banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Ezek a dolgok már sokszor meg lettek beszélve szerintem. Vannak szituációk amikor nem tudsz szemből átlőni egy tankot mert az átütésed nem elég és az ellenfeled elrejti a gyengepontjait. Ilyenkor vagy goldot töltesz vagy elmész máshonnan próbálkozni, mert a flankelés nem mindig opció, sőt általában nem az, mert nem tudod hányan várják beszűkülve hogy kimozdulj a helyedről. A gold adja magát, ott helyben ki tudod osztani a sebzést és növeled az esélyt a győzelemre. Ha máshova mész, addig is kivonod magad a csatából és magadtól is az időt veszed el. Lehet hogy bejön, lehet hogy az idő alatt olyan hátrányba kerül a csapatod amit nem lehet behozni. Jómagam inkább a goldot választom ha úgy látom hogy nincs idő máshol újrapróbálkozni, vagy pedig olyan pozícióban vagyok amit nem szabad feladni.

A másik szitu a végjáték, amikor az utolsó percekben 1v3 szitu van, és minden lövés számít. Olyankor szintén szó nélkül goldot töltök ha AP lőszerrel célozgatni kell gyengepontokra. Ez van. Egyébként meg szerintem aki ismeri a tankok gyengepontját, az már golddal is odacéloz ösztönösen, legalábbis én sokszor veszem észre magamon.
    Arról nem beszélve hogy kisebb tierekben mekkora jelentősége van az apcr és az ap lövedékek közötti sebességkülönbségnek célzás szempontjából.