418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát igen dmg-t farmolni lehet, csak a csata akkor is bukta:D a leginkább akkor gurul el a gyógyszer mikor azt a nyavajás térképet nem tudják értelmezni, egyik oldal bukta, ellenség jön a bázisra, másik oldalt megnyerjük, mindenki megy az ellen bázisára mikor jelzem hogy azé csak jó lenne ha a saját bázishoz is vissza jönne pár jó képességű, mintha a falhoz beszélnék.. Vagy Fjord pályán a középen leszaladó light első spotjára az össze áthaladó agyhalott megál lövöldözgetni, persze az ellen heavyjei meg melátják hogy a sarkon max ketten vagyunk és szépen kicsipkézik a valagunk, utána az agysebészek már 2 oldalról kapják az áldást, vagy Overlord mapon a tengerpartra lerohanó nehéztank horda..
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.09.26. 16:41:58 -
Megamax #381013 na ezt én szoktam mondani , de párszor kiderult hogy soha sem hal meg. Okoztak már meglepetést a csapattársaim és a jó értelemben. -
tothgyorgy #381012 Nézegetem az akváriumot, sorra döglenek a halak, de a remény hal meg utoljára. :) -
tothgyorgy #381011 Nem aggódok, a minap is meglepődtem mert valami sikerült. Nem is szoktam figyelni mik a feltételek. -
Megamax #381010 na arra várhatunk még egy ideig, kétlem hogy ilyen fontos dolgot hamar megoldana a WG, hiszen a számlálókat is csak most rakják bele. -
Megamax #381009 Lassú tudod, de nem ezen az accon van meg, azota itt rendessen pénzért vettem meg. Viszont ha megnézted a tankjaimat láthatod hogy prémium tankokbol is csak a kulonlegességek vannak meg. Tankok amik valamilyen formában eltérnek az átlagostól.
-
tothgyorgy #381008 "garázsban nézegethető páncélzat"
Ezt mondjuk betehetnék alapból. A játék összes tankját meg lehetne nézni, fogatni, hol milyen az eff vastagság. -
A reward tankok miatt ne aggódj, a legkönnyebben magas tierben lehet megcsinálni a legtöbb mission-t és persze kell hozzá géppark, sok tank nem alkalmas rá, régebben le lettek írva az "ajánlott" tankok , a másik nem szabad rágörcsölni, én pl tegnap csináltam meg a T55A heavys foglalós küldijét tök véletlen:D -
Megamax #381006 na igen és ilyenkor kel használni oket mint Meatshield, probálj kivakarni egy hulldownos tankot mikor az becampelt a csapattársa hullája mogé, nekem bejon általában ha nincs arty. Csak az ágyumat lovik folyton szétt a sok HE spammal. Mondom ha nem hallgatnak a játékosok akkor ki kel loket használni , " nem megyek elore" ettol jobb tanács nincs szerintem -
Ha ilyen jól fossa a kreditet neked én biztos többet mentem volna a helyedben annál a 400 csatánál ha mint mondod a kezdetektől megvan... -
tothgyorgy #381004 Megpróbálok 1-2 dolgot majd a géppel.
A reward stug 4 tényleg szar, és még kreditszorzója sincs.
Leginkább saját magamban csalódtam. Ez van. Sebaj , több lesz a szabadidőm. :) -
Megamax #381003 Van egy addonpack amit minden Wot os játékosnak ajánlok , mégpedig a Protanki modpack , nagyon sok addon bennevan és sokat segítt a tankok megtanulásában. Pl van benne garázsban nézegetheto páncélzat, pontosan meg tudod nézni bármelyik tanknak a páncélzatát efektív páncélvédelemmel egyutt. -
Ööö igen, ez igaz, de itt jön képbe hogy Te csak egy tank vagy a 15-ből, és az átlag tomató csak és kizárólag a bevett utat ismeri ligttal erre- meddel arra , heavyvel amarra (kivéve lakeville mert ott a heavy a mocsárba való ugyebár:D) Az meg hogy felmérje hogy mit jelent hogy épp több az ellen heavyje és ezáltal tolni kéne a med oldalt azt meg már nem is várom el tőlük, sokan nem is tudják hogy melyik tank milyen osztályba tartozik, van egy mod a nevét most nem tudom ami egyszerűen színekkel jelzi hogy milyen tankok vannak csatában piros= heavy , sárga= med , zöld = light ,kék = TD , lila = arty, 1 sec alatt le lehet csekkolni hogy kinek miből van több, jó lenne ha ezt is betenné a wg a játékba és nem modként kéne megoldani:) -
yossarianHUN #381001 Az, hogy egy-két IM reward tankot nem tudsz megszerezni, nem kell, hogy csalódottá tegyen. Van élet az IM rewardokon kívül is, sőt, az élet az IM rewardokon kívül van, még csak nem is olyan jók, mint ahogy sokan elképzelik. Én is szeretnék egyszer vadiúj Mercedessel járni, de valószínűleg soha az életben nem fogok. De ettől nem keseredik meg a falat a számban.
A disconnect okát én szolgáltatói oldalon keresném. Voltak gondjaim a játékkal, de 6 év alatt sosem volt megszakadási és/vagy lagproblémám, leszámítva azt az egy-két alkalmat, amikor valami WG-s balfaszkodás miatt összefosták magukat a szerverek. -
tothgyorgy #381000 Ja és rákaptam a wt-re jókat repülni jó érzés , és idegnyugtató. Kezdés a wottal, vérnyomás, fel, wt lenyugtat, és jól alszom. :) -
Megamax #380999 mostis lehetne ellene tenni ha a játékosok vennék a fáradságot és ránéznének a csapatfelállásra, például ha látod hogy tobb a heavy akkor csapdát kell nekik állíttani . Heavy is csak elolrol eros, haverral nemegyszer hoztuk le ugy a meccset. Heavy tankok csak forgatták a tornyukat hol én lottem oldalba hol ő. Meg mikor azt hiszi az ellefél játékosa hogy nincs fenn a škoda T50 en az atoloaderos ágyu mert csak 1x lottem meg mikor megtehettem volna tobbszoris. Aztánn jott a meglepi mikor rámrontott hogy akkor majd o széttkap. -
tothgyorgy #380998 Nem panaszból írtam. Inkább csalódott vagyok. Azt hittem többet tudok kihozni a játékból, de be kellett látnom, hogy nem.
Ami meg végképp elkeserít, hogy elindítom a csatát, és kapcsolat megszakadt hibával kidob. Soha semmilyen mod nem volt fönt.
A wt pl tökéletesen fut. Sajnos senki nem tudott segíteni benne. Érdekes, hogy első körben szokott előjönni, meg ha sokáig (10-15perc) nem foglalkozom vele. Egyébként ritkán. Csak szar úgy belépni a csatába, hogy vagy halott vagyok, vagy már minden eldőlt anélkül hogy 1-t lőhettem volna. Arra kaptam rá, hogy konvojozok. ott hiába csinálja. -
yossarianHUN #380997 Akkor lesz a következő csatában, vagy az azutániban. A beletolt idő az egyik alapja ezeknek a küldetéseknek.
Igen, az unikum jobban játszik nálad, és jobban játszik nálam. Mi a kérdés? -
Megamax #380996 csak mert 1 tankal jó vagyok attól még nem vagyok átlagon feluli játékos, A T34 azelott lett meg hogy Premium lett volna, hmm a régi szép idok mikor még télleg goldba kerul a gold loszer :P -
Összes többi tank szeme:D Himmelsdorf likeolja a kijelentést:D Soha senkinek nem lesz jó egyszerre minden, nyílt map istenkirály a lightnak, van arty? mégjobb, van kire vadászni => sír a heavy tank hogy sokat kell menni mire a csatába ér és közben az artyk szétszedik, városi map? lófaszt nem érsz a lighttal és már át sem ütsz szinte senkit, csak foglalod a helyet és agyvérzést kapsz , tetszik-nem tetszik a medek mindenhol helyt képesek állni és ez nem is fog változni, főleg addig míg balanszolatlan a csapat elosztás , rengeteg olyan csata van mostanság ahol egyik oldalon van 6-7 heavy a másikon meg kb 2 , HP- előny és könnyedén eltolják azt a két szerencsétlent aki eléjük mer menni, nyilt pályán meg medrush amit a heavyk sebességgel nem bírnak, és miután szétcincálták a csapatodat és rádesik a 6-7 med megbhatod a megnövelt páncélodat,mert már toronnyal sem fogod tudni követni öket. Pálya és csapatbalance nélkül nem sokat fog érni a goldnerf, ott már az adott pálya fogja eldönteni kinek kedvezőbbek a feltételei. -
Megamax #380994 pedig az sem rossz azzal az ágyuval ami rajta van , csak a sebessége és a gundep hiányzik belole, de a Grille mindenért kárpótol és alegjobb ha nem HE vel lonek akkor nyert ugyed van és sok játékos nem fárad a loszer áttoltésével. A legjobb mikor az E100 HEAT loszerrel lo beléd az az érzés mindent visz -
9-es WT-hez nincs kedvem belekezdeni. -
tothgyorgy #380992 De ha nincs olyan tank , mint amit lőni kell?
Az unikum meg lehet,hogy elsőre megcsinálja azt amihez nálam 40 vagy több csata kellene.
Egyik kezét a fenekébe dugja és kilő csatánként 5-6 tankot. Ismer minden pályát, az összes dugihelyekkel, minden tank weakpontját, 6 skilles legénységgel 400m-ről kapásból eltalál. Ez van. És nem azért mert csal, vagy a játék segíti.
-
Átlagon felüli játékos vagy ha átlagos köreid a T34-el tankászok és 70k hoznak, neszerénykedj
http://www.vbaddict.net/tankstats/usa/heavy/t34-11
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.26. 15:59:16 -
Megamax #380990 Akkor mindenképpen szered be a Grille 15ot (ha még nincs meg), azt imádni fogod ha ez a stílus bejon -
yossarianHUN #380989 Akkor oké, csak akkor meg nem értem, mi a panasz. -
Nekem ez a gyors papír TD stílus nagyon adja. Igaz ezért van Hellcattel+T67-el együtt 2K meccsem. -
Megamax #380987 Ne tedd, csak játsz azzal a tanktípussal amihez a kovetelmény tartozik (de jó sokat) elobb utobb észre sem veszed és meglessz . Nekem így lettek meg a spotolós kuldik. Pl egyik ami vicces volt T54LWT rohangáltam Campinovkánn vele lovoldoztem csak poénkodtam aztánn a végeredmény, meglepett. Most kénytelen vagyok medium tankokkal játszani. E50 meg a škodaT50 amikkel játszok és élvezetes veluk menni.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 15:56:11 -
tothgyorgy #380986 Én sem várom el. Tudomásul vettem, hogy nem lesz meg.
Valaha úgy álltam neki minden küldetésnek, nosza hajrá.
Most már megnézem mi a követelmény, osztok,szorzok, és lemondok róla már az elején, ha nem látok esélyt. -
Megamax #380985 lehet nem tunt fel engem nem érdekel , hogy kinek hisznek. Leírtam a tapasztalataimat a tankról és belinkeltem egy átlagos kort ami számomra az.
és ha elolvastad amit írtam hogy "Ha lerushol az ellenfél vagy a csapatod lemészárolja az ellenfelet arrol te mint T34 es játékos nem tehetsz semmit, de ha ez a két dolog nem torténik meg akkor már ott is van az elso osztály vagy a tankász". Viszont feltettem a replayeket youtubera is meg lehet nézni oket hogy játszom, nem titkolok semmit és nem vagyok jó játékos sem, viszont én csak játszom és rohadtul jól szórakozom és imádok beugatni a top tier tankal goldozó játékosoknak foleg akkor ha sima loszerrel is áttutné a tankom vagy akár meg is kerulhetne. Mert ha ugye engem mint heavy tankost beut akkor mást is és már fel is borult a játékbeli egyensuly. -
yossarianHUN #380984 Akkor miért van meg a legjobb unikumoknak az Object? Tudom, rájuk nem érvényes a random. Hagyjuk ezt a görcsös önigazolást, elég gyermeteg dolog. -
tothgyorgy #380983 Igen, ez lőj bele sokat x típus tankba,és vagy lőj ki 2-3-t , majdnem teljesen random függő. -
yossarianHUN #380982 Igen. Nekem sincs meg se az Object, se a T-55. Utóbbit valszleg meg tudnám szerezni megfelelő idő és türelem birtokában, előbbit valszleg még úgy se. Ez így rendben is van, ezek jutalom tankok, a jutalomért meg általában tenni kell, minél nagyobb a jutalom, annál többet. Miért hiszi manapság mindenki, hogy képességeitől, tudásától és teljesítményétől függetlenül jár neki mindaz, ami X-nek, meg Y-nak? Jól néznénk ki, ha az NB2-es focisták Messi fizetését várnák el a játékukért. -
Azannya, gratula, nekem nagy nehezen pont a 300-adik meccsre dobott ászt, ott is csak lövöldöztem mindenre ami mozgott
-
Szerintem átlag 30k tartható vele, szerinted meg "okos" játékkal simán hozható a tankász és a 70k kredit
majd mindenkinek van T34 e, de akinek nincs is, azért borítékolható hogy melyikünknek hisznek...
-
Megamax #380979 A med kuldiben van mégegy lehetoség : ha van is nagyobb 2TD is akkor vagy meghalnak vagy nem marad elég HP juk. nálam most ez a szituáció áll fenn 1853 HP-t sikerult lonom aztán vége is lett. azota nem volt megfelelo osszeállíttás és ez tobb mint 1 éve volt. -
Skorpion G 11 kill
-
tothgyorgy #380977 Milyen ismerős a szitu. És még hányunknak? -
Megamax #380976 nemtudom mi olyan hihetetlen ezenn. Ha lerushol az ellenfél vagy a csapatod lemészárolja az ellenfelet arrol te mint T34 es játékos nem tehetsz semmit, de ha ez a két dolog nem torténik meg akkor már ott is van az elso osztály vagy a tankász. Szépen nyugisan kell vele játszani nem ráloni minden szarra és a legfontossabb "nem megyek elore" ezt észben tartva míg elemzed a csapatokat tankokat simánn hozható a tankász. és egy másik tapasztalat amit ezzel a tankal tanultam meg : rohadtul jol lehet vele motorháztetoket loni még akkoris ha sidescrapel az ellenfél (persze aztánn chatenn jon a goldnoobozás de ugysem értik meg hogy az ágyu overmatcheli a motorháztetot jóformánn minden tanknál). -
tothgyorgy #380975 Erről beszéltem. A stug meg van, a t28 esetleg meg lesz valamikor. A többi meg soha napján.