor olyan Mátyásos tank,hogy odateszem a vasat.
Mikor T32vel találkozom az is6-al,akkor az első h van e mellettem valak aki tud majd segíteni,mert egypárszor már 1v1 ben lealázott.

"azt meg szerintem ismeri midnenki, hogy miylen jol megy evek ota a wg-nek a balanszolas.
igen, mindenre van elmeletben megoldas. elmeletben. "

Pontosan !! Rátapintottál. Mindenre van megoldás, de ahogy a WG csinálja, úgy sosem lesz jó a beépíteni kívánt konstrukció, mert a balanszban nem igazán jók, de erre is céloztam, hogy ezt én sem, te sem tudjuk helyettük megcsinálni sajnos........

A WG-seknek játszani kellene a játékkal, hogy ezt megértsék talán.

Apropó. Most írták, hogy védekezni akarnak a csaló modok ellen. Lehet feltelepítik, hogy megnézzék hogyan lehet védekezni és warpackkal kezdenek játszani <#nevetes2>
Mindkettő limites. FCM is IS 6 is gyakran van felül, de az FCM-nél ez nem feltétlen jelent előnyt, mert semmi tekintélye sincs. A legkisebb 6-os ott lő át ahol akar, míg az IS 6 elég jól van péncélozva és a szovjet rétegelt páncél miatt a lánctalp is sokat nyel el.
az mondjuk ne zavarjon, h egy atlagos tanknak 10 mm-es tetopancelja van.
azt meg szerintem ismeri midnenki, hogy miylen jol megy evek ota a wg-nek a balanszolas.
igen, mindenre van elmeletben megoldas. elmeletben.
a mostan artys idoszakban, pedig tenyleg megegy artytipus hainyozn a mint egy falat kenyer...
az meg gondolom fel sem merul, h a mm-et, a lathatosagot, az artykat,a csopalyakat, a goldesot kene eloszor megoldani...midnenkeppen egy uj kreativ tanktipus kene meg nekunk. persze.
mert aki ennyi fele tankag, es tipus kozott nem tudja megtalani a neki megfelelot es kretivat, az maga sem tudja mit akar.

Nekem van mindkettő. FCM hatalmas csalódás ! Annak ellenére, hogy pro játékosok által a legjobb prémtanknak beállított járgány. Nagyon szenvedős vele a játék. Az egy sniper, de semmi másra nem használható. Csak akkor vedd meg, ha kiválóan tudsz másod vonalból élősködni. Gyors, de nem képes magát megvédeni. Papír, mivel alig van döntve. Minden belövi szinte, alig pattint, de gyakran kap ammorackot és akkor a sniper mivolta semmit sem ér, kb használhatatlan lesz, úgyhogy nekem nagy fogyó van rajta <#pardon1>

Az IS 6 igazából viszont kellemes csalódás. Nagyon jó a frontja ! Buff után eléggé használható. Meg tudom magam védeni vele és tudok csatákat eldönteni is. Bedöntve alig lövik be. Rengeteg IS 3-ast 1v1-eztem ki, de igazából a buff után csak. Az ágyúja nem rossz. A pen az kevés, de az alfa nagyon OP. Most a pen igaz kicsi, de igazából ha megnézed minden limitesé 175-183. Az FCM-é több csak, de ugye vele másodvonalból tudsz csak csipegetni és oda kell annyi legalább.

én azt javasolnám, hogy a te stílusodnak megfefelő prémet vegyed ! Az SP is nagyon jó igazából és nagyon jól keres.

Bezzeg régen sok-sok missziót akár egy héttel előbb tudtunk meg 😞 , és kellően be tudtuk így osztani az időt rá. Most meg semmi infó.

angelus1991ster.blogspot.hu

Köszönöm az infót mindenkinek!

FCM-IS6 MM szerint tűrhető?

WT-ben ha jól láttam, megjeleníti a rakétákat modellestől. És véges a számuk. Amikor rakétalövés animációja lezajlik, utánna a rakéta modelljei eltűnik a tankról.

Most buffolták a páncélját és az első része nevetségesen erős lett. A lövegpajzs belőhető, de nem biztonságosan, néha sebződik ott néha nem. Egyszóval elég trollos a frontja. Az ágyú viszont a szokásos 175mm-es, hatalmas homály lövései vannak, de legalább apcr az arany lőszere, ha mégis kell. Kreditet jól termeli és közelharcba be lehet menni vele. Is7-el viszont nem kompatibilis a legénysége, de mondjuk a töltőnek amúgy sincs 3-nál több értelmes skillje nehéz tankra, úgyhogy a töltő lemarad, de nem nagy veszteség. Azt töltőt húzd vele, amelyiknek a rádiós skill-t adod, mert a látótáv növelés hasznos.
Ha vennék akkor is6-ot vagy FCM-et venném.
Az is6-ot tényleg csak jobb átütésű tankok tudják belőni, többinek szenvedni kell. FCM meg egy power med tank :-)

Jöhetnének a katyusák szerintem is. WT-ben is vannak. Jó most ne olyan OP katyusára gondoljatok, mint az arty, hogy 30 secenként lő és mindenhova be tud lőni, mint az angol. Mondom kb 7-8 perces táras is elég lenne. Igazából ebben nagy potenciál van. Egyensúlyozva minden jó.

Iismeritek azt a mondást, igazságot, mondhatni bölcseggéget, hogynincsen egészségtelen étel, csak túlzásba vitt? Az artykat is alfával felezve max 2 db egy oldalon maradhatnának. Rengeteg lehetőség van.

"te amugy ep vagy?, megis mi a faszrol beszelsz?? milyen csod??"

Figyelted miről beszéltünk ? A kreatívitás csődjéről. Nem tudnak új játékélményt nyújtó tankot betenni. Erről beszélünk már napok óta <#bee1>
McFrost
Én is szeretek elől menni vele és mindig rábaszok, én nem szeretem, de ő sem engem.
T34-et imádom, azzal nem érek oda előre így 2. vonalból lehet vele aprítani.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nem írom le, jobban szeretem mint az is3-at, de nem pánczélautó ez, megvannak a maga korlátai.... Mostanában ezt a tankot húzom és azért van egy kialakult képem róla.
Torony jó, de minap kaptam olyan lövéseket a tornyára ami auto bounce és mégis betalált, egymásután 3x is. lövegpajzs mellet simán besebzett a skoda tvp vagy mi, aztán kupolát lőtte meg, mondom az még oké, de aztán a kupola és a lövegtorony között lőtt meg és az is betalált...
Ha véletlenül elkezded riszálni az elejét és nem pont szemben állsz egy 230-pen feletti tank már belövi a csuka orrát.
De vannak olyan pozíciók mikor szépen lehet vele aratni, csak kevés ilyen lehetőség van.
Például én a t32 sokkal jobban elvoltam mint ezzel a 110-el nagyobb tierben meg főleg. Hozzá teszem azzal több aranyat is lőttem.

Visszaolvastam és örültem,h vesézve lettek a 8as prém tankok.

IS6-ról picivel írnátok többet?

Szeretek az első sorban akciózni,emiatt szemezgetek vele.Löwe,T34 kizárva.

Épp eléggé meg vagyunk áldva jelenleg az artykkal.
igazan felemelo lenne, ha az artyk melle behozank ezeketa csotanyokat.
kb annyira jo otlet mint amikor feldobtak, h az arytrebalance-nal lehetne kazattesbombat loniuk, ugy teruletre....
te amugy ep vagy?, megis mi a faszrol beszelsz?? milyen csod??
esett a jatekosszam?? vagy a premtankokat nem veszik??
jossz a kreten katyusas oteleteiddel. ket napja megy a nyavajgas a premnapokon, meg a premtankokon, amig veletlenul evek ota BALANSZOLTAN MUKODNEK.
neked csak kibaszott op premtanokok kellenek, lehetoleg ingyen.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.04. 18:23:31
Rakétás tankokkal kísérletezhetnének a WoT-ban.
SD és HD modellek megvannak, már csak ki kell őket egészíteni és egy új lövedék típust behozni. WT-ben ezt megtették
Pl. rakétás BT tanknál a rakéta nézete olyan lenne mint az artyknál a Battle assistant mód. Viszont itt a lőtáv kevesebbb lenne, nem többszáz métert átívelő Szauron nézet.

Pedig de jó is lett volna, ha félúton behozták volna az általad vizionált Katyusákat, meg három irányba lövő plazmaágyúkat <#hehe>
Ez tudod olyan, mint az a politikus aki csődbe vitte az országot, majd azt kérdezi, hogy hogyan oldja meg a válságot, de közben minden lehetőséget bezárt. A WG készítette ilyenné a játékot. Neki is kell újdonságot belevinni !
Na azért ne írjuk le a 110-et. Az átütése bőven elég, gyakorlatilag ugyanannyi, mint a többi T8 heavynek (~5 mm diffi), és azért azok is mennek T10-be szépen. Páncélzatban meg pont hogy veri a mezőnyt a 110, mert a többi T8 heavyvel ellentétben ennek van egy könnyen belőhető része (has), meg egy olyan része, amit még T10-ben is csak kopogtatnak (UFP és torony). A többi nem így működik, azoknak többnyire van egy olyan frontjuk, ami a saját szintjükön még többé-kevésbé komoly védelmet nyújt, de a T9-ek, és főleg a T10-ek már röhögve átlövöldözik mindenhol. Ehhez képest a 110 extrém szögekkel dolgozó csukaorra komoly előnyt jelent, mert két szinttel feljebb sem lövik át, hacsak nem állsz szögben. Ha el tudod rejteni a hasát, és ficergéssel megoldani, hogy ne lőjék be a kupoláját, már jó is vagy. Annak idején Himmelsdorf halálutcán úgy kopogtak az UFP-men a T110E4-ek, hogy azt hittem kint hagytam egy szenesvödröt a jégesőben.
Hogyne tudnám. De ezt meg kell alkotni és ez sajnos nem az én feladatom. Rengeteg lehetőség van, de ezeket nem áll módomban véghez vinni.

Nem mondom azt sem, hogy panaszkodnék. Elégedett vagyok a prémjeimmel és nem érzek motivációt újabbakat venni. Ez miért baj ? <#nemtudom>

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.04. 18:14:05
Értem, szóval te sem tudod mit akarsz, de azért panaszkodsz, csak megszokásból. Az ötleteid meg szépek, de ez nem a Warhammer 40 000. Ha ilyesmire vágysz, ott a CoD, meg a MechWarrior Online.
Ok. Maradjunk annyiban, hogy amíg ez a copy paste új festéssel annyira bejön, hogy annyi M41 hemzseg randomban, mint ma, így nem fog változni ez a tendencia sosem. Lenne ötletem, de ha a fogadtatás tökvakarással társul, semmi sem lesz belőle.<#nyes>
Nem fogsz meg barátom ! <#nevetes2>

Kezdjük ott, hogy ezt miért nekem kell kitalálnom ? Nem én fejlesztettem ki ilyenné. Ha én alakítottam volna ki a játékot, akkor teljesen más pályák, MM, rng kialakításával sokkal több lehetőséget hagytam volna a játékban tankok játszhatósága terén ! <#integet2>

Igazság szerint, jelentős átalakítást kellene tenni a játékban hogy újabb élményeket nyújtó járgányokat találjunk, de pl feldobná a vásárlókedvemet olyan prémek bevitele mint :

- F-1-esre szerelt katyusa.
- Sima katyusa.
-TD-re szerelt arty.
-több más irányba egyszerre lőni tudő heavy vagy TD, több ágyúcsővel és tornnyal
-10 percenként napalmot dobó arty-td hibrid
-Föld alá pl bázis aláaknázását kivitelező alakulat jármű, ami lehet light vagy akármi pl. Jön az ellenség és ha arra megy sebződik 500-1000-el pl
és még sorolhatnám.........

Én a játék újragondolásán és egyéb játékmódok, pl történelmi csaták (de nem OP oroz TD-k vadászása tigrisekre) bevezetésével látnám a fejlődést. De ugye, ez csupán én vagyok. Kiadhatnának egy OP Tiger II prémet kifejezetten Historycal modra, amely randomban sima hulladék lenne, mint ez a fekete lovag, de abban a játékmódban egy igazi tigris lenne stb....
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.04. 17:59:13
a top gun sem lesz sokkal jobb...azzal már eltalálod az ellenfelet, viszont nem viszi át csak az arany.....mivel a legtöbbet tier 9 és tier 10 ben fogsz menni. És mint lenni szokott itt max support szerepet tudsz ellátni, mert a tankot 250 pennel az lövi be aki akarja....

McFrost
Hát én amatőr játékos vagyok, a lájttal meg sem próbálkoztam. A médiumon megvan a T-34-1 és ennyi, fék.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Több, mint 400 tank van jelenleg a játékban. Milyen újfajta játékélményt nyújtó tankot szeretnél? A space megnyomására csináljon egy hátraszaltót?
Ha azt hiszed a 110 durva, húzd WZ-120-at <#hehe> Hacsak nincs a heavy és a light ág is T8-ig fullosan kihúzva, az egész egy kaktusszal való anális maszturbálás érzetét kelti. Csak azért húztam ki a 110-et, hogy az egyik ágyú meglegyen rá, de aztán láttam, hogy a light ág nélkül még így is kb. 100k XP tömény szenvedés, úgyhogy hagytam a francba.
McFrost
Akarom az ágat végig, főleg az 1-4-et, de pár hónapja lelki törést okozott a 110 a 175 mm-es átütéssel és amikor egy csatában 3-at lőttem, 2-őt mellé 1-et meg jó közel, akkor kukáztam.....

Sunsetjoy
A 110-re kellett nekem is célzásgyorsító is a töltésgyorsító mellé. Utána (meg ahogy beértek a legények) olyan volt, mintha egy földszintes házból felköltöztél volna mondjuk a 30. emeletre...
A WZ már a kezdetektől elfogadható volt, talán annak a grindjét tartottam legkevésbé megterhelőnek - azóta kifulloztam és elértem a t10-es tankot is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

McFrost
Megvan a 110, de leszopom magam mire használható lesz! Ennyit darálni a fejlesztésekért, meg a 111 1-4-ért, hát botrány!

First of All : A legepicebb számomra az M41-el a WG-s videoban, azzal nyitni, hogy legyél te az első aki felspotolja az ellenfelet, majd ezt követően lebacca a Maus(sic!) tornyát !! <#nevetes2>

Innen mondok köszönetet a WG-nek, hogy ilyen markáns marketingel és a tinikre fogékony designel képes elérni, hogy minnél több spotter legyen T8-10-ben <#hehe>

Másodszor : picit kifejteném véleményem a premtankok mániában
"Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, hogy kiba ellustult és ellaposodott a WG prém tank biznic. Kinyomnak valami replikát, unalmas szürke tankot, ami általában gyenge a feladatra vagy nincs benne semmi speciális (e25 szerű tank hol van már?), miközben a legtöbb embernél ott sorakoznak a garázsban a prém tankok."

Pontosan ! A WG már egy ideje copy pastel. Nem tud újfajta játékélményt nyújtó prémet behozni. Most egy picit elkanyarodnék, hogy megmutassam "én" mit értek ezalatt
Számomra a Pz2 J, B2 & LeFH artyk jelentik a csúcsot a prémtankok terén. Miért? Mert olyan élményt rejt ez a 3 csoda, amit semmimás jármű nem képes.
- 1 A LeFH arty egy tárasként felfogható 7 secen belül köpködő fenevad, mely ráadásul előröl bivalyerős nincs még egy ilyen a játékban
- 2 PzB2 OP páncél, de csak golddal OP. Ez az egyetlen tankom, mely alap fiókkal full golddal sem mínuszos. Ehhez jön a brutal MM, mert csak saját tierben megy és mindíg top vagyok. Normál ember ezért húz ki 10-est, hogy ne legyenek nagyobb tierek, nos ez B2-ben már sikerült is ! <#papakacsint>
- 3 Pz II J a játék legjobb tankja. Szerintem nem kell ecsetelni miért.
Nos, mivel nem képesek már újfajta konstrukcióval előállni, maradt az amire a célközönség (tinik) leginkább vevők. A design. Elegáns vonalvezetés a fürgeség az egyedi szín és ha lehet egyedi tankfestés, amely nem elérhető más körülmények közt. Teszem hozzá, hogy a küldetések az egyedi tankokért (T-55stb) szintén elég motiváció prémtank vételére. Kreditszűkével rendelkezőknél, akiknek szenvedéssel teli a lightos küldik behúzása, most egy olcsóbb megoldást jelethet ez a GF tank. Speciel szerintem, ez az M41 és pl az IS-3A egy SH-ra célzottan kifejlesztett tank. Nagyon jó lesz a játékosoknak, amikor mennek kreditbónusszal SH-zni egy ilyen fekete bulldog, hiszen ott nem lát csak 8-ast, oda pedig jó a karakterisztikája és prém révén többet keres egy simánál. Igazából szerintem ezt az SH-t se felejtsük el, mert oda kiváló több prém tank pl a Type 64 is pl, ami randomra kevésbé használható.

Hasonlóan az ír négylevelű lóheréhez, lehetne ilyen embléma, ami bármelyik tankra rárakható, de mindig csak 1-n lehetne. A leszedése mondjuk 10-30 arany lenne, szóval akkor nem azzal szórakoznál, hogy minden csatában másik tankra rakod, de nem lenne sokba a leszedése végül is, tehát ha megunsz egy tankot, akkor átviszed.

A WG üzleti modellje alapja az, hogy a játékosok szűk keresztmetszete a kredit hozam és az xp. Mindkettőn lehet javítani prémium előfizetéssel, idő pénz alapon, de mindenképpen valahogy szív az ember, ha nincs prém előfizetése. Engem például az xp nem zavar, mert ha 1 évig tart egy ág kihúzása, akkor 1 évig tart, van tankom (obj430II), amit 2015 januárjában kezdtem és még mindig kell 50e xp hozzá, mondjuk most már belehúzok, hogy legyen kreditem az eladása után. Hiába azonban, hogy nincs xp éhségem, a kredittel mindig problémáim vannak. Ha meg kreditem lenne bőven, akkor meg az xp kéne nagyon.

Ilyen formában leegyszerűsítik a dolgot, vegyél prém előfizetést és kész, de ezzel meg pl engem nem tudnak mexólítani, mert kidobott pénznek érezném, hogy nem tudom kihasználni maximálisan. Maximum 3-7 napokat szoktam venni, ha már tényleg nagyon mexorulok kredit ügyileg és/vagy ha van éppen akció rá.

Ha lenne valami más, mondjuk lehetne venni ésszerű áron reserve-t vagy x csata idejére szóló prémet, akkor arra inkább vevő lennék, még akkor is, ha a költég / csata mutató magasabb lenne ebben az esetben.
Akkor meg azért menne a sírás, hogy a rohadt pénzéhes WG, 30k-ért engedi csak prémesíteni az IS-3-am, miközben a KT csak 15. Egyébként jelenleg semmi baj nincs a balansszal, amit írsz, azaz a különböző dolgokban erős tankok, maradéktalanul megvannak, és persze vannak valamivel erősebb, meg valamivel gyengébb gépek. Az IS-3 is csak közelharcban annyira nagylegény, a páncélzatát meg buff ide vagy oda, már a többi T8 heavy is úgy hugyozza át, ahogy akarja. Cserébe fürge, és van egy (főleg közelre) jó ágyúja, meg spaced armor oldala. Azért áll OP hírében, mert a nagy többségnek az általa preferált alapértelmezett játékstílus fekszik a leginkább, azaz az "odamászok az arcukba, és széjjellövök mindenkit". Az emberek általában azt a tankot tartják jónak, aminek a tulajdonságai illenek a játékstílusukhoz. Amikhez változtatni kéne a beidegződéseken, és új taktikákat megtanulni, azok általában inkább rövid úton le lesznek szarozva. Ezért terjedt el az IS-3-ról, hogy OP. Én speciel a 110-et, de sokszor még a Caernarvont is jobban szerettem.

Aki azt hiszi, hogy a WoT balanszolatlan, játsszon kicsit a WT-vel, vagy az AW-val. Előbbiben a különböző T-54 variánsok karcolás nélkül gyalogolnak át a teljes ellenséges mezőnyön, utóbbiban olyan pöpecül megcsinálták az MBT-k (heavyk) páncélját, hogy még egymást se tudják átütni, úgyhogy a legtöbb MBT közelharc szentségelős pixelvadászatból, meg HE köpködésből áll.