418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ellentétben veled én nem személyeskedtem, hogy magadra vetted az már a Te bajod :) -
Megamax #380693 ne félj te is sírnál ha a heavy tankoknak lenne képességuk ami nullázná a medium meg light tankok elonyét. Amugy mi akik "rinyálnak" a gold ammo miatt csak annyit akarunk hogy gyengepont célzása nélkul ne lojék már be a lassan mozgó lassan tolto lassan célzo tankjainkat. Nincs kulonosebb bajom csak már énis kezdem unni hogy csak annyi tudás kell a játékban hogy megnyom valaki egy gombot és a tankod minden elonye eltunik. persze ha a heavy ott áll mozdulatlanul mint egy marha akkor igen kapja meg ami jár, de ne az legyen mát hogy csak rádfordítja az ágyut a medium aztánn kész átt is lo és mire te odafordulsz vagy mire becélzod addigra már el is tunt.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.20. 16:31:06 -
Mert annyira tudod, hogy milyen lőszert lövök. Neked már tényleg bajaid vannak. Folyamatosan a goldot hozod fel. Az ilyen betegesen síró játékosok miatt veszik ki a chat-et is. -
Inkább abban mint hogy "ballfasz vagyok és nyomok egy 2-est" betegségben éljek XD -
pett3rson #380690 Azt értem, hogy hány HP, az az elején van, egyértelmű. csak a sor legvégén ezt írja, hogy "~4.5" mondjuk. Újratöltési idő nem lehet, mert azt kicsivel felette írja. Majd csinálok egy képet és bejelölöm, hogy mire gondolok, ha máshogy nem érthető. -
Hagyjad.... szegény ember "Free to Play, engem senki sem lőhet ki top tierben, hülye gold ammo, vegyék ki a goldot" betegségben él. -
Pares #380688 Mennyivel élvezhetőbb lenne egy olyan WoT, ahol nincs gold ammo, nincs műholdnézettel rendelkező arty, az rng +-10%-os, nincs utolsó esély védelem, az MM skill ligák alapján működik, nincsenek troll szakaszok, nem ugyan az 3-4 térkép váltakozik körbe-körbe... -
Kryon #380687 Mondjuk megcsinálhatnák a goldammot a fogyócikkek mintájára is. 1 db/csata, abban benne lennék...
-
Gyuszopapa #380686 Én azt se bánnám ha kivennék én elvagyok nélküle is.Használom az eszem még így 45 évesen is. -
Ahogy mondod. A játék, a pályák és az azokon való taktikák/felvonulási útvonalak, a tankok bizonyos szintű ismerete, valamint a minimapról érkező információk helyes értelmezése és az azokra hozott megfelelő döntések, előre látás/taktikai érzék is kell ahhoz hogy valaki ne legyen vörös. Ha ezek nagy része nincs meg, akkor vörös marad még úgy is, ha spameli a goldot. -
Akkor tessék elképzelni hogy anno még a prémiumlőszerre is volt időszakos engedmény, nemcsak a fogyócikkekre és felszerelésekre...
-
Gyuszopapa #380683 Kedvencem az is mikor a vérvörös szar spammeli a goldot de akkor hogy a faszba vérvörös.Mert annyira balfasz hogy azzal is képtelen elérni teljesítményt. -
Gyuszopapa #380682 Ez a goldammot rántunk mindenre azt a tipikus retardált személyiséget juttatja eszembe,amelyik kocsmai szóváltás után hazamegy nagykésért és leszúrja akivel veszekedett,mert ő a Jani szent és sérthetetlen,veszíthetetlen.Mert amúgy szemtől szembe ökölharcra egy gyáva szar.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.09.20. 15:23:19 -
Mindenkinek vannak ilyen érthetetlen témái, nekem az nehezen érthető hogy egy majd 6 éves játékban polemizálunk a goldammo jelenségről... -
Nem végig voltam két tűz között, de ha így lett volna és csak az sebzett volna aki mögöttem van marad elég hp-m... nem olyan bonyolult ez hogy ne lehessen rájönni.
Számomra az érthetetlen, hogy vannak akik szerint normális hogy akármilyen prütyi tankkal is lehet sebezni szinte bármit szemből, csak át kell váltani prémium lőszerre. Mi a bánatért húzzon az ember ki egyre nagyobb tankokat, ha a kisebbek úgyis szétszopatják szemből prémlőszerrel? És hogy miért jövök a statpadder/low témával? Miért nem lenne jó az, hogy az ember az eszét használja egy keményebb tankkal szemben? Aki ehhez "kevés" az átvált goldra... (ilyen ből van olyan is aki olyasmire szórja a goldot amit azzal sem tud átütni, pedig csak fél centit kellene mozdítania az egéren- ha ilyet látok azt direkt sokáig pattogtatom had fizesse a lőszert XD) - a másik meg a papír szarokra is 4k kredites lőszereket lő (mondjuk ez nem zavar annyira). -
Na ilyen püffögés se lesz az enemy chat kikapcsolásával... -
András77 #380678 Pont most volt prokhorovkán, hogy beálltam a skodával a vasúti kocsi mögé. Jól kigyúrt látótáv + bino és onnan ugye lehet pont spotolni a mieinkit spotolni igyekvő ellenfeleket (pont két bokor között rálátni azokra, akik a középső bokorban igyekeznek ügyeskedni), akik ráadásul mozgásban vannak = rosszabb kamo.
Egy lila játékos ott ugatott a chat-ben egy csapattársammal, hogy már küldi is a replay-t a wg-nek, mert a csíter kilőtte őt bokor mögött. Olyan gyorsan, hogy a 6. még nem jelzett neki. Utána egy grille próbálkozott meg egy t32. A t32 megúszta a kemény tornya miatt, de szegény csapattársamat végig szekálta az ellen szakasz a chat-ben.
Nem azt mondom, hogy nincs gond a spot rendszerrel, de vannak tényleg trükkös helyek.
Az egy más kérdés, hogy engem is ugattak, hogy attak meg kemper, persze az agyukig nem jutott el, hogy mennyi hp-t vesztett az ellen a spotomra. -
Pares #380677 Úgy két-három éve még lehet, hogy izgatott volna annyira egy ilyen T8 prémért való brutál grind, hogy belekezdjek, de mára olyan szintet értem el, hogy ha belegondolok, hogy a random csatákban mi vár (retardált hordák, vérlázító játékmechanizmusok, artyk...), elmegy a kedvem az egésztől, és marad az SH meg a CW, max. heti néhány random csata... szóval kizárt dolog. Még ha fizetnének érte, akkor is bekaphatják. -
Nem is kell írni semmit, a példád jól szemlélteti hogy szerinted aki 1-2 tierrel lejjebbről átüt goldammoval egy heavyt az statpadder vagy lowgeci... egyébként ha két tűz között voltál így is-úgy is kinyiffantál volna ha normállal lőnek seggbe, akkor meg hogy hoztad volna le a csatát azzal a stock tankkal?
nem kötözködök csak érdekel...
-
Hála nekik
,hogy szart se ér a report rendszer.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
A számok, amit kérdeztél, a bekapott sebzés mennyiségét jelzik. (Hány HP-t veszítettél, az aktuális találattól) -
Igen, mert soha nincs ilyen "fegyver" a tarsolyomban, mert nem vagyok csaló. Még, ha nem is vígan döglök meg, megpróbálom megkerülni őket, vagy láncolni, stb, ha kilő, akkor tudomásul veszem, hogy ő ült az erősebb tankban. -
Ellenfélnél egyetlen 45 HP-s, fullpiros E75 maradt, de a mi két megmaradt tankunk FV4202P és egy Charioteer ,mindkettő afk volt. Mindkettő full HP-n. 4 percen keresztül könyörögtünk az E75-nek, hogy menjen és ölje meg őket, mert ez lesz az élete köre. Nem mert indulni, aztán a legvégén, amikor már csak 145 másodperc maradt a döntetlenig, kilőtte őket! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
pett3rson #380671 Hi,
Nem tudtam, hogy ez csak arty-hoz van :) Este csekkolom.Köszi szépen.
hasonló kérdés: Ebben a csomagban van damage panel is, meg az, hogy ki mivel lőtt - lehet keverem a neveket most, bocs érte. A lényeg, hogy amit bal oldalt alul ír, a lőszer típusa, sebzés meg nem tudom mik, oda be szokott írni ~ jel mögé számokat. Azok mit jelentenek?
Egyébként kerestem leírást a különböző modokhoz, hogy megtudjam melyik infó mit ad, mert így elég jónak tűnik, csak felét nem értem...az meg olyan mintha nem is lenne oda írva semmi, nem? :) -
asolyom #380670 Csak azt ne mondd, hogy te vígan "megdöglenél" ilyen helyzetben, ha amúgy van olyan fegyver a tarsolyodban, amivel van esélyed nem megdögleni.
-
Nem, meg kellett volna dögleniük, ahogy az egy ilyen helyzetben elvárható lenne. OTEP elvégezte a feladatát, az ellnfélnek is voltak heavyjei tehát volt esélyük, nem a medek dolga, hogy szétkapjanak egy top heavyt. -
Megamax #380668 nem értem WG miért nem teszi be az Owerpenetration mechanikát, sokkal érdekesebb lenne a loszerhasználat ezáltal. -
Azért, felmerül az emberben a kérdés, hogy milyen klán az , ahol a másodtiszt annyira nem ismeri a spotrendszert, hogy számára érthetetlen, miért nem lát engem két bokor mögött, miközben hülyére lövöm,kb. 150 méter távolságból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tényleg nem érted... de mivel párszor már elmondtuk páran ezért nem írom le újra :)
Csak még annyit, hogy amikor két tűz között voltam a tank seggébe is csak ezt nyomták...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.20. 13:28:30 -
Passz. Aslain packból ami szimpatikus azt bepipálom :) Hogy melyiknek mi a neve arról fogalmam sincs.
-
Néztem a replayed, 600+ köröm van T 54 Mod 1 el de kb ha 1 cm el szűkebb a célköre a T44 100 nak mozgás közben, az a 0,19 sec aim time meg nem eget verő, mivel még így is pontatlan rá lesz utalva hogy legalább 200 m re legyen az ellentől ha pontosan akar betalálni. Itt jön ki a Mod 1 előnye hogy ezt ő megoldja páncélból de mivel a pen egyforma itt bukik el a páncéljával a T44 100. Én valahogy így látom. Van CDC m is ott igazán nem beszélhetünk páncélról még is egyforma átlagsebzésem van kb a két tankkal hiába az egyik pattint még IS7 alaplőszert is másik meg 8 as lightokkal mozog 212 es pennel. De ha gyüjtő vagy akkor gratula, én is garázsba látnám szívesen bár nem mennék vele annyit mint T54 Mod 1 LOVE val. :D
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.20. 13:11:00 -
viper07 #380663 Tiszteletben tartom a véleményed, ezenfelül az enyém is egy vélemény volt. Ráadásul én játszom a tankkal, Te pedig nézed, így a véleményed semmi esetre sem első kézből való, már meg ne haragudj. Ezen túlmenően a mai Wot éppenséggel pont a gyors tankoknak kedvez, ezért nem értem, hogy az agilitás többlet miért is ne számítana. Ráadásul jobb a gunderp, a talajellenállásról ne is beszéljünk. A Proto egy lajhár ehhez képest. SOKKAL jobb a toronyforgás, tanktest forgás, AIM time, és pontosság. Egy mednél mi számít ha nem ez ?
Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.09.20. 13:03:14 -
Most fordítottam, Murazor válaszolt, később lesz kint Statusreporton is egyenlőre VK n van.
* Mik a jövőbeni fejlesztési tervek tankok? Hadd magyarázzam meg: ez nem a kis módosítások vagy bevezetett új tartályok / maps / módok / stb A kérdés az, hogy valami tervezik több mint extenzív fejlődés? Mi a helyzet az úgynevezett WOT 2.0?
V: tervezett :)
Újabb CCCP love következik! :P :) Jöhet a hidegháború!
-
Angelus1991ster #380661 Sok mindent le lehet tenni t7-be. KirályTigris is odavaló. -
Frontja legvastagabb része az is forgatva, alatta meg kőkemény 154mm ezért lenne jobb tier 7 be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez is extreme forgatás mer így meg az oldalát verik be.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.20. 12:45:28 -
Tier 7 be kéne lennie tierlimittel valami 85 mm essel ala T44-85. -
viper07 #380658 Engem még nem "bántottak", legfeljebb jobban kaptam az arty fókuszt. Egyébként teljesen egyetértek veled. -
Na szerón belefutottam párba, jellemző hogy alig van hatással a csata kimenetelére a jelenléte, T54 proto keményebb és használhatóbb is emiatt, az agilitástöbblet 8-10 tierben halvány előny, mert az így sem elég combos, kreditfarmra meg az ilyen kis alfájú goldammoigényes tankok alkalmatlanok, szal se kredit se játékélmény, szerintem nagy ívben kerülendő, de gyüjtőknek egy ujabb konc, bocs de nem kapacitálnék a helyedben senkit a megvételére pusztán azért mert van ideje és kitartása...
-
András77 #380656 Én sem értem a shitstorm-ot, ha megveszi valaki a tokeneket. Láttam játékban is, hogy ugatják a "wallet warrior"-t, de kérdeztem, hogy most mi a bajuk? Egyébként meg, ha megcsinálja a küldetést, akkor ad 1750 aranyat, ami nem sokkal rosszabb egységár, mint amit a 2500-as csomag ad, szóval még annak is megérheti, aki nem biztos benne, hogy sikerül-e a küldetés.
A vége felé szerintem sok tokent eladnak majd, annyira nehezen megy a frag gyűjtés.
-
viper07 #380655 már nagyon várom azokat is :)