418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #381056 Ne hallgass a sok savanyú, minden változást katasztrófaként megélő, vészmadárra! 
A játék ugyanolyan élvezetet nyújt, mint mindig, ha játékként fogod fel mindenfajta teljesítmény kényszer nélkül.
Ha képes vagy a sokszor adódó szopóágat is mosolyogva, megfelelő lelki nyugalommal tudomásul venni, és élvezni a véletlenszerűen adódó sikerélményt, akkor nem lesz több törött monitorod.
De ha minden kudarc, vagy vélt kibaszás kihozza belőled a pszichopata állatot, akkor kerüld el.
-
András77 #381055 Az e50m a rammolásra van. Skill-t rá és annál nincs hatalmasabb jelenet, amikor sokszáz hp-t lerammolok egy puhatestűből
Mondjuk már pusztultam meg vele maus oldalában is, de mivel van skillem, azért alig vesztettem több hp-t, mint ő 
-
Userx2 #381054 Az E-50M-et is leforogja az összes med. De ha van kóla egy másik E-50M-ben, még az is. Ha szereted a sniper játékstílust, ajánlom a nagy tesót, ha jó medet akarsz akkor nem. Az nem elég, hogy fel tud gyorsulni 60-ra. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Terrain Resistance
On Hard Ground: 1.06
On Medium Ground: 1.25
On Soft Ground: 2.21
-
1 kört mentem csak vele,0 sebzés,és megalázott szemből egy At15
.Úgy voltam vele,hogy már csak azért se megyek odébb,igaz nem is nagyon tudtam volna,mert mert jöttek minden felöl. Gondoltam majd beforgatom,oszt nem ló át
1x sem pattant
,persze én 3-egyszer se találtam el a kukás vödröt.Tudom ez user error,de,pihentetem kicsit
-
Userx2 #381052 Megértelek, én is 2x adtam el. Próbálod medként hasznalni? Se álca, se mozgékonyság, se toronypáncél. Support tank. -
Akkor jobban jártam,hogy az E50 vettem vissza az E4 helyett?Bár mind a kettőt idegi alapon adtam már1x el:-D -
Userx2 #381050 Nem az a durva, hogy eladod, hanem hogy én visszavettem. Persze nekem sincs már meg. Páncél kevés, lassú, toronyforgás közbeni szórás meg nagyobb; mint mentet és forgás közben. És ez TD. Agyfax.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dispersion Change Values
Turret Contribution
Rotation: 0.23
Shot Recoil: 3.84
Suspension Contribution
Acceleration: 0.19
Turning: 0.19
-
Angelus1991ster #381049 Csak valami kábszerral (alkohol, és egyebek). -
astra14 #381048 Imadtam a jatekot anno,fokepp medekkel es light-al jatszottam mert sokszor nem tudtak mit kezdeni veluk a nagyok en meg elveztem korbehugyozni oket de a vege fele olyan szinten elvezhetetlen lett a jatek h eljutottam arra a szintre mikor mar egy het utan sem lehetett mit kezdeni h az egerem a monitoromban landolt,mondjuk szerencse a szerencsetlensegben h azota massal jatszok es nyugalom,harmonia van :D csak azt sajnalom h van egy jo Acc-om amit vert izzadva felvittem ameddig felvittem es kuka :) -
astra14 #381047 Akkor nincs masfel eve mert a cseh agat kitoltam tier6ig,de ahogy leirtad meg most viszabb olvastam inkabb nem megyek vissza idegzodni :D -
András77 #381046 Ha arra vagy kíváncsi, akkor jobb nem lett a játék, valamivel talán még fel is gyorsult, de ez nem feltétlen előny. Van már cseh ág. Azok jó tankok, érdemes kipróbálni. Meg van új pálya, a cseh, szerintem az sem volt 1,5 éve, igaz kivették a south coast-ot. Igazából időtöltésnek jó a játék most is, ha nagyon sz.vat az RNG, akkor meg hagyni a fenébe. Sajnos nagyon állat rush csaták vannak mostanában és a küldetés csak erősítette ezt.
Más. Egy csatában fejeztem be a német küldetést meg a ToT-ot is. Szép kis felsorolás. Adott vagy 30 személyes tartalékot
Victory
Mines
Grille 15
Experience received:693 Credits earned 15 000 (compensation for damage caused by allies: 449)
Battle achievements Mastery Badge: "III Class"
Mission completed! Reward: Personal Reserves: Additional Crew Experience per Battle, Additional Experience per Battle, Additional Crew Experience per Battle, Additional Free Experience per Battle, Additional Experience per Battle -
astra14 #381045 Akkor nem eroltetem,koszi :) -
olyan mintha szarba lépnél -
astra14 #381043 Sziasztok! Erdemes visszaterni a jatekbakb masfel ev kihagyas utan vagy ne akarjak meg egy monitort csontra vagni? :D -
Megamax #381042 lehetne egyensúlyozni ezt a megoldást azzal hogy a topp ágyut nem tehetnéd fel a tankra ha prémet csinálná belole. mit szoltok egy kis reverse sidescrape IS3 al top tierként?
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 23:36:43 -
Lucifer001 #381041 Én a jPzE-100 át adtam el 2x . T110E4et meg nem használom . Főleg mióta annó pár évvel ezelőtt a KURUC klánban megmagyarázzák , hogy azzal spórolnak CW n GG :-D
De ezt sem árulom el soha senkinek :-D -
endrodiz #381040 Igen, megvolt.... es egyedul a Borsig miatt szenvedek vele!
-
A stockos löveggel is volt alkalmad "élvezni" vele a játékot? :) Én vigyorogva adtam el, a Borsig megváltás lesz ezután hidd el. -
bekescsaba #381038 úgy érzem, meg van az első tier 10-es tankom, amit eladok. Az E4 lesz az. Isten látja lelkem, próbálkoztam vele, de nem. Alkalmatlan a tier 10 ben való játékra. -
endrodiz #381037 Vegul beadta a derekat ez is, de rohadtul ossze kellett allnia a csillagoknak hozza. Ettol fuggetlenul a velemenyem nem valtozik: ez az Emil egy katasztrofalisan szar td. Az agyuja nem rossz, de az a lomhasag, ami egyutt jar a papirsaggal es a vilagitotorony jellegu camoval kizarja a lehetoseget, hogy elvezheto eszkozze valjon.
Mar alig varom, hogy menjen a garazsombol... -
Angelus1991ster #381036 Én csak tierlimitet vásárolnék.
De lehetne tényleg több lehetőség amiket feldobna a program.
1. tierlimit
2. legénység fejlesztő
3. több bevétel
4. több xp
Ezek közül választhatna a vásárló.
Árak:
T3-as 500-750 Gold
T4-es 1.000 Gold
T5-ös 1.250-1.500 Gold között
T6-os 2.000 Gold
T7-es 3.000 Gold
T8-as 4.000-5.000 Gold
T9-es 6.000 Gold ( egy t9-es prémium ára 17500 gold körül van), 1. opció nem lenne elérhető
T10-es 7.000 Gold, 1. opció nem lenne elérhető
És csak reguláris tankoknál, kivétel a t5 vagy az alatti prémium tankok.
Persze a wg előbb fogja klóntankok ezreit kifosni magából, és csak ha már elfogyott a pénz az Escobár bácsi féle finomlisztre akkor fognak ehhez lépéshez folyamodni.
Olyan nincs, hogy csak te úgy szeresd a játékot. Ezek kelet-európaiak...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.26. 19:17:16 -
asolyom #381035 Próbálgattam a T34-et a teszt szerveren, de azt kell mondjam, hogy T10 gyakorlatilag játszhatatlan az artyk miatt. Az, hogy egy T10 arty gyakorlatilag egylövésez egy T8 heavyt enyhén szólva is nevetséges.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.26. 19:12:42 -
Szerintem ha nagyon akarnák, a programozóik tudnának írni egy olyan algoritmust ami kizárná, hogy egy csatában túl sok legyen adott járműből. (Jelenleg nincs vajon ilyen?)
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.09.26. 19:07:39 -
yossarianHUN #381033 Már többször felmerült, de mindig elvetették. Borítaná a balanszt, ha minden tierben mindenki a legütősebb gépeket prémesítené, amikből már így is több van, mint a többiből. Elárasztanák a randomot az IS-3-ak, Cromwellek, Borsigok, stb. WT-ben mondjuk asszem bent van a rendszer, de a WT eleve egy balanszolási katasztrófa. -
A minap vetette fel az ötletet egyik klántársam, hogy mi lenne ha a tankokhoz lehetne vásárolni ún. prémium státuszt? Tehát hogy egy bizonyos összegért lehetőség lenne arra, hogy a kedvenc nem prémium tankjainkból prémet csináljunk. Az E-100-amat pl. el tudnám képzelni prémium státusszal. Persze nem mintha erről mi döntenénk, meg furcsa is lenne ha ez a WG-nek még nem jutott volna eszébe. -
Am nemrég volt az a 1800 alap EXP-s misszió. Ha még ilyen körrel sem ad 1800-at nem tudom a WG minek tűzött ki ekkora számot.... -
HEAT lőszerek a valóságban is hatalmasat ütöttek át (400mm)
Matilda II. világháborús APCR-je valóságban is kb. azon a szinten volt. -
asolyom #381029 Egyébként azt végképp nem értem, hogy az egyes tankok sima és gold lőszereinek átütését mi alapján lőtték be. Ott van pl. az említett M41 HMC a 78/240 aránnyal, aztán a Matilda IV 86/102-vel.
-
András77 #381028 Itt van a kutya elásva. A WG vajon miért nem él ezzel a pofon egyszerű megoldással? Mert nyilván az arany lőszer miatti megnőtt kredit igény és emiatt a több prém előfizetés, tank stb vásárlása nagyon is jól jön nekik.
A játékosok jogos nyivákolása az arany lőszer miatt szétb.szott játék egyensúly miatt meg nagyon nem jön jól nekik.
A WG sem -teljesen- hülyékből áll, értik, hogy lehetetlen kiegyensúlyozni az arany lőszert, pláne a mostanra tömeges méreteket öltött használat mellett, de akkor mi a phaszt csináljanak, mert üzletileg meg biztosan, hogy nagyon jól jön nekik a csaták megnövekedett kredit igénye, ami mindenféle járulékos hasznot termel nekik?
Szerintem miután kiszórakozzák magukat a homokozóban, rájönnek, hogy más megoldás nincs, nerfelni kell az arany lőszer átütését és a jelenlegivel szemben csak minimális átütés többletet kell neki adni. Azt talán be lehet úgy lőni, hogy nem lenne durva előny, de mégis megérné megvenni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.26. 17:56:44 -
asolyom #381027 Igen. Pont az a legnagyobb szemétség, hogy pl. az M41HMC alap lőszerének átütése 78 mm, a gold meg 240 mm. Ez még úgy is aránytalan differencia, hogy a golddal kevesebbet sebez. -
András77 #381026 Elég lenne azt csinálni, mint pl, ami a kv220 esetében van. A gold ammo átütését csak minimálisan a normal ammo fölé vinni és ennyi. Esetleg még a töltés időt növelhetnék arányosan, amennyivel nagyobb a pen.
A kv220 arany lőszere kb azt az átütést tudja, mint a kv1 alap lőszere és 21 pennel magasabb, mint az alap lőszer. Szóval nem igazán egy átütős valami, mert amit egy célzott alap lőszer sem visz át, az az arany sem igazán.
Tényleg nem értem, hogy miért nem ezzel az egyszerű megoldással élnek. A fő probléma a nagy átütés és ennyi a megoldás, akkor ne legyen nagy átütés csak valamennyivel magasabb és aki akarja, használja. Én még egy minimálisan hosszabb töltés időt is raknék az arany lőszerre.
A lényeg, hogy kreditért cserébe adna előnyt, de lényegesen kevesebbet, mint most. -
Angelus1991ster #381025 Ez jó :D
De ezek nem egyéni/személyes missziók.
Ezek MM függő missziók. Amelyiket aktiválód furcsa mód szar mm-t kapsz. Aztán imádkozhatsz az MM-hez, hát ha sikerül az a szar... -
Megamax #381024 Viszont melyiket azt ami gold az AP lovedéke vagy azt a goldammot ami a HE lovedékének a sebzési sugarát noveli meg? -
asolyom #381023 Egyébként ha már a gold ammonál tartunk, akkor legelőször az tetves artyktól venném el!!!!!
-
Megamax #381022 Ez a jó az ARL 44 ben annak elol a lánc mogott nincs hitbox így azt HE-n kívul mindegy mivel lovik az nem sebzi, és a 120mm es hullfront abban a szogben autobounce mindegy mivel lovik, így beálva még a JPZE100 Gold loszerét is pattintani tudja. -
tothgyorgy #381021 Érdekes, ha az első nem üt át, téged nem lőnek golddal?
Engem szinte mindig. Igaz manapság megyek papírral is, arra nem kell, De lövik. :) -
És mi van ha pont így kell működnie? -
Megamax #381019 Na itt a videó amit multkor igértem KB 14K felfogott sebzés ARL 44 el . Miota a láncal felfogott lovések nem számíttanak bele sokkal nehezebb -
tothgyorgy #381018 Ők, de lehet már ők se. -
Megamax #381017 ki mondta hogy mukodik? :D