banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ha lenne mindig lehetőség közelharcra, akkor szerintem jobb lenne a troll. A 190 nagyon kevés tud lenni a tier8-9 nehezek ellen. Tudom, hogy nem az ONI-nak kéne megoldania az ilyen helyzetek, de rendszeresen így jártam vele.

Múltkor már volt erről szó, hogy vannak, akik képesek 175 pennel szétszedni frontból egy IS3-t, de én nem tartozom közéjük. Nekem a 190 pennek is küzdős volt is3 ellen és akkor a tier9 vasakat inkább hagyjuk is, elképzelhető.

A troll ágyú előnye, hogy ezeket sebzi, igaz azzal is célozni kell gyenge pontra, ha több hp-t sebezni is akar az ember.

A gond viszont az, hogy a troll csak speciális közelharcos helyzetben nagyobb tankokkal jobb, a 190 penes meg univerzálisabb és nem tudod előre, hogy milyen csata jön.

A rush moronokkal szemben is jobb egy gyorsan töltő ágyú, ha a te csapatod rushol akkor szintén jobb, ha van esélyed sebezni, mert kénytelen vagy távolsági lövéseket leadni, ami a trollal nem fog menni.

Emiatt a 190-es ágyúval húztam ki én is, de ha trollos ONI-ba belefutottam egy az egy ellen helyzetben, akkor általában kiszedett, ha nem tudtam rámenni és kihasználni a rövidebb töltés időt (mondjuk mert TD-k fedezték, ezért csak minimális időre lehetett kinézni). 1-2 troll lövés ráadásul garantáltan kiszed modult vagy legényt, utána még nehezebb.

Arról nem is beszélve, hogy nehéz tankok állandóan prokhorovka,malinovka meg sand river pályákon találják magukat...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.04. 16:24:35