World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a riggerek meg örülhetnek, hogy lesz egy egyedi tankjuk, még az egyhetes (kevés) bannal is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nehogy vegyetek most nagyobb hadi porciót, felszerelést, fogyó cikket, tankot. Ki tudja mennyivel lesz kedvezőbb hamarosan.
Amikor még megvolt a t32 tier8-as tankoktól annyira nem is tartottam, elég kemény neki a frontja is hogy a 175-pent pattintsa, csak egy kicsit meg be kell forgatni és a lánc már sok minden elnyel.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Én stabilan hozom az 1400-at és útálom. Az 2-vel több lövés. Én nem használok goldot, lehet rng is, szóval mindegy, de szerintem az FCM egy papír hulladék, de ez ugye csak az én véleményem. Aki szeret papírral menni, annak elnyerheti tetszését, de az hogy ki mivel szeret ez stílusfüggő. De tudni kell, hogy az FCM csak az ágyújára támaszkodhat és azt könnyen ellövik és utána semmire sem jó. Az IS 6-nak a páncélja erős, ha ellövik az ágyút közelre még mindíg jó, de az FCM közelharcan elhullik, mert papír
Azt vegyed meg, amilyen stílust te élvezel. Ugyanis ezek a prémek nagyon balancolva vannak és igazán az tud vele aratni, aki az adott stílusban élvezetet és egyben ötletességet talál.
Összességében szerintem jó tank.
Na vajon hol lehet itt a hiba? Nekem volt egy rendszeres szakasztársam, aki legtöbbször FCM-mel jött, mert sokat kellett farmolnunk. Stabilan hozta az 1800 körüli átlagsebzést, és nagyon szerette.
Kizárásos alapon akkor marad az IS6.Ez akkor olyan Mátyásos tank,hogy odateszem a vasat.
Mikor T32vel találkozom az is6-al,akkor az első h van e mellettem valak aki tud majd segíteni,mert egypárszor már 1v1 ben lealázott.
igen, mindenre van elmeletben megoldas. elmeletben. "
Pontosan !! Rátapintottál. Mindenre van megoldás, de ahogy a WG csinálja, úgy sosem lesz jó a beépíteni kívánt konstrukció, mert a balanszban nem igazán jók, de erre is céloztam, hogy ezt én sem, te sem tudjuk helyettük megcsinálni sajnos........
A WG-seknek játszani kellene a játékkal, hogy ezt megértsék talán.
Apropó. Most írták, hogy védekezni akarnak a csaló modok ellen. Lehet feltelepítik, hogy megnézzék hogyan lehet védekezni és warpackkal kezdenek játszani <#nevetes2>#nevetes2>
azt meg szerintem ismeri midnenki, hogy miylen jol megy evek ota a wg-nek a balanszolas.
igen, mindenre van elmeletben megoldas. elmeletben.
a mostan artys idoszakban, pedig tenyleg megegy artytipus hainyozn a mint egy falat kenyer...
az meg gondolom fel sem merul, h a mm-et, a lathatosagot, az artykat,a csopalyakat, a goldesot kene eloszor megoldani...midnenkeppen egy uj kreativ tanktipus kene meg nekunk. persze.
mert aki ennyi fele tankag, es tipus kozott nem tudja megtalani a neki megfelelot es kretivat, az maga sem tudja mit akar.
Az IS 6 igazából viszont kellemes csalódás. Nagyon jó a frontja ! Buff után eléggé használható. Meg tudom magam védeni vele és tudok csatákat eldönteni is. Bedöntve alig lövik be. Rengeteg IS 3-ast 1v1-eztem ki, de igazából a buff után csak. Az ágyúja nem rossz. A pen az kevés, de az alfa nagyon OP. Most a pen igaz kicsi, de igazából ha megnézed minden limitesé 175-183. Az FCM-é több csak, de ugye vele másodvonalból tudsz csak csipegetni és oda kell annyi legalább.
én azt javasolnám, hogy a te stílusodnak megfefelő prémet vegyed ! Az SP is nagyon jó igazából és nagyon jól keres.
angelus1991ster.blogspot.hu
FCM-IS6 MM szerint tűrhető?

Az is6-ot tényleg csak jobb átütésű tankok tudják belőni, többinek szenvedni kell. FCM meg egy power med tank :-)
Iismeritek azt a mondást, igazságot, mondhatni bölcseggéget, hogynincsen egészségtelen étel, csak túlzásba vitt? Az artykat is alfával felezve max 2 db egy oldalon maradhatnának. Rengeteg lehetőség van.
"te amugy ep vagy?, megis mi a faszrol beszelsz?? milyen csod??"
Figyelted miről beszéltünk ? A kreatívitás csődjéről. Nem tudnak új játékélményt nyújtó tankot betenni. Erről beszélünk már napok óta <#bee1>#bee1>
T34-et imádom, azzal nem érek oda előre így 2. vonalból lehet vele aprítani.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Torony jó, de minap kaptam olyan lövéseket a tornyára ami auto bounce és mégis betalált, egymásután 3x is. lövegpajzs mellet simán besebzett a skoda tvp vagy mi, aztán kupolát lőtte meg, mondom az még oké, de aztán a kupola és a lövegtorony között lőtt meg és az is betalált...
Ha véletlenül elkezded riszálni az elejét és nem pont szemben állsz egy 230-pen feletti tank már belövi a csuka orrát.
De vannak olyan pozíciók mikor szépen lehet vele aratni, csak kevés ilyen lehetőség van.
Például én a t32 sokkal jobban elvoltam mint ezzel a 110-el nagyobb tierben meg főleg. Hozzá teszem azzal több aranyat is lőttem.
IS6-ról picivel írnátok többet?
Szeretek az első sorban akciózni,emiatt szemezgetek vele.Löwe,T34 kizárva.

Épp eléggé meg vagyunk áldva jelenleg az artykkal.
kb annyira jo otlet mint amikor feldobtak, h az arytrebalance-nal lehetne kazattesbombat loniuk, ugy teruletre....
esett a jatekosszam?? vagy a premtankokat nem veszik??
jossz a kreten katyusas oteleteiddel. ket napja megy a nyavajgas a premnapokon, meg a premtankokon, amig veletlenul evek ota BALANSZOLTAN MUKODNEK.
neked csak kibaszott op premtanokok kellenek, lehetoleg ingyen.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.04. 18:23:31
SD és HD modellek megvannak, már csak ki kell őket egészíteni és egy új lövedék típust behozni. WT-ben ezt megtették
Pl. rakétás BT tanknál a rakéta nézete olyan lenne mint az artyknál a Battle assistant mód. Viszont itt a lőtáv kevesebbb lenne, nem többszáz métert átívelő Szauron nézet.
Nem mondom azt sem, hogy panaszkodnék. Elégedett vagyok a prémjeimmel és nem érzek motivációt újabbakat venni. Ez miért baj ? <#nemtudom>#nemtudom>
Kezdjük ott, hogy ezt miért nekem kell kitalálnom ? Nem én fejlesztettem ki ilyenné. Ha én alakítottam volna ki a játékot, akkor teljesen más pályák, MM, rng kialakításával sokkal több lehetőséget hagytam volna a játékban tankok játszhatósága terén ! <#integet2>#integet2>
Igazság szerint, jelentős átalakítást kellene tenni a játékban hogy újabb élményeket nyújtó járgányokat találjunk, de pl feldobná a vásárlókedvemet olyan prémek bevitele mint :
- F-1-esre szerelt katyusa.
- Sima katyusa.
-TD-re szerelt arty.
-több más irányba egyszerre lőni tudő heavy vagy TD, több ágyúcsővel és tornnyal
-10 percenként napalmot dobó arty-td hibrid
-Föld alá pl bázis aláaknázását kivitelező alakulat jármű, ami lehet light vagy akármi pl. Jön az ellenség és ha arra megy sebződik 500-1000-el pl
és még sorolhatnám.........
Én a játék újragondolásán és egyéb játékmódok, pl történelmi csaták (de nem OP oroz TD-k vadászása tigrisekre) bevezetésével látnám a fejlődést. De ugye, ez csupán én vagyok. Kiadhatnának egy OP Tiger II prémet kifejezetten Historycal modra, amely randomban sima hulladék lenne, mint ez a fekete lovag, de abban a játékmódban egy igazi tigris lenne stb....
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.04. 17:59:13
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A WZ már a kezdetektől elfogadható volt, talán annak a grindjét tartottam legkevésbé megterhelőnek - azóta kifulloztam és elértem a t10-es tankot is.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Innen mondok köszönetet a WG-nek, hogy ilyen markáns marketingel és a tinikre fogékony designel képes elérni, hogy minnél több spotter legyen T8-10-ben <#hehe>#hehe>
Másodszor : picit kifejteném véleményem a premtankok mániában
"Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, hogy kiba ellustult és ellaposodott a WG prém tank biznic. Kinyomnak valami replikát, unalmas szürke tankot, ami általában gyenge a feladatra vagy nincs benne semmi speciális (e25 szerű tank hol van már?), miközben a legtöbb embernél ott sorakoznak a garázsban a prém tankok."
Pontosan ! A WG már egy ideje copy pastel. Nem tud újfajta játékélményt nyújtó prémet behozni. Most egy picit elkanyarodnék, hogy megmutassam "én" mit értek ezalatt
- 1 A LeFH arty egy tárasként felfogható 7 secen belül köpködő fenevad, mely ráadásul előröl bivalyerős nincs még egy ilyen a játékban
- 2 PzB2 OP páncél, de csak golddal OP. Ez az egyetlen tankom, mely alap fiókkal full golddal sem mínuszos. Ehhez jön a brutal MM, mert csak saját tierben megy és mindíg top vagyok. Normál ember ezért húz ki 10-est, hogy ne legyenek nagyobb tierek, nos ez B2-ben már sikerült is ! <#papakacsint>#papakacsint>
- 3 Pz II J a játék legjobb tankja. Szerintem nem kell ecsetelni miért.
A WG üzleti modellje alapja az, hogy a játékosok szűk keresztmetszete a kredit hozam és az xp. Mindkettőn lehet javítani prémium előfizetéssel, idő pénz alapon, de mindenképpen valahogy szív az ember, ha nincs prém előfizetése. Engem például az xp nem zavar, mert ha 1 évig tart egy ág kihúzása, akkor 1 évig tart, van tankom (obj430II), amit 2015 januárjában kezdtem és még mindig kell 50e xp hozzá, mondjuk most már belehúzok, hogy legyen kreditem az eladása után. Hiába azonban, hogy nincs xp éhségem, a kredittel mindig problémáim vannak. Ha meg kreditem lenne bőven, akkor meg az xp kéne nagyon.
Ilyen formában leegyszerűsítik a dolgot, vegyél prém előfizetést és kész, de ezzel meg pl engem nem tudnak mexólítani, mert kidobott pénznek érezném, hogy nem tudom kihasználni maximálisan. Maximum 3-7 napokat szoktam venni, ha már tényleg nagyon mexorulok kredit ügyileg és/vagy ha van éppen akció rá.
Ha lenne valami más, mondjuk lehetne venni ésszerű áron reserve-t vagy x csata idejére szóló prémet, akkor arra inkább vevő lennék, még akkor is, ha a költég / csata mutató magasabb lenne ebben az esetben.
Aki azt hiszi, hogy a WoT balanszolatlan, játsszon kicsit a WT-vel, vagy az AW-val. Előbbiben a különböző T-54 variánsok karcolás nélkül gyalogolnak át a teljes ellenséges mezőnyön, utóbbiban olyan pöpecül megcsinálták az MBT-k (heavyk) páncélját, hogy még egymást se tudják átütni, úgyhogy a legtöbb MBT közelharc szentségelős pixelvadászatból, meg HE köpködésből áll.