banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Amikor azt gondolom, hogy ennél nincs lejjebb, akkor a játék mindig jön és rácáfol. A pattintós küldetés miatt szó szerint minden agyhalott elővette az E100-t, maus-t és persze a játék betolja őket top tier-nek és amit művelnek.

E100 Siegfried támadásban, kint a mezőn egy betonbunker mögött, "gyűjtötte" lepattanókat, de a sidescrap ismeretlen fogalom neki. Ferdén orral előre állt ki, szerintem nem tudatosan. A szerencséje, hogy az E100 eleje is trollos ilyen távolságból, bár az első görgöt ugye nem kéne vele kitenni, ott sebződik, de mindegy is. Nem volt hajlandó bejönni a városba. A végén kapott 4 "lepattanót" a francia artytól, hogy alig maradt 1e hp-ja és akkor meg utatott, hogy csít mert fedezékben volt (nem volt) és különben is nerfeljék azt az artyt, mert op.

Persze szétszedték, amikor már nem maradt aki spotoljon neki.

Ez nem egyedi eset, az STI-vel sorozatban ilyeneket kapok, nem is tudtam ma leduplázni...

Én ezt nem hittem volna, hogy ilyen szintre "emelkedik" a primitivizmus. Aki bármi értelmeset próbál csinálni ebben a játékban, annyit ér el, hogy qrvára felhúzza magát rajta, a végtelen igénytelenségen és butaságon. Az még a jobbik eset, ha csak simán meg sem mozdulnak, hogy segítsenek, de amikor odajönnek, hogy siderscrapelni nem lehet, beleugranak a lövésbe, nincs hely mozogni, lökdösnek, tülekednek és halomra döglenek pillanatok alatt, na az még a kemper hülyéknél is rosszabb talán...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.30. 23:55:55