418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tothgyorgy #380814 Ne foglalkozz vele. Megsértődött.
Számomra a kemper az aki az indulási hely közelében keres egy bokrot, sziklát, és el nem mozdulna onnan semmi pénzért. -
Valaki mondja már meg,milyen távolságból illik leadni egy lövést,hogy ne legyek camperg..i 

A kolléga sérelmezte,hogy meg,majd kilőttem,úgy hogy nem spotolödtam fel..
Igaz a fogalmakkal sincsen tisztában,de ugat
Mikor nem válaszoltam,mert éppen egy Convay-el lövettem szét magam,akkor átváltott angolra
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
3 betű: RNG
Anno még 8.4 körül Hellcattel volt, hogy KV-1S-et is pattintottam frontból (122mm-es löveg, régi 6-os HT) -
tothgyorgy #380811 Lehet hogy pont a lövegpajzsot találtad el. -
plutoka #380810 Valakinek van rá ötlete, hogy lehetet, hogy az ellenséges Hellcat patintotta a KV2 lövésemet? Szemből lőttem rá, közép távolságról és lepattantót lőt??? Másodjára persze már talált és elszáltt, de ilyet még nem láttam. Csata után megnéztem a jelentést, csak azt a 2 lövést kapta amit én lőttem, 1 átütő, 1 nem... -
tothgyorgy #380809 A T44 nekem sem jött be, mondjuk a t54 sem. Az az alap ágyú egy szenvedés. -
Bár nem néztem utána hogy miben tér el a T44-100 a sima T44-től, de ha nem sok mindenben, akkor tartsák meg maguknak. Most nyomom a T44 grindet, és azt a tankot én egy hányadéknak tartom, alig várom hogy eljussak a T54-hez és végre eladhassam. -
tothgyorgy #380807 Nekem 2 garázshelyem van, meg néhány kidobandó tankom. Meg van 1 rakat ami csak rozsdásodik. -
Objektív ok az új fizika, ami jócskán betett ennek is, a lightok mellett, sokkal könnyebb fejreállni vele mint bármi mással, ha mondjuk egy nagyobb gép seggébe kerül simán felpréselik egy tereptárgyra és felfordítják, stb. -
Plata #380805 Így is van 10 fölösleges garázshelyem,és úgy hogy a garázsban van vagy 5-6 kidobható tank,mert csak legénység tartásra van bent.
Az előbb sigfried line pályán padló gázzal robogtam T49-el,de nem figyeltem előre,csak az ellenséget céloztam,és ráfutottam vagy 60-al a tankcsapdákra,aszittem meghalok,de lazán repültem vagy 30 métert és a tankcsapda túloldalán lazán padlót fogtam.
Fogadok szándékosan próbáltam volna meg összetörik a tankom.
-
tothgyorgy #380804 Hétvégi ajánlat: Nyerj meg 30 csatát úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban
Jutalom:1 db garázshely
Jó játékosoknak ingyen, rosszabbaknak (mint pl én) némi küzdelem árán. Kb 40% wr az 75-80 csata, 25-27 per nap. 18:00-ig dolgozom mind három nap, +útidő +kajaidő +család. És másnap 06:00 kezdődik a meló ismét. Hát ha meg lesz, akkor is szorosan.
És ha felforr az agyvizem, úgyis kilépek, és megyek röpködni a wt-vel. Az megnyugtat. 2 napja reggeltem be, mert majd megütött a guta (lövések mellé, rikosé, engem meg beüt mindenki Austráliából, 5 tank csak rám vadászik stb)
T44 legyen meg annak aki akarja,előre grat hozzá. Én nem hajtok rá, mert iszonyat időbe kerülne. És nincs elég nyugtató itthon.
-
asolyom #380803 Értem. Köszi. -
yossarianHUN #380802 Bétások kapták még anno a játék megjelenésekor. -
asolyom #380801 Ez az M4A2E4, a teszt szerveren a tech tree alján van, valami új prémium tank lesz? -
A 41-es kernel power amúgy nem a hiba oka, hanem a következménye. Vagyis a 41-es power kernel hiba csak arról regél, hogy nem megfelelő volt a rendszer leállítása. Én azt mondom, hogy kérdezz rá itt sg-n más technikai fórumban is, hogy minden fontos infót röviden leírsz.
A driverek nagyon trükkös dolgok: volt problémám anno egy jó minőségű tuningalaplap alaplapi hálókártya (realtek) lemezre rakott driverével, mert pl. nem a megfelelő volt ahhoz a rendszerhez. Fagyott tőle a gép - egy másik verzióval tökély volt.
A memóriatesztek (ha azt végeztek) jók, de egyszerre futó, komplexebb folyamatok tesztelését nem hiszem hogy hosszabb ideig tesztelgették (játék közben proci,ram,videókártya, hangkártya, hálókártya is használatban van). -
Am biztos van valami a háttérben, mert tényleg alig látni E25-öt. -
A event azért lett így-úgy megcsinálva mert elsősorban tesztelnek vele, volt róla szó csak elfelejtődik ugye, a kerekes felfüggesztés, a több tornyos-löveges megoldás, a pályákra lepakolt füstjelzéseknél lévő boostok mind játéktechnikai elemek tesztje is egyben... -
nekem 1000 körül jár, de talán még 400 meccs után lehet hogy több lenne (a svédeket pl talán könnyebb lenne vele lövöldözni, majd akkor sűrűbben előveszem), egyébként elhiszem hogy régen játszottál vele, akkortájt talán több volt a sima bokros pálya ha jól emlékszem, azóta volt némi tereprendezés, stb. (sőt van egy konteom is hogy direkt városi pályákra rak hogy szivasson vele) tény hogy sokaknak elment a kedve mert nem sokat látni belőle, csak tudnám miért... -
Lucifer001 #380796 Találati arány 70% azt nem tudom mennyi volt az átütő . 4 skilles crew . Látom elöző hozzászólásomban van hiba . Telóról nem tudok vissza javítani . Ism. Régen játszottam vele . -
Lucifer001 #380795 839 csata , 1235 átlag seb. Régen játszottam vele . De az biztos , hogy a hosszú sík terep az előnyös nekki , hol él tud bújni a bokorban . Goldot nem szórtam soha . Smucig vagyok :-D -
Kronos79 #380794 Azért nem írtam más progit, mert nem nagyon volt eddig más tapasztalat. Előtte felraktam a No man's skyt(kamionos verzió), mert azon látszani kellett a különbségnek. A régi configgal diavetítés volt. Pár óra után sem fagyott.
Azóta, hogy ide írtam játszottam egyet a Wolfenstein - New Orderrel és bírta is kb. két órát, majd lefagyott.
Ahol vettem, ott kétszer futtattak tesztet és nem jelzett hibát.
Találtam egy fórumot, ahol írták, hogy van napló és meg lehet nézni, hogy mi volt a gond. Na itt nekem 41-es azonosítóval kernel power hibát ír. Ennek is utánaolvastam, egy helyen azt írják, hogy hangkártya probléma. Frissítsem. Ezt már csak holnap fogom megtenni, bár egy új gép esetén nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Nem tudom, hogy nem akadhat össze a Realtek driver valamilyen módon az Nvidia HD audio driverével? Fogalmam sincs ez utóbbi mennyire szól bele az alaplapi hangkártya dolgaiba.
A vicc az, hogy a WoT fórumon olvastam egy topicban, hogy Wg-ék elszúrtak valamit az FPS terén 9.15-ben és a high end kártyák fagynak. Volt egy ötlet a javításra. Megcsináltam. Ezzel is letoltam pár csatát és a végén megint csak előjött a hiba. -
Jah, a másik hogy lövés közben is alig villan hála a kis kaliberű fospisztolyának, bár inkább raktak volna rá vlmi használható löveget, vagy vlmi értelmes átütést. -
Gyuszopapa #380792 Amikor először kijött ahhoz képest. -
yossarianHUN #380791 A játék egyik, ha nem a legjobb álcájával rendelkezik. Érdekes kijentés, hogy világít. -
realcsabi #380790 Én is kedvelem de ritkán veszem elő sajnos. Mindig van más ami jobban leköt. -
Nálam fossa a frageket, ideális a misszióhoz. -
realcsabi #380788 Az E-25 világít? Az alap átütése egy kalap kaki abban igazad van? de ha a kamoját rossznak érzed akkor valamit rosszul csinálsz. Vagy milyen tankokhoz képest tartod rossznak? -
Gyuszopapa #380787 Elég nevetségesnek érzem de egy ideje az alaplőszerrel semmit nem lehet belönni vele.Vagy pattan vagy kritikal(megeszi egy modul vagy leveszi mellel a sofőr) vagy lánc de sebzés az nem.
Egy tetves IS kilővésével is szenvedni kell és hol van akkor még a tier 8.Ja és világít mint egy karácsonyfa.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.09.23. 21:11:28 -
Új gép esetén fontos kérdés, hogy más játékokkal is csinálja (ezt nem írtad le)? Ha így haptákba vágja magát, akkor valami hardveres probléma is lehet az ok, nem csak a WOT. Valami driverütközés (akár hálókártya, akár hangkártya, memória, videókártya...) vagy ilyesmi.
Nem írtál plusz infókat, így az alap dolgokkal kezdtem a találgatást. -
Más progit próbáltál? Annál is fagy? Akkor lehet RAM. memtest86 megmutatja, ha valami gebasz van vele.
Vagy winfos reinstall, hátha valami driver kavar be. -
Angelus1991ster #380784 Ja hát ezen fel sem idegesítem magam.
Piacvezetők és ez van, ennyit nem voltak hajlandók Pc-re megcsinálni.
Ezek helyében egy A7V, Mark I, FT-15, St Chamond típusokkal tűzdelt módot csináltam volna. -
Mindig a PC a legalja a mikrót használó oroszok miatt....
-
Valóban, mivel a lényegen nem változtat, majd 400 meccs után azt mondanám hogy óvatos becsléssel és bő goldhasználattal átlag 30% a lövéseknek lepattanó, lánc, 0 crit... -
Legalább artyk nincsenek :) Próbáltam már windowson, de a játékos állomány rettenetes. A wot közönsége taktikai géniuszokból áll azokhoz képest XD
Aztán csináltak belőle egy olyan tankot ami már csak azokat frusztrálja akik megvették. (mármint a T-59-ből)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.23. 19:40:17 -
Angelus1991ster #380780 Dugják fel a seggükbe. A WoT Blitz olyan mintha a WoT-ot eddigi idejét néznénk végig.
Sima Pc-s WoT-ban a Type 59-ből is csináltak egy játékosokat gecire fusztráló megszerezhetetlen tankot.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.23. 19:38:30 -
Wot Blitz-ben visszatért a shopba a Type-59 16405 Forintért. -
Kronos79 #380778 Lenne egy technikai problémám. Végre hosszú idő után volt alkalmam egy új gépet venni. A WoT viszont nem szereti. Minden csata után, a garázsba lépve megfagy az egész gép. Megpróbáltam újrarakni a játékot és utána jó is volt úgy kb. 5 csatán keresztül, aztán megint fagyi. Végül csak romlott a helyzet, mert már csata közben is csinálja. Modokkal és nélkülük is. Ha volt valakinek ilyen, vagy hasonló problémája, megkérném, hogy legyen kedves megosztani a megoldását! Előre is kösz! -
Angelus1991ster #380777 Inkább a t6-os brit artyra, az FV304-ra hasonlít. -
kiköpött Archer kinézete van :D -
Lucifer001 #380775 Az apró részletek