World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdemes megnézni, mi savazást kapnak a hivatalos fórumon.

Ha van egy kis eszük, ma még gyorsan leveszik, és holnap kijelentik, hogy csak áprilisi tréfa volt <#hehe>
Az persze, hogy kicsengessen annyit egy olyan OP harckocsiért. Annyi kicsengetése után megérdemli, 30 ezer forintból egy AAA+ játékot kap baszki. GTA 5-öket kiegészítőkkel.

Wg-sek pszichopaták, ennyi. Csak én vagyok olyan balfasz barom, hogy reménykedek, hogy annyira mégsem lelketlen szarok.

NA szerveren 120-170-es pingek vannak 😄 képregényt nem akrok nézni, ha mégis akkor kis buborék szövegablakok is kellenének.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.01. 14:56:34

angelus1991ster.blogspot.hu

Dettó.
Mi az elv, mely ellene szól ?<#nemtudom>
A troll csomag egy dolog, az mindig van, hülyéken kívül úgyse veszik sokan. Ezzel most az a bajom, hogy gyakorlatilag széles vigyorral az arcon, integetve köpték szembe azokat, akik már akkor a játékukat nyüstölték, mikor még három számjegyű poligonból álltak benne a tankok. Nevezzetek sznobnak, de erre érzékeny vagyok, főleg mivel soha az életben egy deka golddal, vagy bármivel nem honorálták azt, ha valaki már évek óta rendszeres játékosuk. Eddig csak antipatikus dolog volt, ez viszont most direkt megalázó.
Oké menj az NA szerverre, szia
Nézd a jó oldalát ! Az új userek egy LTP-t vagy Pz 2D-t kapnak. Te meg mikromuaszt. Ugye milyen különbség ? <#alien2>
Megtehetném, hogy megvegyem. Isten lássa lelkemet, régóta vágyok egy minimausra. De nem.

Már csak elvből sem.

Akkor megint jókat kaptunk😞
Pz II J-ért bőven megérte ennyi, meg kell hagyni, de ezért a fosért már 10k is sok ! <#nevetes2>

Igazából lehet titkon a WG évek óta azon munkálkodik, hogy átmenjünk az NA szerverre. Most már van rá elég motiváció is <#alien>
Természetesen nem, de ilyen mérvű pofátlanságra azért elég régóta nem vetemedtek.
Ez csak egy szokásos troll csomag az igénytelen wg-sektől. Min csodálkozunk?

Miért, szerinted most néznek először tök hülyének minket ? <#nyes>
Eszemben sincs 30k-t nyomni a játékba, belenyomtam az évek során már vagy kétszer ennyit, de genug ist genug. Mellesleg akkor se venném meg, ha kéne, ilyen pofátlan görény húzás után legalábbis biztos nem. Erre mondják, hogy kontraproduktív üzletpolitika. Azért tök hülyének ne nézzük már egymást.
Nem elég neked a mikromaus ? Az élő legenda? Akkor tenéked semmi sem jó barátom. <#nevetes2>
30k-t úgyis teszel bele évente prémfiók miegymás formájában. Most kapsz mellé egy OP tankot is.

Viszont az már valóban felháborító, hogy hétvégi event már nem is lesz ! <#rinya>
Közröhej, abból is a jobb fajta. Már meg is döbbentem, és elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában, hogy így, öt-hat év játék után először gondolnak a hozzám hasonló, vén veteránokra. Igaz, csak egy low tier prém tankkal, de ne legyünk telhetetlenek, jó ez, egyébként is a gesztusérték a lényeg. Ja, hogy ha veszel mellé 30 ezer forintért aranyat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez övön aluli volt.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.01. 14:41:25
Chieftain/T-95 t8-as brit közepes tankot vettem észre, na meg azt, hogy a CW-seknek megint adnak.
Aki meg nem klánozik de mégis WoT-tal játszik (meg csenget néha pár ezret nekik) immáron 4-5 éve annak a nagy lószaron kívűl semmi sem jut.

Új CW kampány, blablabla, Operation Typhoon, blablabla, aranyat lehet nyerni, blablabla, Chieftain/T95 a CW reward, blablabla.
Nem tudok mit erre mondani. Ha mégis "jogosan" kibannolnának érte.
https://na.wargaming.net/shop/wot/specials/1815/
Húzzák a faszukra a KV-220-2-jüket.

Ez a videó miről szól?
https://www.youtube.com/watch?v=_bkXpJDcPMU
Megtaláltam.

100 eurót fizessek nekik, mert hűséges voltam hozzájuk?

5 éve fizetek nekik havi 2500 - 3000 forint prémiumot.

Nem a 100 euro háborít fel, hanem a mellé rakott körítés.
Prémium shopban.

Miről beszélsz? Hol keressem ezt?
Cseten láttam,emlegetni.

Hol hallottad? Szerintem amíg Status Reporton/Armored Patrolon nem írnak róla, addig légből kapottnak minősíthető.
Ugyanez volt nálam múltkor, de szerintem az egész meccset kidobta a csába, mert következő csatában megkérdeztem chaten ki találkozott ezzel, és többen is mondták, hogy náluk is ez volt, akik az előző csatában ott voltak mellettem. Senki se értette, mi a szar van😄
Akinek nem működnek a modok:

mod nélkül menjen be garázsba, válasszon bármely tankot az IS-360-on kívül, ezután játék bezár. Modok vissza, vagy csak egyszerűen át kell másolni a 9.14 mappából a 9.14.1 mappába. Így fog menni minden, kivéve az új hülyesség, de az IS-360ra se menjen rá senki a a garázsban, mert a modokkal összeomlik a kliens.
Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2016.04.01. 13:12:44

Aha,le szedtem az új Jactor mod packot,de nem az igazi.

Hali, mindenkinek elszállt az összes mod?
Ha angol Td lett volna a ToT nyertese örültem volna,de a német tankok nem érdekelnek.
Viszont már asszem múltkor is kérdeztem,de nem válaszolt senki,vagy nem vettem észre,de szóval igaz a pletyka hogy jön az angol light tank ág?

Nem T49-el voltam,kurva med és arty küldikkel meg vagyok rekedve már régen azt próbálnám,de minél jobban görcsölök annál jobban szopok.

Közben megvan a megoldás, az új gömbtank fagyasztja ki valamelyik modot, szerintem xwm garázsmodot, de csak tippelem. Figyelni kell rá nagyon, hogy másik tank legyen kiválasztva, amikor kilépünk a játékból, mert különben az újabb belépéskor kifagy.

A másik, hogy néztétek a ToT-ot? Ez viszont kellemes meglepetés, hogy mindkét ágat leárazták a JP2-t és a Ferdinandot is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.01. 12:09:29
Akkorát durrant a T49 ágyúja, hogy a WoT is elszállt tőle. 😄
április elsejei tréfa. tán nem tetszik?<#alien>
Bazd mi ez az egész.Nagyban megy a csata épp harcolok erre ki basz a garázsba és ezt írja ki.
Hiba:Hiba a csatába való belépés során (FINISHED)

ROMOTO
Jobb ha tudod, (bár tapasztalhattad is az elmúlt időszakban) hogy a wg deklaráltan különböző modokat interpretál folyamatosan a játékába.
Szerintem meg jó a humorérzékük. 😄
Lefordítom: Bolond aki megveszi! <#nyes>

Mert az alapjáték úgy gánya ahogy van. De minden játékfejlesztő gecinél ez van.
Total War sorozathoz is módok kellettek, mert egy szájbabaszott történelmi atlaszt nem voltak képesek elővenni.

Egy sebzés panelt évek óta nem tudnak és nem is akarnak beleírni a WoT-ba.

Áprilisi csomag bizonyítja, hogyan viszonyulnak az EU-sokhoz. Igazi pszichopata kreálmány ez, ahogy azt megszokhattuk.

Mydgard
Ment pm.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Kapják be,nekem meg lenne az 5 év,de tudod mikor veszek,majd ha fagy.

Nálam konstans fagyás, elindul de kifagy a játék a garázsba lépéskor, szóval valamelyik mod nem kompatibilis. Aslain megint kiba ideges lesz, mire megtalálja, hogy melyik és kiadja a frissítést, mert közben kapja savazást és nem teccik neki.
Mydgard
Nalam mennek a modok csak at kellett masolni a csomagot a 0.9.14.1-be.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Neked miért ha fáj ha valaki legális modokat használ? A WG lehetővé tette bizonyos modok használatát innentől meg csak azt látjuk, hogy egyáltalán nincs koordináció.

Természetesen mindig jön egy ilyen megmondó ember, mint te, aki a saját bevallása szerint modok nélkül játszik a legjobban. Ez nagyon szép, csak kit érdekel? A többség modokkal szeret játszani, amiknek a használatát a WG engedi, sőt, sőt bátorította, emlékezzünk csak a különféle mod készítő versenyekre és pályázatokra.

Innentől meg az a gond, hogy már több nagy mod készítő abbahagyta a WG hozzáállása miatt, mert érthetetlen okokból, indokolatlan esetekben, mikor mindenféle bolhap.cs patchok tönkre teszik az ember modjait. Ebből már volt komoly shitstorm egyszer, amikor tényleg szinte hetente kellett a modokkal bűvészkedni, most megint előhúzták ezt a módszert a varázskalapjukból és nem teccik nekem.
én nem értem az olyanokat mint pl te hogy jajj a mod pack nem működik....éééés mivan ha nincsen mod anélkül nem vagytok képesek játszani?
Ez már a legalja, undorító az egész marketing bandája. Minden mozdulatukon látszik, hogy az EU-ból akarják kiszívni a legtöbb pénzt. Arra nem is gondolnak, ha már ilyen különbségeket tudnak tenni szerverek között, hogy az EU országokon belül sem egységes a vásárlóerő. Lehet, hogy egy német kisiskolás ki tudja hisztizni a szüleinél az ilyen csomagokat vagy még inkább az a fiatal felnőtt, aki játszik megengedheti magának, de magyar csak kevés van ilyen és még lehetne sorolni a csóró országokat. Persze akkor még inkább látható lenne a különbség tétel, bár most sem tudom, hogy miért képzelik azt, hogy az emberek sík hülyék és nem tudják, hogy a másik szerveren mit adnak. Na mindegy is, ez már közelít a sima útszéli rablás kategóriájához.

Van ismerős echte német család meg több kiköltözött magyar család is és gyakorlatilag mindenhol kap a gyerek zsebpénzt, magyar szemmel nem is keveset (50EUR kb, de egyiknél 150EUR-t kap a gyerek), de ők sem költenének szerintem 100EUR csomagra, mert a zsebpénzből kell egy csomó mindent fedezniük (mozi, játékok vásárlása stb) legalábbis akik következetesek. Nekem mondjuk tetszik ez a németes zsebpénz megközelítés, kisebb összeggel én is alkalmazni fogom, ha annyi idős lesz a gyerek, de a lényeg, hogy énszerintem csak fiatal felnőttek képesek még nyugaton is 100EUR-t kipengetni, gyerek kevés van olyan aki zsebpénzből megoldaná vagy szülőktől kisírná.

Ez az április fun mód meg nagyjából semmire nem jó, lehet hogy az én user errorom, de csak futkosok össze-vissza, néha eltalálok egy tankot, egyszer már sikerült beküldenem a lávába egy ellenfelet, de a győzelem nagyjából attól függ, hogy mennyi öngyilkos hülye van egy adott oldalon, ahol több, azok vesztenek.

xp-t vagy kreditet nagyon keveset ad, le kell vele tolni a 10 győzelmet, aztán ennyi. Ráadásul még a meglevő orosz light parancsnokot sem tudom rárakni, mert fixen van egy legénysége. Győzelem után ad 750xp-t, de szabad xp-t már nem ad. Mondjuk ez okés lenne legénység húzásra, mert a csaták rövid ideig tartanak, de ugye csak 1 legényt húz vele az ember, szóval olyan igazán értelmét nem láttam. Azt hiszem frag után ad 7,5e kreditet, de nagyon nehéz bárkit is eltalálni vagy belökni.

Ja meg kinyírta az aslain modokat is, próbáltam átmásolni a 9.14.1 könyvtárba mindent, de az nem működik. Újra install sem, mert 9.14-be akarja tenni, úgyhogy megint javítania kell Aslainnak, gondolom megint kiba ideges lesz, mert volt már ilyen, hogy sz.r patchok után állandóan javítani kellett a modokat és akkor nagyon ingerülten írt a WG-ről...
Sunsetjoy
2015. április 1-jén videó, developer diaries: MODERN TANKS in the game (link)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Elég az a 24 óra,még sok is.1 perc is tökéletes lenne ehhez a fos akcióhoz.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Egy valamit ne feledjetek a 175 penes orosz ágyúkkal kapcsolatban: 122mm-es a HE-vel nagyon szépeket lehet harapni.

WZ111-el szinte csak azt tüzelem. Vagy toronyra lövök direkt, hátha viszi a csövet, vagy a lövészt, vagy közelről az egyébként is kényes pontokat célzom, oda többet sebez. Csikicsukinál nagyon furfangos, ha mindig csak láncot lősz. 100-150 sebzés bemegy és szépen visszahúzódsz anélkül, hogy az ellenfél meglőhetne.

Néha meg lehet szívni és lesz hat lövésből ötszáz sebzésed, de általában jól teljesít. Papír ellenfelekre meg töltök egy AP-t és mindjárt javul a mutató. IS3-ra oldalról meg egyébként is jobb az AP az előzőekben felsoroltak miatt.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Sunsetjoy
Csak 24 óráig érhető el. Csak ÁPRILIS 1-JÉN. 😄 A-haaa 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Antimat
Mekkora faszcibálók.... <#banplz>

cyka blyat