A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #379868 Az arany lőszer szabadon eresztése tényleg csak ártott a játékmenet, már azok szempontjából, akik nem szeretik az agyatlan rush játékot meg amikor leáll a tank a szabadon, mert lát egy ellenséget és mozdulatlanul addig lő, amíg valamelyikük el nem pusztul.
Komolyan már öröm nézni azt a játékost, aki nem egy helyben állva lő, amíg csak tart a hp-ja.
Én is használok aranyat, de egy saját szabály rendszer alapján, az általam indokolt esetekben csak. Az arany lőszer tulajdonképpen minden esetben tudás hiányt fedez valamennyire, persze vannak helyzetek, amikor mással nincs esély beütni, körbefutni nem lehet stb. Ezekben a helyzetekben is a tudás / skill hiány ott van, mert hogy kerültem ilyen helyzetbe egyáltalán.
Mindegy is, mindenesetre én is próbálok úgy játszani, hogy ne autoaim + arany féle robotjáték legyen belőle, de ha agyatlan játék folyik, akkor hajamra kenhetem. A keményebb tankok meg iszonyat mennyi aranyat kapnak, most már kezd tényleg átfordulni a dolog és a teljes játszhatatlanság irányába mozdulnak a lassú páncélos tankok, mert nem lehet a páncélt semennyire sem kihasználni.
A wg ezt is, mint olyan sok mindent lesz.rja, majd csak lesz valami alapon, bevételek jönnek szépen, akkor meg nincs baj, gondolják...