A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #379900 Pontosan ez a gond, hogy elég hatékonyan lehet a skill-t arany lőszerrel pótolni. Fordítva is igaz, hogy lehetsz pengés játékos, de a brutális átütések ellen nem sok mindent tudsz tenni. A szent wn8-t is arannyal pumpálják a retardok, mert kb 800-1000 ponttal magasabban lehet tartani arannyal, mint nélküle az exponenciális görbe miatt.
Pár kivétel van, mondjuk az E3, de annak van szerintem fél méteres az arcbőre legalább. JPZE100 ugatott kb 1 hete, hogy csíter vagyok, mert az arany lőszere lepattant, mondtam neki, hogy hova teheti az arany lőszerét saját magának
. Egy E3 elég jól bírja az aranyesőt (relatívan nézve, mert mondjuk pattint 5e, amikor 10-12e-t kellett volna ilyen retardáltak ellenében), de tényleg unalmas, hogy szinte csak azt kap.