banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    Akinek már van pár 1000 csatája az nagyon jól tudja, hogy stock tankkal mindig csak a szopás van. Egy stock heavy-vel meg főleg, de lehet azzal is jó eredményeket elérni. Ilyenkor nem szemtől szembe kötekedik az ember hanem megy egy nagyobb jószág után, mellett, vagy megpróbálja oldalról belőni a keményebb elleneket. A legrosszabb amit valaki stock tankban tehet, hogy kempel....Ahhoz kell ám igazán az átütés.

Én azt vettem észre egyébként akkor jön a legtöbb xp, ha aktív vagy (lősz, spottolsz, harcolsz, küzdesz) még ha nem is olyan hatékonyan...de pl. ha el tudod vonni egy csapattársadról az ellenséges tüzet, amíg az kivégzi az adott ellenfelet (érdemes mondjuk a láncot lelőni az ellenséges tankról mert az még szarabb ágyúval is mehet és mellesleg az neked spot sebzést jelent ha sebzik a csapattársak) még annak árán is, hogy neked a hp-d nagy része bánja, akkor már tettél valamit.

Nem mindig az a leghasznosabb játékos aki széjjellő mindent, van hogy egy jól kigondolt elterelő akció ad annyi időt a csapatnak, hogy kiszedjék a beásott tankot....innentől meg a lehetőségek tárháza adott a csapatnak és a grindelő játékosnak is (kb. 30 000 csatát nyomtam le eddig a wotban és bátran tudom mondani, hogy legalább 29 000-ben nem lőttem el gold lőszert...mostanában már én is lövöm, de csak akkor ha pl küldit csinálok és szűkös az időm).