418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Jha, ha meg középtájon (a roncs előtt még, a betonbunkerek körzetében) roggyan le a Mark, akkor tudtam olyat csinálni, hogy mentem arrafelé a javításuk után közvetlen pár másodperccel. Erre megjelent előttem 10 méterre a bomba, felvettem, és megtorpanás nélkül be tudtam ugratni (inkább esni, nem volt távol) a célpont mellé egy újabb bummra.
    És ezt ellenfélnél is megcsinálták vagy kétszer...

Az oké, hogy a Mark-bot elvileg magától választja ki az elágazási útirányát, de középtájt, ha az elején megfogják az előrehaladását, zsinórban lehet szopatni a támadókat. Ha jól emlékszem a céltól távolabbi sarokra helyezi a bombát elsőre, de ez középtájon nem megy résmentesen.

A WG-nek sikerült egy újabb imbalance sztorit csinálnia? Naná!

(A 8 bites módok voltak elviselhetőek, meg a rallymód leginkább. A focisban több volt a hiba, az áprilisi holdraszállás még talán elment. Ennek a módnak a "csomagátadós" rendszere jó, CTF játékmód kellene :))
  • András77
    Lejárt a szerk idő, amíg kerestem. A ToT szavazás ugye itt csak az angol nyelvűt látni és már volt olyan, hogy nem az a tank nyert, ami itt kijött győztesnek. Pl a bat nyert és nem is hajszálnyival és mégis az e50m lett a győztes az összesítésben.

Valaki nem tudja, hogy hol lehetne megnézni az aktuális nyertes tankot. Azon agyalok, hogy belehúzzak-e 50b vonalba személyes tartalékokkal. Most tier7-nél járok és személyes tartalékkal meglenne a tier10 tank 1-1,5 hónap alatt, hogy még jóárasan megvegyem. De fölöslegesen nem akarok ráfeszülni a témára. Jobb lenne most a T57 és következőnek az 50b. Nekem legalábbis.
  • András77
    nincs 1125 crew, rosszul mutatja az xwm, mert azt hiszi, hogy a lanchaster prém tank, de sajnos nem kap +50% legénységi xp bónuszt
  • Angelus1991ster
    Főleg, hogy az uccsó bombalerakásnál furcsamód az a bomba jó messze van.
    Mindegy...750 xp/1125 crew a cél, csak akkor is furcsa.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.16. 21:52:04
  • Sunsetjoy
    Én főleg a jóképű frag-lopásokra gondolok ilyenkor... nem arra, hogy mivel tudsz eldurrantani egy ellenfelet.

Az én képességeimmel mondjuk napi 20 csatával és hiányos tankvariációkkal számolva, illetve a naponta erre fordítható idővel én bele se kezdek úgy igazán, ha esetleg valamelyik nemzettel összejön, kapok egy részjutalmat, és kész.
  • Antimat
    Hát nekem is van mindenből T9-T10, japán heavyt nem erőltettem eddig, de pl. a cseh 9-es meg 10-es is megvan, ugyan a 9-esen csak egy második skill-t húzó legénység van még csak, mert a majdnem 3 skilleseket átvittem TVP-re, de nekem akkor is sok ez a napi 31+k damage és 31+ frag, főleg a mai állapotokban, amikor kb. két csata alatt hagyom magam felbosszantani.
    Szóval, gondolom, megnézem majd, mit sikerül pár nap alatt összehozni, de különösebben nem fogom erőltetni, ha nagyon nem megy.
  • András77
    Nekem minden nemzetből van tier9-10 tankom és tier5-6-7 is. Meg van egy csomó táras tankom is, azok jók mindegyikre. Azaz nagy tier sebzésre és kisebb frag-re, a táras tank meg mindkettőre. Egyedül a cseh kivétel, ott csak tier9 van, de az még mindig brutál jó gép. Mondjuk a tier6 cseh is nagyon nagy kedvencem volt, ha lenne rá legénységem valahogy, simán visszavenném.

Megkaptam a 1,28m kreditet a Dmax-ért, annak terhére megemelem az arany lőszer javadalmazást a tankjaimon.

Napi 31,5e sebzést és 31,5 frag-et kell kiosztani átlagban. Ha kiesik egy nap, akkor kb +1e és +1 frag. Ez azért nem annyira lehetetlen küldetés.
    2e sebzést ki lehet átlagban préselni a tier9-10 tankból, tehát kb 15 csata naponta és mindegy, hogy vesztes vagy nyertes. A frag lesz a kritikus szerintem. Oda nagyon hasznos, ha van egy kisebb tier tank. Pl. orosz vonalon egy t28 vagy t34 a zis4-el. Egy hetzer a troll ágyúval stb. Vannak frag-re specifikusan jó tankok, azok segíthetnek, egyébként a frag lesz a nehezebb szerintem nem a sebzés.

Persze itt 38 napról beszélünk, gondolom nem sokan tudnak minden nap ennyit menni, úgyhogy reálisan 40-50e sebzést kell számolni a játékos napokon

Nem azt mondom, hogy sétagalopp lesz, de a sebzéstől nem félek, inkább a frag lesz itt a probléma.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.16. 21:00:51
  • Antimat
    Egy kört mentem ebben a módban, de akkor kasza...
    Mondjuk nem értek egyet, az a T-44 maraton se ér ennyi idegbajt (150k xp/nemzet, loál?)
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.09.16. 20:45:24
  • Antimat
    Épp akartam írni, hogy már az RHM se olyan jó, mint anno, hogy a jutalom legyen a sok Emil-szopacs után :)
  • András77
    Felraktam a mentor skill-t a parancsnokra és hát rossz hírem van. Most már látom pontosan, hogy mennyi xp-t ír jóvá és csak 750-t. Nem adja meg a prém tankos +50%-t. Rosszul mutatja az xwm.

Hogy rohadna meg az összes pitiáner f.sz WGs, komolyan mondom. Így nem lesz 1 skilles legénységem a cromwell-re. +25%-t a gyorsított képzés, meg valamennyit a mentor (azt nehéz lenne pontosan kiszámolni, mert a képzettség % befolyásolja, de legyen mondjuk 2% kb).

Ezekkel kb 270 csata kéne az 1 skill sorhoz + 40e átképzési veszteség (250e xp összesen). Ezek nem normálisak, komolyan mondom, hogy ennyire pitiánernek miért kell lennie.

Jó, ugye ők ilyen 50 x 10 x 2 x 2 (kb, mert win-t kér és támadó meg védő külön 50-50 küldetést csinálhat meg, amihez kell 10 win) tehát 2e csatával számoltak, de nehéz elhinni, hogy ebből letol valaki 100-150-nél többet.

Pláne, hogy indul a t44 marathon, aminek több értelme van.

Hát sajnos csináltak egy játékot megint, ami végül is egy ideig lehet szórakoztató, de azon kívül semmire nem lehet használni. Aki most kezdi a játékot, annak jól jöhet a 15e kredit, de a legénység képzése hihetetlen pitiánerkedés ezzel a 750xp-vel csatánként.

bekescsaba: Az lehet, de már jártam úgy, hogy a támadók egy bombát se vittek be, azaz nem tudtunk javítani és akkor nincs 750xp sem meg 15e kredit sem.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.16. 20:45:47
  • bekescsaba
    Mekkora hoki ez a konvoj mod. 30 ból 29 szer a tankot védő csapat nyer.
  • Gyuszopapa
    Nekem az volt a bajom vele hogy hiába a jó lövegsüllyedés ha lassú és minden belövi a lövegpajzsát.Régebben biztos jó volt de újabban nagyon sok gyors jármű lett és a játékmenet is felgyorsult.Arról nem beszélve hogy TD nerf is volt közben.Az RHM megvétele után eladtam azonnal.Azóta azt is.
  • András77
    Az Emil-el csináltam meg a t28htc TD15 küldetést. Nehéz kijátszani a nagy ágyúját, de ha sikerül, akkor az ellenfél nem köszöni meg.
  • HTS s3rg1nh00
    58k szopás van vele,utána jobb lesz
    (legalábbis remélem mert csak ezért vettem meg,ja meg mert elfogyott a hely a barracksban :D)
  • Sunsetjoy
    A few british tank destroyer liked this.

(oké, xarul jött ki, de talán érhető...:)
  • green64
    A nagy ágyúval, azzal a cső lehajlással nem olyan rossz az, olyanokat oda lehet verni vele, hogy az csuda, persze olyan pálya is kell hozzá az igaz.
  • lammaer
    Sztem a javítás skill inkább a medekre/scoutokra előnyösebb mint a heavykre. Nincs is annál jöbb mikor egy t54ről leapják a láncot és vmi 3 sec alatt visszarakod javitószett nélkül csak skillből meg a dobozzal (legalábbis régebben igy ment).

Sztem heavyknél nem annyira időkritikus a javitás mint a harc hevében pörgő tankoknál. De természetesen ez csak szerintem...
  • endrodiz
    A St. Emilnel letezik vajon hitvanyabb td? Mar ertem miert annyira jo az RHM. Az a jutalom a szopasert.
  • joe662
    Éljen a hétvége,az előző csatában kezdésnek belémlött a saját artynk,kilőttemazt hitem bekékülök mert tegnap a szakasztársamat,ok nélkül kilőtte egy Obj263,én meg ötIgaz eltartott egy darabig mire lefaragtam Charioteerel
  • András77
    javító láda rámehet, az alap dolog az ütközések miatt és EGLD + venti, ezeket tudja hasznosítani. Optika esetleg néha jól jön, a venti helyett talán megéri, de nagyon ritka, hogy nem látom az ellenfelet. A probléma csak az, hogy ez 10 vagy 20 arany és közvetlen hatása szerintem nincs az elért eredményre. Elég 1 bombát bevinni és 1 javítót a 750xp-hez, az meg eddig 1 csatában nem volt meg. Talán 100 csatából 1x a győzelem múlhat ezeken a kiegészítőkön. A javító ládát ingyen le lehet szedni a végén, az a leghasznosabb.

Skilleket szerintem nem érdemes rátenni, hacsak nem tudod biztosan, hogy melyik tankba mennek. Egy dolgot érdemes meggondolni, a parancsnokra mentor skill-t. Az folyamatosan adja a többlet xp-t a 3 legénynek és ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor a parancsnok se fog lemaradni.

Ezt nagyon nehéz kiszámolni, hogy megéri-e, mert utána a mentort le kell cserélni a parancsnokon pl hatodik érzékre, ami 10% xp veszteség (itt most tényleges 10% xp, nem úgy, mint az átképzésnél, tehát kb 34e xp). Én úgy számoltam, hogy kb 100 kör felett megéri. Mentorral 160-165 csata elég az 1 skill + 40e xp átképzési veszteség fedezésére, de már 100 kör felett többlet xp-t hoz, alatta viszont a szükséges skill reset miatt nem éri meg.

Erre a tankra egyébkén a javítás skill kellene a legjobban, de tényleg nem érdemes kiosztani szerintem, csak ha biztos vagy abban, hogy pl nehéz tankokra fognak kerülni. Nekem cromwell-re mennek és kamo+lövés pontosság támogatás lesz, de nem osztom ki előre, mert így nem szorítom be magam és erre a lanchesterre ezek amúgy is szinte fölöslegesek lennének.
  • Angelus1991ster
  • Frankie69
    Másnak is eltűnt a kis térképről az a hosszú szaggatott vonal ami a löveg irányát jelezte? Modok nélkül játszom.
  • Angelus1991ster
    Próbáltam generálni a Lanchester AC-ben I vh-s acú legénységet toborozni, hát nem nem ment. Sebaj, az eddig meglévő 4 tagok jók lesznek a Halálcsillag legénységéhez.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.16. 10:09:07
  • Sunsetjoy
    Nem sok értelme van rá aranyas felszerelést rakni, ha van esetleg javítóládád, azt lehet hogy rá lehet rakni (nem néztem). Hogy gyorsabban javítson, mert kicsi a hp-je - ennek megfelelően talán kis javítót. Ezeken kívül nem látom másnak értelmét, ez a jármű pattog, repül, bukfencezik és kibírja, stb.

Legénységet meg aszerint fejleszd, amilyen brit tankágra fogod őket később berakni (mert a többihez hasonlóan ezek a fazonok októberben, amikor vége a módnak, mennek a barakkba, utána képezheted át őket). Én alap javítást húzok rajta először.

Azonban úgyis kiegészítőknek jók, mert brit ágon mindenhol t4-t5 környékén többen vannak a tankokban, mint az itteni 4 ember. Esetleg, ha sokat nyomulsz vele (tehát több legénységet is csinálsz), és később van aranyad, akkor átképezhetsz egy-két embert más feladatra (pl. rádióst plusz töltőnek). Persze azt nem néztem még, hogy lehet-e úgy külön embert "venni" hozzá, mint más tankokhoz. Lehet, hogy kaptunk 4 embert az I. vh-ból, aztán légy boldog vele :)
  • Sherman0070
    Már a faszom kivan ezzel a "Windstorm" mappal. 10 meccsből minimum 5x azon a szar mapon kell lennem.
    Több mint 15 pálya van most is a játékban és napi +10 meccsből jó ha 3-nál több mapon vagyok...
    Ideje lenne már valamit csinálni, hogy kiválasszam melyik mapon menjek. Hisz +100K playernél nem megy fel 10 percre a várakozási idő ettől.
  • asolyom
    Erre a Lanchester páncélautóra milyen felszereléseket, és legénységi skilleket raktatok? Bár gondolom, hogy a legénység lényegében mindegy, mert az event után ez a cucc úgyis kikerül a játékból.
  • Solten
    Nem tetszik, hogy tank? Lehetett volna vécé is

• voivod32
    Azok a pályák, amik bent maradtak , a lehető legunalmasabbak. Nem tudom, melyik idióta döntött erről.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.16. 01:01:00
  • Angelus1991ster
    Kell a hely a Mittengárd-nak.
  • voivod32
    De szerettem ezt a pályát.... a rohadékok kivették.
  • Angelus1991ster
    Na annak a pályának is volt hangulata. Kár, hogy kivették...
  • Antimat
    Gratula!
  • Antimat
    Ja, a Chi-To már két éve is szerette a KV-2-t :)
  • Userx2
    Frissítettem a modpackot, hol van hangja, hol nincs, a saját ágyúmnak. (webium's)
  • András77
    frissíts xwm-t, nem elég csak átmásolni a modokat
  • bekescsaba
    Tudja é valaki, hogy miért nem pukkan az ágyúm, miért nincsen hangja?
  • András77
    Hát igen. 1 skill sor + átképzés 170 csatát igényel prém nélkül, mondjuk 180-t, mert nagy ritkán összejön erős ellenfél és sík hülye saját csapat, akik csak futkosnak össze-vissza, de általában a 750 alap xp megvan.

Kb 3,5 hét van rá, nem számoltam ki pontosan, mondjuk 25 nap. Azaz napi 7-8 ilyen csatát kéne letolni. Ez még belefér szerintem, bár ugye a t44-100 grind miatt lehet, inkább ezt a convoy-t fogom hanyagolni, meglátom majd.

A 15e kredit prém nélkül nézve azért annyira nem rossz. Akinek nincs komolyabb prém tankja, az most egy jó kis kezdő tőkét össze tud grindelni. Kezdőknek ez most egy ideális terület, ők amúgy sem hiszem, hogy meg tudnák csinálni a t44 maratont.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.15. 22:49:38
  • Angelus1991ster
    Tudom sóher-kóser vagyok de lehetne egy picit több crew xp.
    Köll a túrónak az a 15 ezer kredit.
    15 ezer crew xp kéne XD
  • András77
    Végre letöltöttem az aslain-t. Úgy néz ki a legénységi xp pontosabban a convoy módban, hogy megkapja a prém tanknak járó +50%-t is. Azaz 1125 xp csatánként ha legalább egyszer bevitte a bombát vagy a javítót a csapat. Ehhez jön a gyorsított képzés +25% és így 1406 xp prémium előfizetés nélkül.

Lehet mégis megcsinálom az első skill sort rajta, mert elég gyorsan lepörögnek a csaták. Ráadásul valamennyi reserve-t is mellé ad majd. Legalább egy hatodik érzék legyen a cromwell-en majd.
  • viper07
    Igen, szerver restart volt, azonban a software tesztelők igencsak ratyi munkát végeztek, vagy esetleg szondázás lehetett ? merthogy ekkora hibát benne hagyni eléggé durca ..