418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    nemtudom mi olyan hihetetlen ezenn. Ha lerushol az ellenfél vagy a csapatod lemészárolja az ellenfelet arrol te mint T34 es játékos nem tehetsz semmit, de ha ez a két dolog nem torténik meg akkor már ott is van az elso osztály vagy a tankász. Szépen nyugisan kell vele játszani nem ráloni minden szarra és a legfontossabb "nem megyek elore" ezt észben tartva míg elemzed a csapatokat tankokat simánn hozható a tankász. és egy másik tapasztalat amit ezzel a tankal tanultam meg : rohadtul jol lehet vele motorháztetoket loni még akkoris ha sidescrapel az ellenfél (persze aztánn chatenn jon a goldnoobozás de ugysem értik meg hogy az ágyu overmatcheli a motorháztetot jóformánn minden tanknál).
  • tothgyorgy
    Erről beszéltem. A stug meg van, a t28 esetleg meg lesz valamikor. A többi meg soha napján.
  • Plata
    Én nem mondom hogy jó játékos vagyok,de a stug küldiket megcsináltam,t28 light lószar volt,a heavy és a td sem volt vészes,viszont med és arty nem megy,mind a kettőnél az utolsó küldiben akadtam el már több mint féléve,ha med tankokkal játszom az életben nem látok Td-t,ha találkozom is td-vel valami porbafingó low tieres szarral,és 2k td sebzés kéne,artyval meg ha bemegyek csatába tuti hogy egyből vagy meghalok,vagy csapattárs lő le,vagy nagyon gyorsan meghal mindenki és nagyon lövéshez sem jutok.
  • ROMOTO
    no comment
  • yossarianHUN
    Átlagos játékosoknak ott vannak a Stug missziók. Jobbaknak a T28-asok. Nagyon jóknak a T-55-ösök, legjobbaknak meg az Obj. 260-asok. Ha ezek közül egyik sem megy, akkor... Igen, eltaláltad.
  • Megamax
    leírtam a tapasztalataim, és igen majdnem minden korom ászos vagy elso osztály, én szeretem azt a tankot a saját hibáival eggyutt. Mint említettem turelmesen kell vele játszani. elmondtam a gyengéit és az erosségét is tomoren. A legjobb ha a kérdezo felmegy a tesztszerverre és kiprobálja, viszont ha kell hát kell . Más tankot nem tudok amerikai heavy és prémium is aminek van kreditszorzója is.
  • ROMOTO
    Minél több csata van vele annál megbízhatóbban jelzi az adott értéket, ennyi a különbség , egyébként minden összehasonlítás nélkül azért egy tankászos meccset és kredithozamát átlagosnak beállítani akár top akár nem, erős túlzás, legfőképp mert érzésem szerint tankászt nagyon ritkán mehetsz ezzel a wn értekkel, azért ezt te is érzed?
  • András77
    Mit kell ezen görcsölni? Ha tényleg segíteni szerettél volna a kérdezőnek, akkor belinkelsz egy átlagos kört és leírod a személyes tapasztalatodat, amennyire tudod objektíven.

Belinkelsz egy ászos kört, amit mondjuk 100-ból 1x mész, vagy még ritkábban és azt a látszatot kelted, mintha abból a tankból ki lehetne préselni ezt szinte minden csatában.

Én mentem vele még öcsém accján több százat, ő is sokat, összesen 1000 felett és hát a kreditet jól hozza, de egyáltalán nem fun vele a játék. Inkább szenvedős, a lomhasága miatt, meg hogy mindig keress neki megfelelő hull down helyet. Ráadásul akkoriban még nem is voltak ilyen állat rush csapatok. Jobb esetben csak annyi történik, hogy nem tudja tartani a tempót, rosszabb esetben lő egyet és körbeveszik.

Ha kell a kredit és fontos a legénység képzés amcsi nehéz ágon, akkor megvehető, de szerintem hamar rá lehet unni, túlságosan környezet és csapat függő.
  • tothgyorgy
    Ez ez egész im (impossible missions) Csak a jó játékosoknak lett kitalálva. Átlagos , vagy az alatti (mint én) előbb kerül koporsóba, mint a végére.
  • Megamax
    azert van egy kis kulombség , nekem joval kevesebb csatám van vele mint neked , azert joval tobb csatánál máshogy alakul. A másik én nem hiszek az ugynevezett VN8 számlálókban, nincs aktivával az XVM em sem a játékban . Én csak játszok és mindegy ki az ellenfelem ,potenciális veszélyforrásnak kezelem lehet akármilyen "hulye" vagy szuper játékos. A másik mindegy hogy milyen prémium tankot vesz valaki amíg, van hozzá megfelelo tankja amibe a legénységet akarja képezni. Ésszeru használat mellett mindegyik premium tank keres szép kreditmennyiséget.Megamax játékos WOT ban
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 15:24:00
  • Megamax
    Hm kevés ez az 5 perc szerkesztési ido.
    Multkor volt rola szo , hogy a tankászt az XP re adja nem pedig a sebzésre , ahhoz pedig neked kell spotolnod és sebezned a spotolt tankot és minnél tobb tankot megolni. Ha XP-t akarsz sokat akkor ezt kell tenned , viszont ha kreditet akkor sok sebzést kell bevinned.
  • ROMOTO
    2107 a wn8 am vele 52,53 win, 1575 átlag dmg mellett, neked 1877 a wn8, 56% win, 1434 átlag dmg mellett, statisztikailag sehogy sem stimmel... akárhogy is az a baj, ha ilyeneket linkelsz akkor kissé félrevezető...
  • Angelus1991ster
    Egyáltalán játszott valaha a játékkal az gennyedék wg-s amelyik, megírta a """""""személyes""""""" missziókat/szopatókat?
  • Megamax
    csata kezdest azzaltoltom hogy magamnak mondogatom "nem megyek elore" es bevalik vagy elso osztaly vagy mastertanker koroket megyek vele. persze van mikor semmit sem sebzek mert lerohanja a csapar az ellenfelet- Meg én lassú komótos játékos vagyok. Szeretem elemezni a csatát , a csapatosszetételt, az ellenfél és saját csapattársak tankjait, képességeit
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 15:09:54
  • ROMOTO
    Nekem tök ritka egy ilyen kör, kb 30-40k között keresek vele átlagban (kb. 3000 kört mentem vele eddig), vlmi 4000 wn8 ra számítottam nálad a tanknál ha neked ez a tank ászos kör átlagos, de több mint 100 al kevesebb az átlagsebzésed vele mint nekem, hogy is van ez?...
  • Megamax
    átlagos kor a T34 el ha ésszel használod és persze ha topp tier
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 14:36:20
  • asolyom
    Én is várom a következő leárazást. :-)
  • Megamax
    A T34 heavy tank nem rossz de inkább kell TD ként használni a lassú ujratoltése miatt, Hulldown ban király ha dombon harcolsz vele , sík terepen már áttlovik a torony felso lemezét, még nem is kell a kupolára loni. Abban a tierben amiben harcolsz vele a legtobb ágyu overmatch eli a toron tetejét. Sidescrapelni nem alkalmas. A teste tud pattintani 175 penes ágyukat de attól feljebb már beutik. az ágyuja a pen miatt elég kellemes még tier X ben is de célozni kell vele. Nagy távolságban akár a Maus -t is elvéti oldalról. Nekem az M103 as legénsége van benne Bia, menetkozbeni célzássegíttés, ellenséges sérult modulok jelzése meg intuition. Ezzel a comboval elég sok ammoracket lehet vele osztani a nagy lovedék és nagy alfa miatt. Második lovésre a besárgult amorack garantált fejvesztés.
  • Irisz_
    *mozsárágyú *villanógránát
  • HTS s3rg1nh00
    nagyon atom tank szerintem,én t1 heavy legénységet raktam bele de azóta nem is játszom vele csak a t34-el
    nyilván okosan kell használni és a testét szépen elrejteni,akkor a 279-es toronyhoz kevesen tudnak hozzászólni.megkérdeztem pár ismerőst mi lenne a 2 tank amit vesznek mielőtt beleöltem a lóvét a legutolsó leárazáskor,nagyjából mindenki a t34+SP kombót mondta vagy a t54 mod1-et.
  • Irisz_
    A 2S1 pl mozsár ágyú HE meg HEAT meg villanó gránát volt bele csak. HEAT el 460 tól 580 mm ig lenne az átütése HE vel meg röhögnének rajta kb. A 9 es TD még elmegy...
  • tothgyorgy
    T-34 nekem nincs meg, csak ellenségként látom. A tornya kemény , de a teste jól beüthető. Nem érzem op-nak. Kemény ellenfél (nekem) , de egyáltalán nem legyőzhetetlen.
  • Angelus1991ster
    Tessék?
  • Irisz_
    Ezt te komolyan is veszed amit itt látsz?
  • asolyom
    T34-gyel mik a tapasztalatok? T29 legénységet kellene fejlesztenem, és ahogy látom más tank nem nagyon van erre.
  • Angelus1991ster
    Bővíthető még ez a cseh ág.
    http://pipboy.wtz.cz/wot-cs/#
  • ROMOTO

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.26. 13:48:43
  • Angelus1991ster
    Minden ilyen egy lövéses esetkor a Wg fejeseinek a fejében ezt kell elindítani.

De, hogy kegyes úr is legyek, a változatosság kedvéért ez is játszódjon le:
  • ROMOTO
    Abban az értelemben van hogy a nyílvánvalóan szar járgányok egy részét folyamatosan javítják, persze olyan kivételekre is van példa (fosch) hogy még szarabb lesz mint annak előtte...de a rebalance ezeket utólag is felülírja majd, a rejtett nerfekről meg csak privát vélemények vannak...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.26. 12:48:14
  • Userx2
    Mert nincs folyamatos rebalance?
  • ROMOTO
    A sandbox csak tesztelgetés, azoknak a paramétereknek semmi köze a realitáshoz, a rebalance meg végre lesz hajtva, valszeg jövő év közepe-végén, ami után valószínüleg az játékosok fikázása miatt még kivesznek-beraknak, állítanak ezt-azt...
  • Irisz_
    Inkább öntenék a tankokat tovább a játékba sokkal jobb volt.
  • Irisz_
    Köszi szépen, de sok sikerélmény nem lenne így tomatoként, van stream meg you tube ott kilehet élni a soviet fétisem! :D Most is Shilkát tettek be, mit lehetne itt vele szanaszéjjel magozni a tankokat!
  • Userx2
    Nyugi, nem fog változni semmi. Biztos, hogy nem változtatják meg az artyk szerepét sandbox módra. Gondolj bele, az IM szerves része. Prém lőszer téma még annyira sem egyszerű. Végtelenségig vitázhattok róla. Valahogy nem érzem, hogy bármihez is hozzá akarnának nyúlni. A sandbox kamu gyanús. Tesztelgetnek rajta dolgokat, de egészében nem lesz bevezetve szerintem. Hamarabb lesz cserélve az FV215b.
    Az AW lőszer választékával kiegyeznék.
  • HTS s3rg1nh00
    erről annyit,hogy tegnap a SU14-1 betalált a Tigris2-mre.1600hp mínusz és irány a garázs...majdnem uninstalláltam a játékot.
  • Megamax
    figy ha van kedved kiprobálhato az én WT-s accomat már egy jó ideje nem játszottam rajta azt sem tudom mi van ott, ha érdekel ide írj ne privátban azt ugyis elfelejtem megnézni.
  • Angelus1991ster
    WT-nek több játékosa lenne valószínűleg, ha egy életerő pontos csata fajtát bevezetnék.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.26. 12:24:08
  • Irisz_
    Max a WOT 2.0 át kezdem még el, WT t csak videókon nézem. Álmodj királylány kb. :D
    Az a baj a WG képtelen elszakadni a random koncepciótól, egy módot tudott játszhatóvá tenni az a 7v7 de nem több, századot is kivették de minek, pedig elfért volna.
  • Megamax
    A WT ben eléggé élethuek az áttutések nem? Probáltad már? én abban a játékban csak a második esély hiányát nem szeretem.
    Wot ban megcsinálhatnák azt is hogy ne lehessen látni az ellenfél HP ját cserébe rongálódnának a tankok, leszakadnának roluk a felszerelések ahol sok találatot kapnának ott gyengulne horpadna a páncélzat és elobb utóbb áttmenne a lovedék ott is. Fu én elképzeltem egy heavy tankot ami már a sokadik csatájánn van túl, az kozmetikailag már nagyon leamortizálódna, hiányoznának a lámpái, kulombozo felszerelések esnének le rola, széttlott kulso tartályok hiányzó sárvédok és pót láncszemek.
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 12:12:54
  • ROMOTO
    Nincs mert, most sehol nem írtam hogy a mi legyen vagy ne legyen a goldammoval, csak közöltem a számomra nyílvánvaló konklúziot, egyébként a privát véleményemet korábban már elmondtam itt, én a goldammó sebzését csökkenteném 20-30%-al, mert számomra logikus és vállalható alternatíva lenne a biztos átütés kontra kisebb sebzés a nagyobb sebzés és bizonytalan átütéssel szemben.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.26. 12:06:34