A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #379535 A Dmax nagyon pálya érzékeny szerintem. Ha nincs szerencséd beragadhatsz vele nagyon sokáig ebben a küldetésben. Nekem 3,8e a csúcsom vele és tudom, hogy többször jártam vele 3e felett, de mégsem merném azt a legjobbnak kijelenteni, mert kell legyen domb, kevés arty, hülye scout és ostoba ellenfél, aki felvonul veled szemben, lehetőleg egyesével. Jó, hogy mostanában már ez is egyre gyakrabban előfordulhat, de mégis, kicsit nehézkes nekem.
A hellcatot sz.rrá nerfelték, de még mindig kipréselhető belőle ez a 3e körüli sebzés, ráadásul a sebessége miatt talán nem függ annyira a tereptől (értsd, odaérsz vele, ahol a célpont van, nem passzívan várnod kell). Elsőnek én azzal próbálnám.
A su152 troll nagyot üt arannyal, de 4,3e sebzés kell az 5x, az meg 5-6 teljes alfájú sebzés, ami nagyon nagy dolog azzal az ágyúval. Meglehet, de szerintem nem egy könnyű mutatvány.
A második helyre én a su100-t raknám, arannyal, de a 100mm ágyúval. Pontosabban erős arany használat mellett, nem kell feltétlen full arany. Az az ágyú szerintem alkalmasabb nagy sebzés kiosztására, mint a 122mm-es. Nagyobb RoF, lehet a kis hp-t és pusztítani vele, mert nem akkora tragédia ha egy lövés csak 100hp-s ellenfére ment, pontosabb és hát igen, nem szeretjük az aranyozást, de arannyal tier6-ban brutális, nincs rá jobb szó. 235pen, bevisz mindent, ami szembe jöhet. Ennek a tanknak van sebessége, szintén oda tud érni, ahol akció van. Mondjuk a DMax-nak is jó az aranya, de a hellcat-nak a legjobb.
Harmadik a Dmax. Nálam legalábbis.
Tudom, hogy g.ci dolog az aranyozás, de itt kb 3e sebzést kell kitolni egy tier6 vasból, szóval meg kell nézni, melyiknek van viszonylag kevés hp-ja az 5x miatt és melyik tankban van egyáltalán potenciál a 3e-re és hogy hasznáható-e az arany lőszere.
Ugye ez olyan kérdés, hogy bármelyik TD-vel ki lehet tolni az 5x, de a kérdés az, hogy több száz csatát akar tolni valaki, vagy mondjuk reálisan 50-60-ból letudható.
Nálam ez a sorrend: hellcat,su100 (100mm-es ágyúval), Dmax és hát igen, erős arany használat mellett.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.02. 19:18:38