banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kryon
    Nem nőne fel, hanem meghozná az egyetlen értelmes döntést és otthagyná a fenébe ezt a játékot. A +-4 tier egy baromság volt és azóta is történt néhány dolog, ami miatt ma még nagyobb baromság lenne és amiért egyébként már a +-2 tier is baromság.

Saját tapasztalat. Mikor elkezdtem, akkor még benn volt a +-4 tier. Haverok rábeszéltek, na mondom, nézzük milyen is ez a WoT. Mint fogalmatlan kezdő tankos játékban, hát el is indultam rögtön a tigrisek irányába lelkesen. Aztán amikor t4 tankkal bedobott t8-ba, akkor csak pislogtam. Aztán meg még párszor. Egyszer sem jutott eszembe, hogy ettől majd milyen skilles leszek, hanem nyomtam rá egy uninstallt, mondván, hogy ez a játék egy fos.

Több mint egy év múlva tudtak ismét rábeszélni, addigra már megszűnt a +-4t és akkor már élveztem a játékot, jól rá is szoktam. Közben menet közben jött a sok kis szemétség, amivel egyre jobban elkúrták a játékot. RNG növelés, szórás nerf, troll tankok, goldfosás, MM. Hova akartok +-4 tiert, amikor már nem hogy gyenge pontokat, hanem már a tankot sem lehet szinte eltalálni, mert folyton a földet, meg az eget lövöd, illetve a páncél már semmit sem ér, az MM pedig előre eldönti a csata kimenetelét? Ennek köszönhető, hogy ma már a +-2 tier is sok.

Mivel az utóbbi időben már nem okozott élvezetet a játék, csak az ideget ettem, ezért végül ismét uninstall lett belőle. A rebalanszig nem is kerül vissza a gépemre, mert legközelebb akkor látok esélyt rá, hogy ismét élvezhető legyen.

A kompetitív játékról meg annyit, hogy hol kompetitív az, amikor az egyik csapatot többségében profikból a másikat meg idiótákból rakja össze az MM, aztán ha a rossz oldalra kerülsz, megszakadhatsz, akkor is legyalulnak?