banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lichtmaschin
    kinai IS2 sokkal jobban feküdt mint a sima IS. valahogy jobbnak érződik. De az a 122 orosz fostömlő az őrületbe tud kergetni. Magasabb tíerben csak is masszív gold használattal lehet bármit kezdeni, vagy mész a medekkel.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igazából az IS3 is csak a top gun miatt jó, meg az RNG-s troll páncélja miatt. Kinai 110-et sokkal jobban kedveltem, de ott meg a fegyvernek volt némi hiány érzete számomra, mert a 212 átütés az sokszor mese volt. Páncélzata szemből és hulldownban jobb mint az IS3-é szerintem vagy legalábbis az én játék stílusomnak. Néha napján mikor CW-ztünk vagy mi azért az én gyenge játéktudásommal sok csatát lehoztam a csapatnak, vagy legalábbis hozzá segítettem őket a nyeréshez.