World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na persze amikor küldihez kellene spotolni akkor nem megy.<#taps>#taps>
Tegnap a t64-el akartam 2000- et spotolni hogy ne vegyenek észre. Csak tier8 és városi pálya. Lehúztam vagy 10 ilyen kört....
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Sajna nincs annyi aranyam ami ehhez kell.
1611 aranyból max egy t5 tankra futja.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

További képek.
http://thearmoredpatrol.com/2016/03/31/m41-90-gf-pictures/#more-19524
Bar sztem nem egy napos lesz legalabb a hetvegen bent fogják hagyni.
Ezt miért nem képesek már ma kiadni? <#confused>#confused> Ha az a mód, kb. egy napig lesz elérhető, ahogyan annó a Karl Pixel-mód 2014-ben.

2 ágyús Joszif Gömböc lövésére kíváncsi vagyok, hogy oldják meg. Vagy egy pontról indul egy lövedék, vagy mindkét csőből 1-1 lövedék indul meg.
Fun mód térképén ha jól látom, a Wg új Masters of Orion játékbál való hajók vannak.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
3200-3400 damage még nem ér lila win 8-at.
Az első lövés hibátlan. Szinte mindig. Ha jól rémlik, 1,16 sec telik el két lövés között, de a valóságban több mint 1,5 mp kell várni két lövés között (szükülés).
Azonban ez is hordozza a tárasok betegségét, nagyon ritkán penetrál mind a három lövés, jellemzően a második mindig pattan, vagy lánc.
Ami igazán nagyon-nagyon jóvá teszi a tankot, aza a 21 mp-es újratöltési idő.
GYakorlatban ez azt jelenti, hogy egy E100, Maus, IS7 kétszer tud csak rád lőni, míg te cserébe két tárat lősz ki rá.
A legénység még fejlesztés alatt, a TVP.be beleraktam 100 000 free xp-t, nem akartam elveszteni a józan eszemet. Na egy a 100 000 xp hiányzik a legénységnek, de nagyon.
A TVP is úgy ég nálam, mint a zsír, a t34/100-ra meg már számolni sem tudtam, hogy mennyi tűzoltót használtam fel.
Érdekes amit az ágyúról írsz, mert mindenki dícsérte. Fullos a tank egyébként teljesen, legénység is 100%? Ha nem, akkor még van remény....
A 9-es Skodával voltam (emiatt megéri az összes szopás), aranyat töltöttem, (310 pen HEAT)mert egy roncs mögé húzódott E100-at készültem kipiszkálni, de egy vörös is3 jött szembe velem. kb 100 méterre voltam tőle, céloztam, és a 3 ból csak egy ütötte átt a frontját.
Szánalmas.....
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
az hogy ez miylen lesz majd elvalik, egyenlore szamomra nagyon szemrevalo😊
Na, kitomboltam magamat.
Létezik ilyen homályzóna? Camo bónuszt kapnak a foglalók? Ez az egyik, a másik meg Provhorovka. 200 méterről sem lehet látni a foglalókat.
Meg a pálya textúrázása és elkészítése mennyibe kerülhetett. Időszakos vagy állandó módként meghagyhatnák, úgy, hogy olyan lenne mint a "gyakorló csata" mód, ahol veszteségesen jössz ki a lőszerhasználat miatt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De ezért ezreket kikúrni a picsába? Hogy aztán csak egy napig/egy-két hétig játszhassunk vele ? Fájó ez.
Fun-mód medál:
Térkép:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.30. 18:20:27
Stabilan hozza a 2000-es sebzéseket normál lőszerrel, és a páncélja is megacélosodott. Most már eltalál dolgokat, és át is üti azokat.
Új kedvenc prém tankom lett.
UI: vagy lehet, hogy megtanultam vele játszani.
Lengyel minor ággal a magyar (és talán még a román, spanyol) minor ág is bekerülhet.
Úgy vagyok vele, hogy ilyen játékba annyira nem szükséges a magyar ág. Minden magyar tankcsaládból a top kerüljön be.
Ilyen a Toldiból, csak a Toldi III, 2db Tas közül a t7-es verzió, 2-3 db Turánból a 43M Turán III, Zrínyiből a II-es derpes, V családból a V-4
Toldi Marder, Nimród esetében csak egy van. Ezeket igényesen behozva kéne megoldani.
Mostani Sentinel I AC igényesen megcsinált csomagja példa lehetne rá, hogy kell prémium tankokat behozni.
Ez egyébként pontosan olyan dolog, hogy a Type5 is egyszerűen belőhető szemből, hiszen van neki egy bolhap.csnyi 0-ás gyenge pontja szemből állva a bal oldalon. Sőt még IS7-el is belőttem, igaz ott álltam az arcában.
Ezeknek a 122mm-es 175penes ágyúknak horror célzási idejük van és nem lehet velük kicsi gyenge pontra rámenni. Pontosabban ez is olyan dolog, hogy belőhető minden, a kérdés, hogy amikor kimegy az ember egy BL9 ellen akkor mit vállal be, mennyi célzás időt.
Nagyon gyakori ellenfél, ezért írtam, hogy qrvára unom már, IS,KV4 elég hosszú grind, mire meglesz a normálisabb ágyú, most az IS3 szintén 40e+, most a TVP is 175-ös ágyúval van stock állapotban. WZ111-et nem is említem, pontosan ezért nem is nagyon használom azt a tankot.
Érdekes, hogy az SP-vel jobban vállalhatóak a gyenge pontos lövések. Ennyit számít a célzás idő meg a pontosság. Persze ha csak 2-3 lövés az IS3, akkor nem kísérletezek vele, hanem megy az arany neki.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.30. 14:49:12
Viszont mindig elcsodálkozok azon h én vagyok ennyire balfasz v mások ennyire jók h csak úgy reggelire eszik az is-3-t szemből 175 pennel 😄 (anno mikor nem volt más lehetőség és lődöztem bulldog-al szemből akkor is csak ha RNG beadta tudtam átvinni...😄)
(az h ha szögbe áll vágom h a felém közelebb eső lemezt könnyebben belövöm mert elveszti az extra angle adta előnyét...szval másra gondolok 😄)
lel...