World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiegészítésként egy ázsiás link.
http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/21/rampage-mode-personal-missions-to-be-removed/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 17:20:41
http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/21/rampage-mode-personal-missions-to-be-removed/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most nem trollkodás, de RU-sok is megvehetik a lepkézőt Bulldog prémet 😊 Én hisztizek, aztán őket meg mégjobban leköpik, a saját ősbázisukat XI
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 17:20:41
angelus1991ster.blogspot.hu
Ha nem akarnak balanszolni, akkor a túl gyakori tankoknak adhatnának egy büntető szorzót a prémiumosításra az alapárhoz képest, amitől egy IS-3 prémiumosítása mondjuk 30k HUF lenne. A balansz azért korrektebb megoldás. Nem kell egyformának lennie a tankoknak, egyik ebben másik abban lenne erős, körbevernék egymást, simán megoldható.
Nem vagyok egy Pro játékos, de nálam jó credit termelő tank cdc, cromwell, (type 64). Én azt mondom, hogy a credit termeléshez, mozgékonyság és megfelelő átütés kell! Sajnos az SP egyiket sem tudja, nem rossz tank, de engem mindig kicsináltak benne, kupoláját belövik vagy egyszerűen aranyat nyomnak rá, arty is előszeretettel lövi. Front harcban tényleg erős, ha nem tudják a gyenge pontokat belőni, de ezen kívül sajnos nem. kicsit a WZ111 köszön vissza nekem benne, vannak bizonyos szituácók mikor jó és működik a páncél, máskor meg mindenhol átlövik. Kínai 110-el is ez a bajom: van mikor 3-4 ezret simán pattint, máskor meg a legkeményebb pontjait röhögvr lövik be.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Kicsit túlbuffolták az IS3-t, ami előtte is már jó tanknak számított, akkor még buffolták a páncélt kicsit ennek örömére.
Igen, épp ezért képzeld el, mi lenne, ha még prém is lehetne az IS-3. A balanszolás egy dolog, ez egy másik. Ehhez a járművek közötti diffik elmosására lenne szükség, ami csak szürkébbé tenni a játékmenetet, jobbá nem.
Na és ez Ó- vagy Újszövetségben van benn? Az se mindegy. Előbbi azért tartalmaz durva dolgokat.
#371591 Csapat csatát ez ölte meg. Ha akarsz játszani azzal a móddal veszel egy ilyen tankot.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 16:33:48
az tuti h mozdulni sem tudnank a sok prem churchill guncarriertol!
Már most is ez van, nem ritka oldalanként 5 IS-3. Balanszolniuk kéne, és meg van oldva.
allitolag a rampage mod, megsem olyan fasza, es a kov patchben kikerul az asai szerverrol atdolgozasra, azthiszem a historical battle modnal is igy indult:
http://thearmoredpatrol.com/2016/04/04/asia-rampage-mode-personal-missions-to-be-removed/
+ t22 rebalance: egy nyilvanvaloan op tankrol, ugy 4 (?) honap alatt sikerult megallapitani, h egy picit overperformer 😊))
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.04. 16:30:43
http://thearmoredpatrol.com/2016/04/04/asia-rampage-mode-personal-missions-to-be-removed/
+ t22 rebalance: egy nyilvanvaloan op tankrol, ugy 4 (?) honap alatt sikerult megallapitani, h egy picit overperformer 😊))
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.04. 16:30:43
#371585 Wg képes lenne ezt megcsinálni szigorú feltételeket szabva?
Hát az. Legtöbb politikai erőszakszó van benne, 310-320 ezer kb. Kivehetnék ezeket belőle, csak hát akkor nincs meg a felhatalmazás a gyaurok ölésére, asszonyok megalázására, rombolásra és a kecskebaszásra. Korunk nácizmusa.
Igen, csak mindenki prémesítené az adott tier legerősebb tankját, és onnantól elárasztanák a randomot a KV-1-ek, Cromwellek, T29-ek, IS-3-ak, AMX 50-100-ak, T-54-ek, stb. Egyszóval olyanná válna a random, mint egy CW, vagy stronghold.
Nem feltétlenül. Nem hiszem, hogy az arányok nagyon változnának, a hagyományos prémiumokból lenne csak kevesebb, mert a normál tankok többnyire jobbak.
AW-ban ezt úgy oldották meg, hogy bármilyen tank prémesíthető aranyért, de ezek nem adnak akkora bónuszokat, mint az igazi prém tankok (asszem 50 helyett 25%). De AW-ban kisebbek a különbségek a járművek képességei között, így ott ez jóval kevésbé volt kockázatos, mint a WoT-ban lenne.
Adria-t Morgan Le Fay kivonta a forgalomból, amikor megtámadta. Valószínűleg az idők végezetéig harcolnak, ahogy az felemelkedett lényeknél szokás, mivel elpusztítani csak a Szent Grál tudja őket, de azt már ellőtték.
Az Iszlám egy vallásba csomagolt totalitárius politikai ideológia.
749-et pusziltam RHM-be rammolással,rólam meg pattantak a lövései,1500 páncél által felfogott sebzés,hú de behisztizett.
Igen csúnyákat írt.
Igen csúnyákat írt.
Vagy inkább az, hogy választhatnál két lehetőség közül. Mert ez még megkülönböztetné a prémmé tett tankot.
Kicsengeted a prémiumizációért a meghatározott aranyat, majd a felugró ablakban a "+50% kredit" és a "+50-30-10% xp" ( tiernek megfelelően) rublikákat választhatod.
Kicsengeted a prémiumizációért a meghatározott aranyat, majd a felugró ablakban a "+50% kredit" és a "+50-30-10% xp" ( tiernek megfelelően) rublikákat választhatod.
"Ez semmilyen változást nem okozna a játékegyensúlyban"
Há' dehogynem okozna, mondjuk csak egy példa kedvéért állandó lenne az oldalanként 7-8 prémium IS-3.
Há' dehogynem okozna, mondjuk csak egy példa kedvéért állandó lenne az oldalanként 7-8 prémium IS-3.
Adriana a Celestis finom kis szüze még nem húnyt ki asszem 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 16:05:52
Egész iszlám ilyennek tűnik. Föld bolygó az univerzum, iszlám az oráj. Csak még kussba vannak, míg elérnek egy bizonyos lélekszámot azonnal követelnek.
Van az a poén, hogy :
Miért nincsenek muszlimok a Star Trekben?
Mert az a jövőben játszódik.
Van az a poén, hogy :
Miért nincsenek muszlimok a Star Trekben?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 16:05:52
Szerintem a legjobb újítás prémium tank vonalon az lenne, ha tetszőleges normál tankot prémiummá lehetne alakítani, mondjuk egy adott tierű prémiumtank áráért. Ez semmilyen változást nem okozna a játékegyensúlyban és mindenki farmolhatna a kedvenc tankjaival.
No de az ORI megpatkolt.<#hehe>#hehe>
Szent celestis tüze is kihunyt,vagy mi a rák.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.04. 16:01:27
Szent celestis tüze is kihunyt,vagy mi a rák.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.04. 16:01:27
Ezek túlszaporodnak bármit, az tuti, 5-10 gyerek családonként, a németnek meg van 1-2, inkább 1 vagy 0. Nem véletlen nem engedik a család egyesítést, akkor rájuk szabadulna allah pokla az biztos, a mostani cirka 1 millát is alig győzik eltartani, aztán ha jönne hozzá még 5-8 millió ?
Áldott legyen az ORI (oráj) !
"az iszlám lehet az egyik fő vallás németországban " - népszaporulatok ezt jelzik. Kiszülik a németeket lassan. Mint Erdélyből a magyarságot a romulánok.
Német srác mondta a nagy allahozás: s.a. meg a.s. után a chat-ben ugye, után, hogy nekik már azt mondják, hogy az iszlám lehet az egyik fő vallás németországban és hogy ő emiatt érdeklődik a vallás iránt, olvasta a koránt, merthogy őt érdeklik más vallások is vagy valami ilyesmit mondott, ha jól fordítottam. Azt a savazást, amit kapott, mondjuk tényleg kicsit túl naív liberális hozzáállásnak tűnik.
Na még csak az kéne, azok a kanálfejek randák.<#nyes>#nyes>
Basszus,ez az achilles olyan gyorsan tud menni hogy még fejre is tudok vele állni.<#zavart1>#zavart1>
Basszus,ez az achilles olyan gyorsan tud menni hogy még fejre is tudok vele állni.<#zavart1>#zavart1>
Azt hittem kardassziai-romulán keverék.
Született klingon troll.<#banplz>#banplz>
Milyen nemzetiségű vagy?
Azért remélem te is érzed, hogy ez ennél egy kicsit bonyolultabb kérdés. Ha nem, az szomorú.
Igen, sokat számít a prémkaja.
Az összes artyban, BatChat-ben, Foch 155-ben használom. Mondjuk a Foch jelenleg kávéval is használhatatlan...
A legtöbb tulajdonságot emeli egy kicsit, pl. a Bat-nél ég és föld a különbség.
Az összes artyban, BatChat-ben, Foch 155-ben használom. Mondjuk a Foch jelenleg kávéval is használhatatlan...
A legtöbb tulajdonságot emeli egy kicsit, pl. a Bat-nél ég és föld a különbség.
Nem is tudtam hogy magyarok is muszlimok.
Retkes allohot éljenezték balfaszok csatába én meg szép szavakkal le szóltam a buzi istenüket erre magyar gyerek besértődött.<#whatever>#whatever>
Retkes allohot éljenezték balfaszok csatába én meg szép szavakkal le szóltam a buzi istenüket erre magyar gyerek besértődött.<#whatever>#whatever>
Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, hogy kiba ellustult és ellaposodott a WG prém tank biznic. Kinyomnak valami replikát, unalmas szürke tankot, ami általában gyenge a feladatra vagy nincs benne semmi speciális (e25 szerű tank hol van már?), miközben a legtöbb embernél ott sorakoznak a garázsban a prém tankok.
Nem vagyok marketing szagember, de nekem ez qrva rossz üzletmodellnek tűnik, mekkpróbálni rásózni egy piros porszívót arra, aki vett egy kéket tavaly.
Pedig biztosan, hogy fel lehetne ezt kicsit pezsdíteni, valamit kitalálni, ami miatt tényleg jó értelmet nyerne egy újabb prém tank megvétele a többi mellé. Csak példának mondtam, hogy komolyabb skilleket bevezetni, mondjuk level3-tól, hogy ki lehessen használni a prém tankok legénység fejlesztő képességét (bár akkor meg a kérdés, hogy miért a tier5 talán a legjobb a legénység képzésre???, ezen is kéne kicsit faragni és nem úgy, hogy lerontják a tier5-t <#crazya>#crazya>) Lehetne speciális prém tankos küldetés, akár nemzetenként, hogy érdemes legyen mindenhova venni stb stb stb
ilsalon: ha elolvastad, amit írtam, arról beszéltem, hogy az is3 brutál bika tank és jó a túlélő képessége. Ha meg letolt az ember egy flankot és megmaradtunk páran, akkor jön talán a még nehezebb feladat, hogy nyerjük meg a csatát. Nem arról beszélek, amit te beleláttál, hogy a light tank helyre megyek is3-al és onnan spotolok, hanem arról, hogyan fogom megnyerni a csatát a bino segítségével miután letoltunk egy oldalt. Hány és hány ilyen csatát látni, hogy jön a nehéz tank a flank harc után és mivel semmit nem lát, próbál abba az irányba menni, ahonnan lövik. Ritkán tud bármi értelmeset kezdeni, evvan, de persze ha nálad nem gyakori az ilyen helyzet, akkor nem érted, hgoy miről beszélek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 15:27:45
Nem vagyok marketing szagember, de nekem ez qrva rossz üzletmodellnek tűnik, mekkpróbálni rásózni egy piros porszívót arra, aki vett egy kéket tavaly.
Pedig biztosan, hogy fel lehetne ezt kicsit pezsdíteni, valamit kitalálni, ami miatt tényleg jó értelmet nyerne egy újabb prém tank megvétele a többi mellé. Csak példának mondtam, hogy komolyabb skilleket bevezetni, mondjuk level3-tól, hogy ki lehessen használni a prém tankok legénység fejlesztő képességét (bár akkor meg a kérdés, hogy miért a tier5 talán a legjobb a legénység képzésre???, ezen is kéne kicsit faragni és nem úgy, hogy lerontják a tier5-t <#crazya>#crazya>) Lehetne speciális prém tankos küldetés, akár nemzetenként, hogy érdemes legyen mindenhova venni stb stb stb
ilsalon: ha elolvastad, amit írtam, arról beszéltem, hogy az is3 brutál bika tank és jó a túlélő képessége. Ha meg letolt az ember egy flankot és megmaradtunk páran, akkor jön talán a még nehezebb feladat, hogy nyerjük meg a csatát. Nem arról beszélek, amit te beleláttál, hogy a light tank helyre megyek is3-al és onnan spotolok, hanem arról, hogyan fogom megnyerni a csatát a bino segítségével miután letoltunk egy oldalt. Hány és hány ilyen csatát látni, hogy jön a nehéz tank a flank harc után és mivel semmit nem lát, próbál abba az irányba menni, ahonnan lövik. Ritkán tud bármi értelmeset kezdeni, evvan, de persze ha nálad nem gyakori az ilyen helyzet, akkor nem érted, hgoy miről beszélek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 15:27:45
A te oldaladról nézve értem, de az én oldalamról nézve meg nem ez a dolga az IS3-nak. Amíg szépen szpottolgatok, addig nem tudok odaérni a csatába és ledarálhatják a többieket. Viszont ha előre török, spottolni is tudok és tud supportolni a support. Mert, hát ezért hívják supportnak.
Viszont ez a WOT és itt szerintem egy a lényeg, hogy a poziciót megszerezd és tartsd, majd ha fölényt szerzett a csapat, akkor támadás. Ha a support támogat, akkor viszitek a csatát, ha nem akkor bukó.
Viszont ez a WOT és itt szerintem egy a lényeg, hogy a poziciót megszerezd és tartsd, majd ha fölényt szerzett a csapat, akkor támadás. Ha a support támogat, akkor viszitek a csatát, ha nem akkor bukó.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Akkor a vita kedvéért én is beszállok.
Pár dolog ami eszembe jutott a német bulldog kapcsán:
a legmostohább MM et kapja a 8 as prémek közül.
a játékban jelenleg teljesen funkciót vesztett járműtípus, a szerepkörüket, ha volt ilyen átvették a 10 es medek amik sokkal komfortosabban és univerzálisabban játszhatóak. Bár a wg igérgeti hogy visszahozza az eredeti funkciójukat, a tüzérség basztatását és az aktívabb flankelést és derítés szerepkört, a pályák és a kialakult játékmechanika nem kedvez ennek, szóval a szórvány, mostohán kezelt light fan réteg van megcélozva a gyüjtők mellett.
light fannak lenni ilyen viszonyok között meg folyamatos tréninget igényel, átlagon felül kell dolgozni a jó eredményért, aki nem gyakorlott az vért fog izzadni vele mivel a 9-10 mm no meg meg a páncélzat hiánya nem tolerálja a hibákat.
az átütése nem valami combos ott ahova dobálja, goldammo nélkül oda a teljesítmény, és mivel nem szívesen kockáztat az ember egy két esetleges lepattanót a jó win8 miatt cserébe a farmolás is ugrik (persze egy ilyen tanknál nem is lehet a farmolás cél).
gyakorlatilag spic és ru251 kívül nemigen van értelmes legénység húzási lehetőség hozzá.
a játékélmény sem nyújt semmi extrát, mivel a menettulajdonságai, a löveg, lövegkitérítés és egyéb paraméterei is teljesen átlagosak a többi lighthoz képest.
Pár dolog ami eszembe jutott a német bulldog kapcsán:
a legmostohább MM et kapja a 8 as prémek közül.
a játékban jelenleg teljesen funkciót vesztett járműtípus, a szerepkörüket, ha volt ilyen átvették a 10 es medek amik sokkal komfortosabban és univerzálisabban játszhatóak. Bár a wg igérgeti hogy visszahozza az eredeti funkciójukat, a tüzérség basztatását és az aktívabb flankelést és derítés szerepkört, a pályák és a kialakult játékmechanika nem kedvez ennek, szóval a szórvány, mostohán kezelt light fan réteg van megcélozva a gyüjtők mellett.
light fannak lenni ilyen viszonyok között meg folyamatos tréninget igényel, átlagon felül kell dolgozni a jó eredményért, aki nem gyakorlott az vért fog izzadni vele mivel a 9-10 mm no meg meg a páncélzat hiánya nem tolerálja a hibákat.
az átütése nem valami combos ott ahova dobálja, goldammo nélkül oda a teljesítmény, és mivel nem szívesen kockáztat az ember egy két esetleges lepattanót a jó win8 miatt cserébe a farmolás is ugrik (persze egy ilyen tanknál nem is lehet a farmolás cél).
gyakorlatilag spic és ru251 kívül nemigen van értelmes legénység húzási lehetőség hozzá.
a játékélmény sem nyújt semmi extrát, mivel a menettulajdonságai, a löveg, lövegkitérítés és egyéb paraméterei is teljesen átlagosak a többi lighthoz képest.
Kezdőként a szokásos hibákat követtem el, azaz a német ágon indultam el (a Tigris, a TIGRIS, A TIGRIS!!4!). Az akkori MM és a tapasztalat hiánya gyakorlatilag a vérvörös first blood kategóriába nyomott be. A sikertelenség miatt abbahagytam, fél évre rá folytattam, akkor az orosz ágat is elkezdtem. Majd az amerikait, franciát, ráadásul heavy, med, TD vonalakat is grindeltem egyidőben mindegyik nemzetnél. Emiatt egyszerre sok tankot kellett vennem, amire nem volt elég kreditem. Megvettem a Löwe-t. Akkoriban a frontot érő találat automatikusan gyújtotta, elég hamar meguntam a szenvedést. Vettem egy T34-et. Több, mint 1500 csatát tettem bele, már nagyon untam, de a kredit kellett, így vettem egy SU-122-44-et. Ez viszont a drága lőszer/alacsony pen kombó miatt nem volt jó kreditfarmra. Időközben klánbeli haverok tierlimites prémmel nyomták, amihez nem volt tankom, így vettem egy JT8.8-at (ezt már zsoldból). Utoljára pedig a Panther 8.8-at szereztem be, és most gondolkodom egy agilis prém vásárlásán.
Ez így soknak hangzik, de Ilsalonnal értek egyet: ez a hobbim már lassan ötödik éve, így nem tartom pocsékolásnak a beleölt pénzt (az időt már annál inkább).
Ezeken kívül egy TOG, egy Excelsior, T23E3, VK7201, Stug IV, T28 C áll a garázsban, napokon belül jön a T55A és pár hónapon belül remélhetőleg a T22.
Ez így soknak hangzik, de Ilsalonnal értek egyet: ez a hobbim már lassan ötödik éve, így nem tartom pocsékolásnak a beleölt pénzt (az időt már annál inkább).
Ezeken kívül egy TOG, egy Excelsior, T23E3, VK7201, Stug IV, T28 C áll a garázsban, napokon belül jön a T55A és pár hónapon belül remélhetőleg a T22.
Az SP-vel van 1100 csatám, szóval kicsit unom, de ennyi az összesen a negatívom, amit el tudok róla mondani, meg lassú.
Az egyik, ha nem a legjobb kredit termelő tank.Nálam ott volt az áttörés SP ügyileg, amikor feladtam a nulla arany lőszer elvet. Kell benne használni, akkor különbség van az apcr és a normál között, hogy bolond, aki nem használja ki, persze ésszel. Ha kiszedsz egy 2-3 lövéses ellenfelet, amit egyébként normál lőszerrel nehezen tudnál, akkor tovább tudsz menni, több sebzés, több kredit. Simán kitermeli, értsd több a bevételed mérsékelt arany használat mellett, persze ki kell aknázd a helyzetet, amikor arany lőszerrel megtisztítottad a terepet.
Egyébként elég jól el van normál lőszerrel is. A gyenge pontjait mozgással jól lehet védeni (mellé lőnek, mert kicsik, imádom amikor a tetejét próbálják célozni, akkor előre hátra kell menni, a legtöbben akkora homály mellét lőnek, hogy öröm nézni, ha testre céloznak, akkor meg balra-jobbra, a fülei is fogtak már nagy lövéseket, a hesh, he lőszert megeszi az eleje, ferdén is ki lehet rakni az elejét sarkon, gyakorlatilag mindent lepattint stb), az aljára kell figyelni ilyen is3 belövi, de egyébként összességében nincs panasz a páncélra. 3-5e hárítás nem számít rendkívülinek vele, azaz simán be lehet vállalni vele frontális támadást vagy megakasztani.
Jó látótáv, elég pontos ágyú, erős front páncél. Annyi van, hogy a lassúsága miatt taktikusabban kell használni, ez nem tud odafutni egy jó helyre gyorsan.
Tényleg nagyon jó tank, bár a lassúsága miatt sokan szidják, engem nem zavart, mert csatába vonulok vele általában, akár közelharcolni is, nem futkosásra használom. Az arany lőszerét jól használva
Mivel ráuntam kicsit, ezért most az fv4202-t tolom (ez is egy elfogadható érv újabb prém vásárlására, ha valaki ráun egy tankra, de ilyesmi szerintem 1000+ csata után szokott csak előfordulni), de érezhetően gyengébben termeli ez az FV a kreditet, hiába jobb az ágyúja alap lőszerrel. Legalább 10-20e kreditről beszélek körönként, prémium előfizetés nélkül !
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 15:07:51
Az egyik, ha nem a legjobb kredit termelő tank.Nálam ott volt az áttörés SP ügyileg, amikor feladtam a nulla arany lőszer elvet. Kell benne használni, akkor különbség van az apcr és a normál között, hogy bolond, aki nem használja ki, persze ésszel. Ha kiszedsz egy 2-3 lövéses ellenfelet, amit egyébként normál lőszerrel nehezen tudnál, akkor tovább tudsz menni, több sebzés, több kredit. Simán kitermeli, értsd több a bevételed mérsékelt arany használat mellett, persze ki kell aknázd a helyzetet, amikor arany lőszerrel megtisztítottad a terepet.
Egyébként elég jól el van normál lőszerrel is. A gyenge pontjait mozgással jól lehet védeni (mellé lőnek, mert kicsik, imádom amikor a tetejét próbálják célozni, akkor előre hátra kell menni, a legtöbben akkora homály mellét lőnek, hogy öröm nézni, ha testre céloznak, akkor meg balra-jobbra, a fülei is fogtak már nagy lövéseket, a hesh, he lőszert megeszi az eleje, ferdén is ki lehet rakni az elejét sarkon, gyakorlatilag mindent lepattint stb), az aljára kell figyelni ilyen is3 belövi, de egyébként összességében nincs panasz a páncélra. 3-5e hárítás nem számít rendkívülinek vele, azaz simán be lehet vállalni vele frontális támadást vagy megakasztani.
Jó látótáv, elég pontos ágyú, erős front páncél. Annyi van, hogy a lassúsága miatt taktikusabban kell használni, ez nem tud odafutni egy jó helyre gyorsan.
Tényleg nagyon jó tank, bár a lassúsága miatt sokan szidják, engem nem zavart, mert csatába vonulok vele általában, akár közelharcolni is, nem futkosásra használom. Az arany lőszerét jól használva
Mivel ráuntam kicsit, ezért most az fv4202-t tolom (ez is egy elfogadható érv újabb prém vásárlására, ha valaki ráun egy tankra, de ilyesmi szerintem 1000+ csata után szokott csak előfordulni), de érezhetően gyengébben termeli ez az FV a kreditet, hiába jobb az ágyúja alap lőszerrel. Legalább 10-20e kreditről beszélek körönként, prémium előfizetés nélkül !
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 15:07:51
Bizonyos gépeknél nagyon számít a pótellátmány. Arty, táras járművek. Oda CW-ken illik használni, randomban kicsit pocsékolás (kivéve küldi).
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Lassú, viszonylag kemény tank, bár aki ért hozzá, az beveri a tornyát, ritkábban a testét is. Az ágyúja elég ergya, DPM-ben se császár, de a 170-es átütése még fájdalmasabb, nagyon kell izzadni vele a gyenge pontokkal, T9 tankok ellen pedig van, hogy ez is kevés. Ezen persze lehet segíteni goldhasználattal, de ha engem kérdezel, goldozzon prém tankban akinek hat anyja van, főleg ha pénzkeresés a cél. Mindent összevetve használható gép, de ha egyes számú fejőstehénként tervezed tartani, készülj fel rá, hogy a lassúsága miatt egy-kétszáz csata után már rohadt unalmas és "kötelességszerű" lesz vele a farmolás (T34 effektus).
És lám, mégis lassan minden második ember iPhone-t lóbál az utcán. Nekem nincs iPhone-om, és nem is nagyon értem a hájpot körülötte, de azért nem érzem magam felsőbbrendűnek azért, mert én ilyen pengén átlátok a szemét kapitalista rendszer aljas lehúzásain. Valaki bélyeget gyűjt, valaki érméket, valaki maketteket, valaki... De gondolom te nem vetemednél ilyen világi baromságokra, hisze az 52. bélyeg nem rendelkezik szignifikáns innovációkkal az 51.-hez képest.
Erősködhetsz, hogy én nem értem, hogy objektív dologról van szó, de az az igazság, hogy te nem érted, hogy szubjektívról. Én sem értettem soha, miért gyűjt valaki egzotikus késeket, de azért még nem kezdtem el lebeszélni nekik a magas lóról, hogy hülye vagy, befolyásolható vagy, palimadár vagy, egyik kés olyan mint a másik. Valszleg neki nem olyan, mint a másik, szereti gyűjteni őket, élvezi csinálni, örömét leli benne. Akkor hülyézzem le érte?
Erősködhetsz, hogy én nem értem, hogy objektív dologról van szó, de az az igazság, hogy te nem érted, hogy szubjektívról. Én sem értettem soha, miért gyűjt valaki egzotikus késeket, de azért még nem kezdtem el lebeszélni nekik a magas lóról, hogy hülye vagy, befolyásolható vagy, palimadár vagy, egyik kés olyan mint a másik. Valszleg neki nem olyan, mint a másik, szereti gyűjteni őket, élvezi csinálni, örömét leli benne. Akkor hülyézzem le érte?
Hogy érdemben beleszóljak a vitába a saját esetemet tudom tálalni. Én számomra a prémium tank a kreditfarmolást jelenti, semmi mást. Azt várom egy prémtől, hogy alap fiókkal is bevételt lehessen generálni, hogy eltarthassam a tizeseimet és spec én a SuperPershingtől is azt várom, hogy nagyon jó kredit farmer lesz, mert teszt szerveren azzal tudtam a legjobban farmolni. Most van akció, melynek keretében még 1500 goldot is kapok hozzá meg 15ös 5XP-t. A tervem, hogy 1skillet ráhúzok hétvégén. Mi a véleményetek?<#kacsint>#kacsint>
Látom nem akarod megérteni. Persze, hogy érvek, csak parasztvakító érvek ezek eladni ugyanazt más köntösben. Nyilván sokkal egyszerűbb kinyomni a népnek az újabbat, hogy vedd meg, mert máshogy néz ki, kell neked, mert gyűjtöd, mert jól néz ki, mert miért ne?
Akit nem zavar ez a fajta igénytelenség, azt csak sajnálni tudom. Az jut eszembe ilyenkor, mikor még az ifonos haverom is csuklott egy qrva nagyot, hogy jött a marketing, hatalmas fejlesztés, már fehérben is lehet ifont kapni (régebben volt ez, de ultra gagyi egy marketing volt, addig csak fekete volt). Ez igen srácok, hatalmas a hozzáadott érték.
A WG is szórja ki ingyen a prém tankokat, szerintem elég sok összegyült már mindenkinél, innen-onnan, spécibbeket én is megvettem, mondjuk a rudy csomag volt a legdrágább amit beruháztam.
Innentől viszont valami innováció kéne már, amivel rávesznek engem a vásárlásra szerintem, de szerinted meg nem... Evvan, örülök neked, hogy ennyivel beéred.
ilsalon: nem attól leszel noob, hogy mit teszel a tankodra, hanem ha fogalmad sincs, hogy miért és mi a hatása. A másodaccomon már fullos jó ideje a bestia is3, szóval nem a levegőbe mondom, hogy bizony jó szolgálatot tesz. Persze le kell nyeljem a csapat ugatását ilyenkor, hogy miért nem rusholok miután letoltunk egy oldalt, azért nem mert 446m látótávom van és bizony az már alkalmas arra, hogy információkhoz jussak, értsd felspotoljam az ellent olyan távolságból, ahonnan ő engem nem. Nyilván nem egy kimaxolt light tankra gondolok, mint ellenfél, bár ha ellövi magát, akkor mexívja. Pontosan az a kérdés, hogy tud-e valaki mit kezdeni az információval, sőt ott kezdődik, hogy tud-e úgy helyezkedni, ahonnan ő lesz előnyben ha aktiválja a binot. Ennyi a történet. Én a löwére feldobnám a venti helyett az is biztos. Tutira sokkal többet jelenteni, mint a +2,3% hatás a különféle dolgokra, amit a venti ad.
Akit nem zavar ez a fajta igénytelenség, azt csak sajnálni tudom. Az jut eszembe ilyenkor, mikor még az ifonos haverom is csuklott egy qrva nagyot, hogy jött a marketing, hatalmas fejlesztés, már fehérben is lehet ifont kapni (régebben volt ez, de ultra gagyi egy marketing volt, addig csak fekete volt). Ez igen srácok, hatalmas a hozzáadott érték.
A WG is szórja ki ingyen a prém tankokat, szerintem elég sok összegyült már mindenkinél, innen-onnan, spécibbeket én is megvettem, mondjuk a rudy csomag volt a legdrágább amit beruháztam.
Innentől viszont valami innováció kéne már, amivel rávesznek engem a vásárlásra szerintem, de szerinted meg nem... Evvan, örülök neked, hogy ennyivel beéred.
ilsalon: nem attól leszel noob, hogy mit teszel a tankodra, hanem ha fogalmad sincs, hogy miért és mi a hatása. A másodaccomon már fullos jó ideje a bestia is3, szóval nem a levegőbe mondom, hogy bizony jó szolgálatot tesz. Persze le kell nyeljem a csapat ugatását ilyenkor, hogy miért nem rusholok miután letoltunk egy oldalt, azért nem mert 446m látótávom van és bizony az már alkalmas arra, hogy információkhoz jussak, értsd felspotoljam az ellent olyan távolságból, ahonnan ő engem nem. Nyilván nem egy kimaxolt light tankra gondolok, mint ellenfél, bár ha ellövi magát, akkor mexívja. Pontosan az a kérdés, hogy tud-e valaki mit kezdeni az információval, sőt ott kezdődik, hogy tud-e úgy helyezkedni, ahonnan ő lesz előnyben ha aktiválja a binot. Ennyi a történet. Én a löwére feldobnám a venti helyett az is biztos. Tutira sokkal többet jelenteni, mint a +2,3% hatás a különféle dolgokra, amit a venti ad.
Super Pershing hogy szuperál mostanában? Akinek van, adnak némi tájékoztatást ha megkérhetném?<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.04.04. 14:36:45
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.04.04. 14:36:45
Na most már viszont egyről beszélünk. Azért lesz meg az ötödik skill, mert a zseton miatt nyomsz bele sok csatát. Én sem mondtam mást az előzményben.
A söfőrös témánál említettem a három-ötös skilles véleményemet. Simán előjön a különbség. Hamarabb szükül, hamarabb lősz, hamarabb tudsz fedezékbe menni.
Én heavy-re általában venti, stab és töltésgyorsítóval megyek. Csigát csak a noob-ok raknak. :-)
A söfőrös témánál említettem a három-ötös skilles véleményemet. Simán előjön a különbség. Hamarabb szükül, hamarabb lősz, hamarabb tudsz fedezékbe menni.
Én heavy-re általában venti, stab és töltésgyorsítóval megyek. Csigát csak a noob-ok raknak. :-)
És mi a baj ezekkel az érvekkel? Neked ezek nem szempontok, másoknak igen. Szerinted hülyeség emiatt prém tankot venni, mások szerint nem. Te ezért nem adnál ki még pénzt, más igen. Te a paprikás krumplira esküszöl, más a vörösboros marhapörköltre. Kinek van igaza?
Nincs sok értelme ízlésről vitatkozni.
Nincs sok értelme ízlésről vitatkozni.
Majd leírja más, hogy pontosan mit változtattak rajta a HD modell miatt. A UF dőlésszöge lett más, meg ilyen apróságok. Viszont a sidescrape már nem megy olyan jól vele, mint régen. A seggét rendre átütik nekem. Az eleje továbbra is kemény, hajlamos pattintani, még több mindent elnyelni.
Ami maradt, a sebessége.
Ha jó kezed van és tudsz weakspotokra lőni, akkor kevesebb arany kell hozzá. Prémmel simán hozza a 70-80k-kat. Ritkábban megy 100k fölé nekem, mint a Lőwe. Viszont ha végig arannyal lősz, akkor sem leszel mínuszos.
Ami maradt, a sebessége.
Ha jó kezed van és tudsz weakspotokra lőni, akkor kevesebb arany kell hozzá. Prémmel simán hozza a 70-80k-kat. Ritkábban megy 100k fölé nekem, mint a Lőwe. Viszont ha végig arannyal lősz, akkor sem leszel mínuszos.
A számok természetesen nem számítanak, hiszen csak az számít, hogy te mit tapasztalsz. Ha az RNG-ről beszélnénk, akkor még igazat is adnék neked, de ezeket az értékeket a srácok lemérték vagy átvették olyantól aki ténylegesen lemérte. Még egy videót is láttam erről egyszer, ahogy gyakorlóban méricskélték a távolságokat oroszok. Fáradtságos munka, de megcsinálják, persze lehet, hogy pont a löwe esetében rosszul mértek vagy elírták az adatokat.
A löwére egyébként simán el tudom képzelni a periszkópot, lassú tank, pontos ágyúval. Alkalmas a távolsági harcra. Meg ahogy te beszélsz róla, nekem erősen úgy tűnik, hogy főleg lesipuskást játszol vele, ami nem baj, mert az ágyúja alkalmas rá, de akkor meg miért nem dobod rá fel a binot? A spot sebzés is jönne mellé, jó kredit az. Nekem pl az SP-n fenn van és 521m-t ad így, tehát a 445m határon már a tankok 90%-t spotolni fogom. Sőt mondok mást, is3-ra is rádobtam, mert az van ugye, hogy bika erős tank, általában túléli a csetepatékat egy flankon és utána szoktak kidögleni, mert nagy távolságból kiszedik. Na most bia+bino kombóval már lehet vele taktikusan is játszani, nem csak az abba irányba fordulok és megyek, ahonnan lőnek. Meghálálja, azt kell mondjam. Kamot mondjuk nem tennék rá, csak sokadiknak, ha már tényleg nincs más értelmes.
Egyébként milyen tank áll melletted, akit felspotolnak, amíg te vígan lövöldözöl közben a löwével? Egy e100 vagy maus? Mutass egy replay-t, ezt tényleg érdekelne, megnézném a másik tank adatait az alábbi linken, meg az ellenfél távolságát, hogy mit dob ki.
Arról viszont továbbra sem akarunk beszélni, amit mondtam, hogy vegyünk egy 3 skilles tankot meg egy 5 skilles-t és okoljuk meg, hogy márpedig kell venni mondjuk 10e pénzért egy prém tankot, hogy felhúzzuk 5-re, 1000-1500 csatán keresztül. Nonszensz szerintem, baromság, ha amúgy is megyek vele (így vagyok az SP-vel), akkor meglesz, jól van örülök neki, de hogy erre rápörögjek, hogy márpedig legyen 5 skill, mert a 3 nem elég, hát nem kicsit noob dolognak tartom.
M0RN1NGST4R: Pont erről beszélek, hogy a WG-nek ez kéne legyen a házi feladat, valami értelmes célt kitalálni a prém tankoknak, hogy érdemes legyen továbbiakat venni. Eddig ezek az érvek voltak: Miért ne, érdekel, hogy milyen? Megtehetem, hát megveszem! Tetszik a kinézete!
weoczeiagoston: a pótkaja megfelel a bino+venti hatásának, tehát gyorsabban lő, jobb az álcája, messzebb lát a tank. Ha azt kérdezed, hogy ki lehet-e termelni, akkor a válasz, hogy talán, de csak prém tankkal és akkor is csak az akciós 10e kredites árat. Meg kellene nézni mondjuk 100csatát nélküle és vele. A másik gond, hogy gyulladós tankra nem igazán ajánlott rakni, mondjuk mégis rakják, ezért van, amikor ég a kék-lila játékos, mint a fáklya, mert pótkajás.
Ha tényleg érdekel a hatása, akkor vegyél akcióban 10-20 darabot és próbáld ki. Nyilván előnyben lesz a tank, amelyik használja. kb 4,6%-ot dob a látótávon, meg mindenen segít kicsit, javításon, kamon stb.
Ez hasonló téma, mint az 5 skilles legénység vs 3 skilles. Számít, de nem annyira sokat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 14:23:45
A löwére egyébként simán el tudom képzelni a periszkópot, lassú tank, pontos ágyúval. Alkalmas a távolsági harcra. Meg ahogy te beszélsz róla, nekem erősen úgy tűnik, hogy főleg lesipuskást játszol vele, ami nem baj, mert az ágyúja alkalmas rá, de akkor meg miért nem dobod rá fel a binot? A spot sebzés is jönne mellé, jó kredit az. Nekem pl az SP-n fenn van és 521m-t ad így, tehát a 445m határon már a tankok 90%-t spotolni fogom. Sőt mondok mást, is3-ra is rádobtam, mert az van ugye, hogy bika erős tank, általában túléli a csetepatékat egy flankon és utána szoktak kidögleni, mert nagy távolságból kiszedik. Na most bia+bino kombóval már lehet vele taktikusan is játszani, nem csak az abba irányba fordulok és megyek, ahonnan lőnek. Meghálálja, azt kell mondjam. Kamot mondjuk nem tennék rá, csak sokadiknak, ha már tényleg nincs más értelmes.
Egyébként milyen tank áll melletted, akit felspotolnak, amíg te vígan lövöldözöl közben a löwével? Egy e100 vagy maus? Mutass egy replay-t, ezt tényleg érdekelne, megnézném a másik tank adatait az alábbi linken, meg az ellenfél távolságát, hogy mit dob ki.
Arról viszont továbbra sem akarunk beszélni, amit mondtam, hogy vegyünk egy 3 skilles tankot meg egy 5 skilles-t és okoljuk meg, hogy márpedig kell venni mondjuk 10e pénzért egy prém tankot, hogy felhúzzuk 5-re, 1000-1500 csatán keresztül. Nonszensz szerintem, baromság, ha amúgy is megyek vele (így vagyok az SP-vel), akkor meglesz, jól van örülök neki, de hogy erre rápörögjek, hogy márpedig legyen 5 skill, mert a 3 nem elég, hát nem kicsit noob dolognak tartom.
M0RN1NGST4R: Pont erről beszélek, hogy a WG-nek ez kéne legyen a házi feladat, valami értelmes célt kitalálni a prém tankoknak, hogy érdemes legyen továbbiakat venni. Eddig ezek az érvek voltak: Miért ne, érdekel, hogy milyen? Megtehetem, hát megveszem! Tetszik a kinézete!
weoczeiagoston: a pótkaja megfelel a bino+venti hatásának, tehát gyorsabban lő, jobb az álcája, messzebb lát a tank. Ha azt kérdezed, hogy ki lehet-e termelni, akkor a válasz, hogy talán, de csak prém tankkal és akkor is csak az akciós 10e kredites árat. Meg kellene nézni mondjuk 100csatát nélküle és vele. A másik gond, hogy gyulladós tankra nem igazán ajánlott rakni, mondjuk mégis rakják, ezért van, amikor ég a kék-lila játékos, mint a fáklya, mert pótkajás.
Ha tényleg érdekel a hatása, akkor vegyél akcióban 10-20 darabot és próbáld ki. Nyilván előnyben lesz a tank, amelyik használja. kb 4,6%-ot dob a látótávon, meg mindenen segít kicsit, javításon, kamon stb.
Ez hasonló téma, mint az 5 skilles legénység vs 3 skilles. Számít, de nem annyira sokat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 14:23:45
Nekem több száz ilyen vackom volt már,küldikből meg egyéb hülyeségekből,mind eladtam.
Láttam streameken pro playereknél szinte állandóan pótkajával mennek még kis tierben is ág húzásakor. Csoki,kávé,kóla stb. Ezek vajon valóban érnek valamit? Ti ezt érzitek vagy ez csupán egy unicum rögeszme?
Én ott tartok, hogy nagyon drága, de semmi hatását nem vettem észre és fontolgatom, hogy a ventit is lecserélem másra, mert az a 2.5% amit az ad észre sem veszem. A pótkaja az 10%, de az nagyon kevés, annyit észre sem veszel. Amikor tankot húzok látom, hogy megy 75%-ról felfele, de a 10% az észrevehetetlen. Gyakorlatilag a töltésidőben alig egy tizedes javulás van, az semmi. Ugyanez a célzásidőnél és pontosság is csak egy tizeddel javul. Ezek érzékelhetetlenek. Van ennek valóban értelme?
Hogy ezt az unicumok pszichikai serkentésként teszik fel, amolyan placebo hatással? Ti éreztek valamit átlag játékosok? Tudnátok erről mondani valamit?
Én ott tartok, hogy nagyon drága, de semmi hatását nem vettem észre és fontolgatom, hogy a ventit is lecserélem másra, mert az a 2.5% amit az ad észre sem veszem. A pótkaja az 10%, de az nagyon kevés, annyit észre sem veszel. Amikor tankot húzok látom, hogy megy 75%-ról felfele, de a 10% az észrevehetetlen. Gyakorlatilag a töltésidőben alig egy tizedes javulás van, az semmi. Ugyanez a célzásidőnél és pontosság is csak egy tizeddel javul. Ezek érzékelhetetlenek. Van ennek valóban értelme?
Hogy ezt az unicumok pszichikai serkentésként teszik fel, amolyan placebo hatással? Ti éreztek valamit átlag játékosok? Tudnátok erről mondani valamit?
Szerintem semmilyet.
Achilles szemtől keresztül lövi a tornyát.Pedig annak aztán ritka szar ágyúja van.
Achilles szemtől keresztül lövi a tornyát.Pedig annak aztán ritka szar ágyúja van.
Nemrég felbuffolták a Super Pershinget. Megmondaná valaki, ha szépen megkérem hogy konkrétan mekkora buffot kapott és ez a buff konkrétan mit jelent?
Valaki mondta, hogy a páncélja lett erősebb. Ágyú vagy mozgékonyság karakterisztika változatlan maradt. Úgy tudom, hogy kiadásakor a SP kemény OP volt, majd hamarosan lenerfelték és a leggyengébb prémek közt emlegették egészen a mostani buffig, amely után elvileg átvette régi páncélját ismét.
Az a pengefal az lett vastagabb? Az úgysem lötték át, csak a nyakán a szélét előröl és a tetején levő kupolát, illetve a hasa alját sem, csak a géppisztolynyílást. Ez igaz? Most mivel lett jobb? Hogy érzitek? Egész jól farmol elvileg?
Valaki mondta, hogy a páncélja lett erősebb. Ágyú vagy mozgékonyság karakterisztika változatlan maradt. Úgy tudom, hogy kiadásakor a SP kemény OP volt, majd hamarosan lenerfelték és a leggyengébb prémek közt emlegették egészen a mostani buffig, amely után elvileg átvette régi páncélját ismét.
Az a pengefal az lett vastagabb? Az úgysem lötték át, csak a nyakán a szélét előröl és a tetején levő kupolát, illetve a hasa alját sem, csak a géppisztolynyílást. Ez igaz? Most mivel lett jobb? Hogy érzitek? Egész jól farmol elvileg?