banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Az ő szórakozását igazán biztosíthatná az hogy két tierrel nagyobb tankban üldögélhet, nagyobb alfával, átütéssel, hp-val és erősebb páncélzattal. :)
    Én megértem hogy szar amikor belő egy kis tank gold lőszerrel, de ha emiatt szolidaritásból megfogadom hogy több goldot nem lövök, attól még a szerveren adott pillanatban másik 30ezer játékos ugyanúgy fog. Na ilyen körülmények között magammal baszok ki és közvetve az aktuális csapattársaimmal. A kérdés, hogy miért tenném? Hogy valaki 2 perccel tovább álldogálhasson a KV-4-ben a mező/utca közepén? :)
    Ha valamikor limitálva lesz vagy nerfelve a goldlőszer akkor ahhoz fogok alkalmazkodni, addig viszont nem fogom a saját magam dolgát megnehezíteni, ennyi erővel az is megkötés lehetne hogy aki zöld vagy annál jobb az csak a tempomat második sebességéig használhatná a a tankot, vagy csak stock löveggel lőhet vagy csak tolatva támadhat vagy mittudomén. :)
    Mindenki a saját szórakozásáért felel, ha egy KV-4-et zavar egy Cromwell akkor ideje megtanulni fedezék mögé mozogni, forgatni a tanktestet, sidescrapelni, stb. Ha ennyire sem veszi a fáradtságot, akkor én miért tenném? :)
    Teszem hozzá hogy mivel nincs prém fiókom, nekem is meg kell fontolnom mire mit lövök, hogy ne menjen rá a gatyesz, szóval a goldpsam felejtős. De ha olyan a szitu, akkor használni kell, ha nem használnám magammal tolnék ki.