418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Az E 25 limites.
  • Angelus1991ster
    T7-es svéd TD:
    https://ritastatusreport.live/2016/09/23/supertest-swedish-ikv-90-b-full-stats/
  • ROMOTO
    Nekem is fostalicska vele a statom, (az M56 al ellenben tök jó statod van) de ennek ellenére jobban szeretek vele menni mint mással mert vagy nagyon jó köröket megyek vele vagy tök szarokat, de a pozitív hozzáállásomat is bizonyítja hogy csak a szépre emlékezem...érdekes látni nálad hogy egy td-nél mennyit számít az a fránya camo...mondjuk nekem az e25 el is csak szívás a játék, feldob 2 tierrel feljebb aztán baszhatom az op camo-t ha arannyal sem hajlandó kb. 150m felett bármit átlőni...
  • asolyom
    Bírom az olyan figurákat aki, ha nem úgy játszol, ahogy ő gondolja, akkor rögtön reportálni akar. Most is egy IS belement az első vonalban való harcba egy IS-szel, és egy IS-6-tal, és mikor meghalt, akkor mindenki más idióta volt, aki nem ment vele együtt meghalni. Aztán persze mindenkit fel akart jelenteni.
  • joe662
    Igen,elég fostalicska statjaim vannak,de már régota nem érdekel,csak játszok amíg szórakoztat,ha már nem akkor kikapcsolom.
    +a fiam is ezen randalírozik//van kire fogni/
    Az RhmG az tényleg fossa a pénzt,de ez se hoz rosszul,csak sokszor belefutok ilyen,he-t használó piroskákba,és akkor hamar vége a mókának
  • ROMOTO
    Na igen, minek 2 papír prém td egy nemzetből? A kis skorpióval 1200 átlagsebzésed van a naggyal meg 1520, talán azért a nagy jobban hoz a konyhára...
  • joe662
    Ezt a kis szarost nem bántam meg,hogy megvettem nem ugy mint a nagy tesöját

• ROMOTO
    Apropo szarul bolddogulás, láttam youtubon pár hardcore arcot interfész nélkül csatázni, szóval vannak még lehetőségek hogy az összes csalást ki tudd zárni a játékban...
  • Gyuszopapa
    Ja,biztos kibírta röhögés nélkül a 10-es grille mikor stock ágyús 110-el 500-at belevertem HE-vel,.Vagy a Pershing 300-at kapott plussz kihalt a fél legénysége.
  • plutoka
    Fura, de nekem Redshire-n lett meg, obj 15 küldetés, igaz nem épp a szokásos spotoló móka volt, mivel T49-el voltam. A küldetéshez nem csak spotolni, hanem sebezni is lehet, és nem árt ha minden lövés után láncolás szinte garantált, és utána azt is számolja. :)
  • Kronos79
    Nem tudom. Én sosem használtam és nem is tervezem. Csak élőben, vagy videón láttam. Még csak rá sem kerestem.
  • Sunsetjoy
    Minél jobbak programozásilag, annál inkább, tudomásom szerint, nem használtam soha. Lehet, hogy pl. meghívott player tier 10-es eléréséhez használják néhányan a gagyibbakat :)
  • voivod32
    Szarul boldogulok, de ez így normális, olyankor jön a HE lőszer, láncolok,spotolok, sunnyogok hátul , megvárom, míg az erősebb tank mással van elfoglalva, és hátba/oldalba lövöm, stb. A gold használatomat , könnyedén ellenőrizheted, raktam fel elég képet a fórumra, rákereshet bárki, de erősen kétlem, hogy fog olyat találni, amin nálam gold lőszer van egy tankban.
  • asolyom
    Ez fizetős progi?
  • Lichtmaschin
    Ha ott ki mentem volna a bokorba, akkor tuti megkapom a spotot....az az árok ott egy magic árok
  • Kronos79
    Igen ez egy program.
    A leggyengébbre sikeredett bot nem mozdul el a megjelenési pozíciójáról, de ha meglát valakit a torony ráfordul és lő. Viszont ha eltűnik, a torony visszaáll eredeti pozícióba.
    A kicsit fejlettebb már közlekedik is. Igaz, hogy egy előre meghatározott útvonalon és el tud akadni tereptárgyakban, de már kevésbé látványos. Azt hiszem Quickybaby youtube csatornáján van egy ilyen videó.
    A legfejlettebb botok pedig jobbak, mint sok gyenge játékos.
    Ezek arra kellenek, hogy ha kolléga nem ér rá, mondjuk iskolában van és meg akar szerezni egy tankot, akkor mire hazaér már van elég XP. Vagy legalább az XP egy része már megvan.
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2016.09.23. 10:15:53
  • asolyom
    Valaki mondja már el nekem, hogy ez a bot voltaképpen hogy is működik! Valami progi irányítja, a tankot és nem ember? Akkor milyen értelme van az egésznek? Hacsak annyi nem, hogy nem ül ott a gépnél, de mégis kap xp-t, meg kreditet.

Most is volt egy T9-es csatában egy 10k csatás E75, aki a bázisnál kempelt. Többen írták rá, hogy bot, de én csak a replayen láttam. Csata közben riktán figyelem a chat ablakot.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.23. 09:50:12
  • Angelus1991ster
    Nekem csak elsődlegesre sikerült Bulldoggal (8k spot) épphogy.
    Naná, hogy hol máshol mint Fiery Salient-en.

Szerencsére már 9.16-tól lesz spot sebzés mérő is :)
  • Sir Charles
    Ja, pont azon csodálkoztam, hogy az elején nem a bokorba mentél, csak a domb tetejére és k..ra senki nem vett észre. :)
  • Lichtmaschin
    köszi, régóta szenvedtem a küldivel és nézegettem melyik tank alkalmas erre. és a t54ltw a legjobb szerintem, de nem a nyers statok miatt, hanem a rejtett statok miatt. sokáig wz132-vel próbálkoztam, de sosem volt átütő nekem az a tank. hiába jó a camoja a t54 ltw-nek sokkal jobb. látszik is hogy kb kinn állok a semmi közepén és a másik t54 ltw nem spotol meg....
  • Sir Charles
    Gratula, szép kör. Szerintem máshol meg sem lehet ezt a küldit csinálni, csak itt Malinovkán a spot-bokorban.
    Ami furcsa, hogy "érzésre" nem volt nekem ez 10k spot, nagyon beadott mindent a gép.
    Úgy ránézésre 6-7000 volt az elején a nagy szórás, de utána nem nagyon volt spotod, bár sok kicsi sokra megy.
    Nem gondoltam, hogy a T-54 lightnak is ilyen jó a camója, azt hittem ilyen csak a francia light-vonalon van.
    Még egyszer, szép meccs volt.
  • Lichtmaschin
    végre beadta 10k spot t55a küldi
  • bekescsaba
    én az oroszokat 7,5 óra alatt csináltam meg, a németeket 8,5 óra alatt. Itt is, mint minden más wot-os küldiben, specifikusan kell játszani, nem úgy, mintha tét nélkül játszanál. Elméletileg meg lehet.

Meglepő, hogy a KV1 és Rudy párossal kényelmesen meglett a sebzés is, alig-alig kellett besegíteni az Object 263-al.
  • Irisz_
    Autizmus!

• asolyom
    Nincs is szebb annál, mint amikor a T29 lövegpajzsa nulla sebzéssel benyeli a T-54 kumulatív lőszerét. :-)
  • barret
    Nem mindenki olyan ügyes ám mint Te :)
  • Lucifer001
    Igen . Sajnos igaz .
  • Kronos79
    A csatát nem bázisfoglalással nyertétek meg, ezért nem adta meg.
  • Lucifer001

• Lucifer001
    Nekem Kína a cumi WZ-111 el , és Japán az O-ni val , meg a japó tigrissel . Kína tart 30.000 / 30 nál , Japán el sincs kezdve . Többi nemzettel nem lesz gond .
  • Antimat
    Miért, minden meccsen Pool medál, úgy hamar megvan xD
  • viper07
    nézd meg a recent statját, azonnal látod mennyit játszott :)
  • András77
    Most találkoztam egy csákóval, aki t44100-al tolta és azt állította, hogy kigrindelte, nem vett egy tokent sem. Most hétvégén toltam sokat én is, de a közelében nem vagyok a befejezésnek. A sebzésben németekkel végzek a leghamarabb, 114e sebzés eddig, de még csak 76 frag van. A többi nemzet rosszabbul áll.

Nem tudom eldönteni, de szerintem kamuzik a srác és vett pár tokent vagy akkor tényleg éjjel nappal tolta, szinte megállás nélkül. Ha azt mondta volna, hogy 3-4 tokennel megcsinálta, azt még talán elhinném.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.21. 20:58:11
  • Irisz_
    Nem tervezem hogy innen a játékból megyek nyugdíjba én már pörgetném T62 vel meg T64 el meg T72 vel.
  • Lunki88
    Remélem egyhamar nem lesz 2.0. Előbb ezt kéne helyrehozniuk.
  • asolyom
    Kerekedik az arcom, amikor 23k csatás egyént látok 200 WN8-cal. Azt gondolná az ember, hogy ennyi csata alatt valami ragad is az emberekre a koszon kívül.
  • Irisz_

Majd talán WOT 2.0 ban. :)
  • davidbog
    OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem, nekem nincs semmi blogom vagy oldalam.
    Az Obejct 770 illetve az Object 277/278 pont a löveg miatt nem lehetne tier 10. Páncélzatban kicsit az IS-7 alatt vannak, mozgékonyságban egy kicsit jobbak voltak, tűzvezetésben szintén jobbak voltak mint az IS-7. De ez a 130 mm M-65 löveg ez túl erős. (Amúgy ha az IS-7-et rendszeresítették volna simán tudták volna modernizálni a fegyverzetét erre a 130 mm M-65-re, elfért volna az IS-7-ben is.)
    Amúgy a WoT-ban tulajdonképpen benne van már a 130 mm M-65 csak épp más néven. Az Object 263 lövege a 130 mm S-70A gyakorlatilag az M-65. Mivel a játékban az S-70A 1000 m/s csőtorkolati sebességet kapott a valódi 900 m/s helyett. Azért egy nehéz harckocsi 290 mm-es átütés mellett majd IS-7 szintű páncélzattal, jobb mozgékonysággal és tűzvezetéssel OP lenne.

A belinkelt táblázatot ismerem, megvan pdf-ben a származási helye is. Az orosz átütési táblázatokhoz képest nem rossz, de a minőségitől azért messze van. :(
    Az átütési adatokat fel kell szorozni körülbelül 1.15-el ha össze akarod hasonlítani a nyugati adatokkal. Azért mert az orosz átütési kritérium szigorúbb volt mint a nyugati, ezért kb 15%-al magasabb értékeket értek volna el az orosz lövegek a nyugati teszteken. Meg lehet nézni milyen átütést produkált a 122 mm D-25T + BR 471 az amerikaiaknál és visszafelé, hogy mit produkált a 75 mm M3 vagy a német lövegek az orosz teszteken.
    Mellesleg 1959-ben gondolkoztak azon is, hogy a 130 mm M-65 löveggel szerelt harckocsikat nem fegyverzik át (merthogy ezeknek a nehéz harckocsiknak voltak terveik 85 mm-es huzagolt és 140 mm-es simacsövő lövegekke) hanem a 130 mm M-65-höz csinálnának egy 1700 m/s csőtorkolati sebességgel rendelkező APDS-t a Taran lövedékek alapján. Soha nem készült el, de született kalkuláció az átütésére kb 20 mm-el maradt volna el a 130 mm Taran 2-től. Ami szerintem kicsit optimista...
    A 100 mm D-54TS szépen le van nerfelve a WoT-ban. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem a teljes kaliberű 1015 m/s-os APCBC lövedéket kapta meg ami kb 245-250 mm-es átütést tudott volna a WoT-ban. Mindegy WG.

Igen láttam, fenn volt angolul az Archive Awareness blogon is. Van benne pár szép vas.

A kedvencem a 152 mm M48 löveg, ami a legelső képen van. Van róla egy kevés adat. A képen nem látszik, hogy ez egy 9400 mm hosszú löveg + 770 mm még a závárzat vége, szóval összesen több mint 10 méter hosszú. Illetve a löveg teljes lengő tömege 10 tonna és a hátrasiklása 860 mm. Szóval iszonyatosan nagy és nehéz. Ehhez már új 152 mm-es teljes kaliberű lövedékeket terveztek, nem azt a régi kacatot használta volna mint a 152 mm BL-10. 1947. júniusában jóváhagyták a terveit majd 1948. júniusáig 3 darabot gyártott a 172-es számú gyár, amiből kettőt elkezdtek tesztelni. Az hogy mibe építették volna be nincs adat. Ehhez legalább 60 tonnás gép kell, szóval valószínűleg IS-7 alvázas gép, sok helyen az Object 262-t említik.
    A 130 mm M-65 átütési adati (amit 1030 m/s és 30,7 kg-al ért el) után el lehet képzelni, hogy az 1000 m/s-os 152 mm M48 milyen átütést produkált volna az új 49 kg-os APCBC lövedékével.

Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.09.21. 17:11:33
  • McLarenpowa
    megvan köszi
  • HTS s3rg1nh00
    az nem wn8 akkor,hanem a service record,xvm oldalán át lehet állítani